saiz Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 γεια σας!! Λοιπον θελω να σας απασχολεισω λιγο για ενα θεμα με τις θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων Εχω την 580gtx twinfrozer ii Παρατηρησα τον τελευταιο καιρο αυξημενες θερμοκρασιες δλδ στο dead island πιανει max 81C στο shogun 2 80c ετρεξα το furark 15λεπτα 1080p τα fps 19δεν πανε παραπανω και τα temps 76c Tα βρισκεται φυσιολογικα?? υγ δεν εχω συνηθησει να βλεπω τετοιες θερμοκρασιες σε αυτην την καρτα γυρω στους 74c στα πιο βαρια παιχνιδια περιμενω την βοηθεια σας
saiz Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 τι εγινε βρε παιδια κανενας δεν εχει να προτεινει κατι?
Demian1989 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 φίλε πόσο καιρό την έxεις την κάρτα ? κανονικά πιάνει max κοντά στους 57 βαθμούς δεν αν δουλεύουν κανονικά τα φουρφούρια μπας και είναι χαλασμένα και πρέπει να την πας για rma επείσης αν την έχεις καιρό δες για σκόνη να καθαρίσεις και επείσης φρόντησε το κουτί του υπολογιστή να το έχεις σε ανοιχτό μέρος και όχι μέσα σε κανάτια γραφείου και δεν μπορεί να πάρει αέρα
saiz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 λιγο δυσκολο μου φαινεται μονο 57c εξ ασχης η καρτα επιανε 72c πχ badlifield 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα