Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

λοιπον το περιστατικο συνεβη πριν λιγες ωρες σε καποιο ζαχαροπλαστειο που δουλευω!!μπαινει μεσα μια τσιγγανα απο τις κλασικες με μαυρα ρουχα χρυσα δοντια χρυσα περιδεραια στο λαιμο και τετοια ζητωντας να τις δωσουμε καποια γλυκα για την οικογενεια της...ξαφνικα κοιταζωντας στα ματια μια κοπελα αρχισε να τις λεει διαφορα περιστατικα του παρελθοντος στα οποια επεσε σχεδον σε ολα μεσα!!ακριβως διπλα της καθοταν μια γυναικα παει σε αυτην και αρχισε να λεει και σε αυτην πραγματα και τα ηξερε ολα!!!αυτη η γυναικα της λεει της τσιγγανας για πες και για το παλικαρι εδω(για μενα),εγω γελαγα και σιγα σιγα αρχισε να λεει πραγματα για μενα οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια...τα ηξερε ολα ρε παιδια.....σας εχει τυχει παρομοιο περιστατικο??για να ειμαι ειλικρινης μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση οπου παλι η τσιγγανα μου ειχε πει διαφορα πεφτωντας μεσα 100%!!τα γραφω τωρα και ανατριχιαζω ρε πουστη μου...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλασικό τρικ. Μαθαίνουν μια ζωή να λένε πράγματα που αφενός να αφορούν στο 95% των ανθρώπων, αφετέρου πώς να τα λένε με τέτοιο τρόπο ώστε ο ακροατής να νομίζει ότι αφορούν μόνο τον ίδιο. Μην ψαρώνεις.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

λοιπον το περιστατικο συνεβη πριν λιγες ωρες σε καποιο ζαχαροπλαστειο που δουλευω!!μπαινει μεσα μια τσιγγανα απο τις κλασικες με μαυρα ρουχα χρυσα δοντια χρυσα περιδεραια στο λαιμο και τετοια ζητωντας να τις δωσουμε καποια γλυκα για την οικογενεια της...ξαφνικα κοιταζωντας στα ματια μια κοπελα αρχισε να τις λεει διαφορα περιστατικα του παρελθοντος στα οποια επεσε σχεδον σε ολα μεσα!!ακριβως διπλα της καθοταν μια γυναικα παει σε αυτην και αρχισε να λεει και σε αυτην πραγματα και τα ηξερε ολα!!!αυτη η γυναικα της λεει της τσιγγανας για πες και για το παλικαρι εδω(για μενα),εγω γελαγα και σιγα σιγα αρχισε να λεει πραγματα για μενα οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια...τα ηξερε ολα ρε παιδια.....σας εχει τυχει παρομοιο περιστατικο??για να ειμαι ειλικρινης μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση οπου παλι η τσιγγανα μου ειχε πει διαφορα πεφτωντας μεσα 100%!!τα γραφω τωρα και ανατριχιαζω ρε πουστη μου...

Που να δεις εμένα που με είχε πετύχει μια έξω από το ταχυδρομείο ενώ ετοιμαζόμουν να μπω μέσα και ήθελε να διαβάσει τη παλάμη μου για να μου πει το μέλλον μου! Όταν την έδιωξα, γύρισε και μου είπε "να σου καεί το video" και την επόμενη μέρα...μου κάηκε το video! Το λέω και ανατριχιάζω... :shock:

Δημοσ.

Στην ευαισθητη ηλικια των ~8 ετων εγω, βολτα στη γειτονια με το συγχωρεμενο τον παππου μου.

Μας πλησιαζει αντιστοιχη γυφτισα με αυτην που λεει ο τοπικ σταρτερ και ξεκιναει το ποιημα. -Δωσε μου την παλαμη σου κυριε να σου πω τη μοιρα σου και το ριζικο σου

-Ευχαριστω δε θελω

-Ελα να σου πω τη μοιρα σου κι εσενα και του εγγονου σου. Να σου ζησει να σου ζησει, ελα να σου πω τη μοιρα του

-Ευχαριστω αλλα δε θελω.

-Μη φευγεις κυριε, ελα σε παρακαλω να σου πω τη μοιρα σου

(Της χωνει φαπα ο παππους μου)

-Αν ηξερες να προβλεπεις το μελλον θα ειχες προβλεψει ΤΗ ΔΙΚΗ σου μοιρα και θα ειχες φυγει απο εδω. Πηγαινε στη δουλεια σου και ασε με ησυχο.

(Καταρες η γυφτισσα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με είχε πει οτι θα την σφυρίξω στην φουρνάρισα...3 χρονια κουλουρια αγοράζω, χαϊρι δεν ειδα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από athlios
Δημοσ.

ρε φιλε ακουω να σου πω τι έπαθε

εμένα μια μέρα που καθόμουν σε ενα παγγάκι και περίμενα κάτι φίλους να έρθουν επειδή ημουν ακίνιτος έπαθα ενα ντεζαβου ακινητοποίησης (αυτό που βλέπεις αλλα δεν κουνιέσε κατι σαν την μόρη αλλα μέρα μεσημέρι χωρις φάντασμα) και ήρθε μια τσιγγάνα και μου λέει να σε πω τη μοίρα σου ? αλλα τότε άρχισα να χτυπιέμαι κάτω γιατι νόμιζα οτι κοιμόμουν και έπαθα μορη και την έβλεπα γιατι φόραγε μαυρα η τσιγγάνιδα και έφυγε τρέχοντας φωνάζοντας "Ο Σαητανάς!!

Δημοσ.

βασικα στην αρχη μου ειπε να την ασημωσω πρωτα αλλα της ειπα οτι δεν παιζει φραγκο...Την πρωτη φορα που ειχα αντιστοιχο περιστατικο με τσιγγανα (πριν 3-4 χρονια περιπου), εκεινη την περιοδο ειχα χωρισει με την κοπελα μου και με ειχε πειραξει παρα πολυ, ενω λιγο καιρο μετα ειχαμε αγορασει καινουργιο αμαξι το οποιο το ειχα μεγαλη χαρα!!!με το που με βλεπει η τσιγγανα μου λεει "Α ρε παλικαρι, εισαι καλο παιδι και εχεις μεγαλη στεναχωρια μεσα σου απο κοπελα, αλλα η καρδια σου χαιρεται λιγο γιατι κατι καινουργιο εχεις στα χερια σου η μηχανη η αμαξι....." εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...