umaga Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 προσπαθω να εγκαταστησω τον adobe flash player και μου βγαζει αυτο καμια λυση?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φαίνεται πως η Adobe είναι στη λίστα αποκλεισμένων εκδοτών. Το link στο κάτω μέρος του παραθύρου δεν εξηγεί πώς άρεται ο αποκλεισμός;
umaga Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 με παει στο κεντρο βοηθειας που λεει οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες για την εκδοση windows που διαθετω και με τη σειρα του προτεινει απομακρυσμενη βοηθεια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εδώ βρίσκω τις εξής πληροφορίες: 1. Στον internet explorer, στα εργαλεία (tools) πηγαίνεις στις επιλογές (οptions) 2. Στην καρτέλα Περιεχόμενο (content) επιλέγεις Πιστοποιητικά (Certificates). 3. Πηγαίνεις στους Εκδότες (publishers). 4. Επιλέγεις την καρτέλα Μη Έμπιστοι (untrusted). 5. Επιλέγεις τον εκδότη του θέλεις και πατάς Αφαίρεση (Remove). Δεν έχω Ελληνικά για να δω πώς ακριβώς έχουν μεταφραστεί αυτά, οπότε με μια επιφύλαξη γράφω τους Ελληνικούς όρους, μπορείς να δεις στο σύνδεσμο και άλλες απαντήσεις αλλά νομίζω αυτή είναι έγκυρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα