Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πριν μερικές μέρες ήρθα στις Σέρρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πρόκειται να μείνω για μερικές βδομάδες χωρίς δυνατότητα για τακτικές επιστροφές στην Αθήνα. Επειδή τις ώρες που είναι ανοιχτή η αγορά δουλεύω και μένει 1 ώρα το πρωί και καμιά ώρα στο κλείσιμο o χρόνος που έχω δεν φτάνει για να ψάχνω ένα ένα τα μαγαζιά και το Πάσχα είναι κοντά. Ζητώ λοιπόν από άτομα που μένουν στην πόλη να προτείνουν μερικά καταστήματα καθώς και το που περίπου βρίσκεται το καθένα.

Κυρίως ψάχνω για πουκάμισα, τζιν και καμιά μπλούζα (επώνυμα η μη - όχι από το καλάθι εννοείται) και σε προσιτές τιμές για άτομο που τριανταρίζει (δεν θέλω τίποτα πολύ κυριλέ και έτσι).

Λοιπόν τι έχετε να προτείνεται οι Σερραίοι;

Δημοσ.

Οκ ναι αν ψαχνόμουν πιο πριν... Τώρα όμως πρέπει να αγοράσω κάτι και να το έχω άμεσα χωρίς να υπάρχει περίπτωση να πρέπει να το αλλάξω (η και αν χρειαστεί να μπορεί να γίνει άμεσα), οπότε πάλι στο περίμενε ;)

Και δυστυχώς πριν έρθω εδώ δεν προνόησα για τις γιορτές και την άνοιξη...

Δημοσ.

Όλοι οι Σερραίοι για ψώνια πάνε ή Σαλονίκη για καλά...ή Βουλγαρία για φτηνά.

Η αγορά δεν υπάρχει πλέον...νεκρή τελείως.

Δημοσ.

Όλοι οι Σερραίοι για ψώνια πάνε ή Σαλονίκη για καλά...ή Βουλγαρία για φτηνά.

Η αγορά δεν υπάρχει πλέον...νεκρή τελείως.

Χμμμ ναι ε; Είδα κάτι μαγαζάκια με ρούχα το πρωί ενδιαφέροντα φάνηκαν... Ας ελπίσω να βρω κάτι εδώ πέρα.

Δημοσ.

3 χρόνια και κάτι Σέρρες δεν αγόρασα τίποτα σε ρουχισμό... Η Θεσσαλονίκη είναι 1 ωρίτσα, πετάξου και ψωνίζεις ό,τι θες...

Αν θες κάτι σε ενθύμιο των Σερρών, ανέβα στην ακρόπολη και βγάλε μια φωτογραφία. Σαν αυτή:

DSC_2936.jpg

Πάρε να φας σουβλάκι απ'τον Ηλία, ή απ'τον Δημοσθένη και μακρυά από γύρο. μόνο σουβλάκι (ή καλαμάκι αν προτιμάς) τρώμε στις Σέρρες...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά? σέρρες από πλατεία ελευθερίας κατεβαίνοντας για μεραρχίας (προς νομαρχία δηλαδή) έχει και adidas και pull & bear και diesel και αρκετά μαγαζιά με ρούχα...και στο πεζόδρομο θα βρείς κάνα 2 (που είναι το δημοτικό θέατρο ή το σινεμά? από την άλλη μεριά :P) αλλα και πάλι κάθετα του δημοτικού θεάτρου (νομίζω λέγεται γεωργίου παπανδρέου) θα βρείς αρκετά...

Τώρα αν είναι μακριά από την διαμονή σου μπορείς να βρείς στην πλατεία εμποριου (Εκεί που μαζεύονται τα αστικά) ανεβαίνοντας για ικα στους παράλληλους αλλα και γενικά στην γύρο περιοχή.

A ρε σέρρες 3 χρονια έχω να παο πίσω στην πατρίδα....

http://www.youtube.com/watch?v=ND1Pxg6GyzI

Δημοσ.

και adidas και pull & bear και diesel και αρκετά μαγαζιά με ρούχα...και στο πεζόδρομο θα βρείς κάνα 2 (που είναι το δημοτικό θέατρο ή το σινεμά? από την άλλη μεριά :P) αλλα και πάλι κάθετα του δημοτικού θεάτρου (νομίζω λέγεται γεωργίου παπανδρέου) θα βρείς

Diesel; Που ακριβώς και δεν τα είδα; Θα περάσω τότε αύριο μια βόλτα που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο από αυτούς τους δρόμους. Κάποιο μαγαζί που να αξίζει προσοχής και επίσκεψης πέρα από αυτούς τους δρόμους;

Όσο για το φίλο από πάνω, μην ανησυχείς σουβλάκι το λέω και εγώ... μέχρι τα 18 μου σαλονίκη εμένα! Επίσης αν είχα χρόνο να πάω σαλονίκη για ψώνια θα έβγαινα και για ψάξιμο στην αγορά ;)

Δημοσ.

To diesel ειναι λιγο πιο κατω, εχει εναν γερμανο το επομενο καταστημα αν δεν με απατα η μνημη μου... ενα καλο τζιναδικο (δεν θυμαμε μαρκες) εχει και στον πεζοδρομο (εκει κοντα δηλαδη) θα το βρεις δεν υπαρχει περιπτωση...

Σκορπια μαγαζια υπαρχουν σχετικα πολλα υποτηθεται δεν εχεις χρονο για ψαξιμο...:P

Δημοσ.

4 χρόνια έμενα Σέρρες, κάτι έχει αλλά δεν είναι και για να ρωτάς . Σιγά τη μεγάλη πόλη 2 δρόμοι είναι όλο το κέντρο πάνω από μισή ώρα δε θες να τους περπατήσεις :P . Προσωπικά το μόνο που ψώνισα από την αγορά της ήταν παπούτσια και κάτι φόρμες για ski δίπλα από το ParisNiko που έχει O'Neill Reef κτλ .

Δημοσ.

όχι και μικρή πόλη η σέρρες(για τα ελληνικά δεδομένα) είναι από τις μεγαλύτερες της ελλάδος. 2 δρόμοι είναι αυτοί που μαζεύονται ο φοιτητόκοσμος και ίσως αυτό να θυμάσαι :P

και αντικειμενικά όμως σκέτο περπάτημα χωρίς χάζεμα στις βιτρίνες για να περπατήσει αυτούς τους 2 δρόμους που λες (μεραρχίας/πεζόδρομος - εθνικής αντίστασης) θα φάει χαλαρά 30-40 λεπτά :P

Δημοσ.

όχι και μικρή πόλη η σέρρες(για τα ελληνικά δεδομένα) είναι από τις μεγαλύτερες της ελλάδος. 2 δρόμοι είναι αυτοί που μαζεύονται ο φοιτητόκοσμος και ίσως αυτό να θυμάσαι :P

και αντικειμενικά όμως σκέτο περπάτημα χωρίς χάζεμα στις βιτρίνες για να περπατήσει αυτούς τους 2 δρόμους που λες (μεραρχίας/πεζόδρομος - εθνικής αντίστασης) θα φάει χαλαρά 30-40 λεπτά :P

Δεν ξέχασα κάτι γιατί ακόμα πηγαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα και μάλιστα αυτή τη στιγμή σχεδιάζω χάρτη της πόλης :lol: . Είναι πυκνοκατοικημένη αλλά μικρή σε έκταση . Εντάξει τα μαγαζιά δεν είναι σε όλη τη Μεραρχίας και όλη την Εθν. Αντίστασης + Βενιζέλου , είναι εκεί γύρο στις άπειρες καφετέριες που έχει :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω καιρό να πάω στην πόλη αλλά γενικά από τον δρόμο της Νομαρχίας και προς τα πάνω δηλαδή προς το Δημαρχείο θα βρεις πολλά Σέρρες είναι όλα τα λεφτά έχω και καιρό να ακούσω το είμαστε ωραίοι γιατί είμαστε Σερραίοι και μου έλειψε. Καφές στην Λίμνη Κερκινη κι έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...