Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το συζητήσουμε και να ακούσω τις γνώμες σας το περασμένο σάββατο γνώρισα μια κοπέλα 3 χρονια μικρότερη μου εγώ 17 εκείνη 14 γνωριστήκαμε και πήγαμε σινεμά μιλούσαμε όλη την ώρα δεν είδαμε την ταινία σχεδόν καθόλου μου άρεσε πολύ είναι πολύ ώριμη για την ηλιακή τις μιλούσαμε από fb εδώ και τρις μέρες εγώ την ερωτεύθηκα τρελα δεν άντεχα τις ηπα τι νιώθω και τις ηπα θέλω να γίνουμε κάτι παραπάνω από φιλί και το ξέρω πως δεν με πολύ ξέρεις αλλα μπορείς να με "γνορισης" αν όχι δεν πήραζί να μείνουμε φιλί μου απάντησε να μείνουμε φιλί και είμαστε pόμπα είναι eνθουσιασμό που νιώθεις θα περάσει και μετά αλλάξαμε θέμα μιλούσαμε περί ανεμων και υδάτων ...δεν πολύ κατάλαβα ακριβώς με τον ενθουσιασμό τι εννοεί παίδες έχω περίπτωση να την κερδίσω ?είμαι fuul ερωτευμένος με την πάρτι τις τι λέτε να κάνω?

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απορω ωρες ωρες.Αυτα που γραφετε δεν τα διαβαζετε πριν τα ποσταρετε;

Αντε βγαλε νοημα απο αυτο:"και το ξέρω πως δεν με πολύ ξέρεις αλλα μπορείς να με "γνορισης" αν όχι δεν πήραζί να μείνουμε φιλί μου απάντησε να μείνουμε φιλί και είμαστε pόμπα είναι eνθουσιασμό που νιώθεις"

Δημοσ.

φιλε πιστεύω καταλαβαίνετε 2 φορες το διάβασα μπορεί να μπερδεύει λίγο η προφορά μου από κύπρο είμαι φιλε storm η pόμπα είναι η βόμβα

Δημοσ.

Εχω a.d.d. και δεν γραφω ετσι. Μονο αν βαλεις το αρχικο κειμενο σε 2πλη μεταφραση στο google translate θα μπορουσες να το βγαλεις ετσι.

Δημοσ.

Προσπάθησε και Καναδά και βλέπουμε.

αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ φιλε εχω σκασει στα γελια χτυπιεμαι σαν την τρελη!!!!!!!

Δημοσ.

φιλε πιστεύω καταλαβαίνετε 2 φορες το διάβασα μπορεί να μπερδεύει λίγο η προφορά μου από κύπρο είμαι φιλε storm η pόμπα είναι η βόμβα

Στην Κυπρο τελειες δεν βαζετε?? Παντως αν της τα ειπες ετσι της τυπισας λογικο που σε απεριψε, ισως δεν καταλαβε τι ακριβως ηθελες....

Δημοσ.

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρατήσυμε ολα όσα έχουν. Αυτό μπορεί να το κάνει όλα όπως είναι.

Αληθινή ατάκα. Στη βουλή μας.

Αυτό να της πεις και είναι δική σου.

Δημοσ.

Κάνε της poke.

Seriously, σε απέρριψε, ξέχασε τη, προχώρησε. Ξέρω είναι δύσκολο. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...