Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Το περασμένο καλοκαίρι αγόρασα το Aspire 5750G με NVIDIA Geforce GT540M στα 2GB. Για την ακρίβεια έχει δύο λειτουργίες. Μία για απλή χρήση (Ενσωματωμένα γραφικά) και μία για πιο "δύσκολες" καταστάσεις (Επεξεργαστής INVIDIA υψηλών επιδόσεων). Μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα σχετικά ελαφριά παιχνίδια όπως PES12, FIFA12, 2K12 σε υψηλά γραφικά χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά και πιο βαριά παιχνίδια όπως τα Force Unleashed χωρίς δυσκολία. Εδώ και κάνα μήνα τα ίδια παιχνίδια σέρνονται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή με τους drivers? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο πχ ότι δεν έχω πολύ χώρο στον σκληρό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για να μη φτιάξω άλλο θέμα, έχει κανείς να μου προτείνει κάποια βάση για το λάπτοπ;

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα ίδιο...δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά μήπως έχει μαζέψει σκόνη και ζεσταίνεται;;;

Για βάση σκέφτομαι να πάρω την "Cooler Master Notepal U3" είναι λίγο ακριβή αλλά λένε ότι αξίζει τα λεφτά της !!!

Δημοσ.

Αυτές οι notepal πραγματικά τα σπάνε, full αλουμίνιο και μετακινούμενους ανεμιστήρες για να μπουν εκεί που χρειάζονται σε κάθε λάπτοπ.

Έχω μία σε παλιό λάπτοπ που δε διαθέτει και τα καλύτερα συστήματα ψύξης. Το μηχάνημα δουλεύει 24/7 (κυριολεκτικά) και δε ζεσταίνεται ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους,

Το περασμένο καλοκαίρι αγόρασα το Aspire 5750G με NVIDIA Geforce GT540M στα 2GB. Για την ακρίβεια έχει δύο λειτουργίες. Μία για απλή χρήση (Ενσωματωμένα γραφικά) και μία για πιο "δύσκολες" καταστάσεις (Επεξεργαστής INVIDIA υψηλών επιδόσεων). Μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα σχετικά ελαφριά παιχνίδια όπως PES12, FIFA12, 2K12 σε υψηλά γραφικά χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά και πιο βαριά παιχνίδια όπως τα Force Unleashed χωρίς δυσκολία. Εδώ και κάνα μήνα τα ίδια παιχνίδια σέρνονται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή με τους drivers? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο πχ ότι δεν έχω πολύ χώρο στον σκληρό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για να μη φτιάξω άλλο θέμα, έχει κανείς να μου προτείνει κάποια βάση για το λάπτοπ;

Φίλε και εγώ το ίδιο λαπτοπ έχω. Να σου πω αν παίζεις βαριά παιχνίδια κ το έχεις στην μπαταρία χωρίς πρίζα τότε η κάρτα γραφικών Nvidia τα φτύνει γιατί δεν μπορεί να πάρει οσο ρεύμα θέλει. Το παθαίνω αυτό όταν θέλω να παίξω prototype ή Crysis 2. Η λύση είναι να παίζεις πάντα με πρίζα. Αν δεν είναι αυτό που είπα τότε κανε κανένα update στο laptop σου γιατί έχουν βγει πολλά update. Και κοίτα να δεις όταν ανοίγει το παιχνίδι αν ενεργοποιείται η Nvidia κάρτα γραφικών αν οχι πήγαινε στο control Panel Nvidia και κανε επιλογή το τάδε παιχνίδι να ανοίγει με την Nvidia κάρτα γραφικών

Επεξ/σία από p8grs
Δημοσ.

κ εγω το ιδιο λαπτοπ εχω( με το 1γβ καρτα γραφικων) κ την βαση Notepal u2 κ ειναι οτι καλητερο... απλα τρεξτε να την προλαβετε γτ μαλλον την κατηργησαν τη σειρα κ βρισκετε μονο pixmania k multirama...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...