nikolas16 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θελω απο καιρο να γορασω ενα τοξο για να ριχνω στην πισω αυλη Απαγορευεται ενας ανηλικος να γορασει τοξο?
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θελω απο καιρο να γορασω ενα τοξο για να ριχνω στην πισω αυλη Απαγορευεται ενας ανηλικος να γορασει τοξο? Θεωρείται όπλο, οποτε πρέπει να είσαι ενήλικος και απαιτείται και άδεια απο την αστυνομία. Εκτός αν εννοείς το
xlapacas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 nikolas legolas ασε τα lineaids με τα τοξα και τα σπαθια και κοιτα που οταν μεγαλωσεις δεν θα βρισκεις ευκολα δουλεια! καλα γονεις δεν εχετε και ρωτατε εδω μεσα οτι σας κατεβει?
Dark_Duck Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Link Άρθρο 1 & 7. Θεωρείτε όπλο και θέλει άδεια από την μπατσονομία της γειτονιάς σου. Άρα εκτός και αν το χρεωθεί ένας από τους δύο γονείς το ξεχνάς για κανα δυο χρονάκια. Το αστείο είναι πως δεν μπορείς ούτε απο χώρα της Ε.Ε να το αγοράσεις οπότε όταν με το καλό μεγαλώσεις, ή εμεις που μπορούμε πρέπει να το χρυσοπληρώσουμε στον ντόπιο απατεωνέμπορα 3 φορές επάνω την κανονική του τιμή.
nikolas16 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ρε παιδια ελεγα για καποιο τοξο ακινδυνο μονο και μονο γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα να το αγορασω (οχι πλαστικο) αυτο με τι δουλεια που κολαει δεν καταλαβαινω καλα αυτοι που κανουν τοξοβολια πως τα αγοραζουν?
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 καλα αυτοι που κανουν τοξοβολια πως τα αγοραζουν? http://www.bestprice.gr/cat/3061/archery?min=10000&max=20000&o=2 Πάρε τηλέφωνο ένα από τα μαγαζιά και ρώτα τα περί άδειας ΥΓ : Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια "Βάση στόχου" κοστίζει 160ευρώ !!!
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μου ειχε πουλήσει ενας Αφρικανός πλανόδιος (απο αυτούς με τα cd) χειροπίειτο τόξο οταν ημουν στην ηλικία σου αλλα παραλίγο να χτυπήσω και πιθανότατα να σκοτώσω καταλάθος ενα κινεζο και το παράτησα, ούτε που ξέρω που ειναι. γνώμη μου ? μην παίζεις με πράγματα που μπορούν να γίνουν επικίνδυνα. Αν θες να ασχοληθείς με τοξοβολία γράψου σε ένα σύλλογο και κάντο σωστά.
nikolas16 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ειχα και γω τετοιο ποτε δεν το εχω στρεψει σε ανθρωπο αλλα τα τοξα ειναι η μανια μου απο μικρος και θα ηθελα να εχω ενα καλο
sabpaxa Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ρε παιδια ελεγα για καποιο τοξο ακινδυνο μονο και μονο γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα να το αγορασω (οχι πλαστικο) αυτο με τι δουλεια που κολαει δεν καταλαβαινω καλα αυτοι που κανουν τοξοβολια πως τα αγοραζουν? γράψου παλικάρι μου σε μια σχολή τοξοβολίας αυτό που λες για την πίσω άυλη είναι παράνομο και ενήλικας να είσαι!! το τόξο είναι όπλο!!
nikolas16 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 θελω να γραφτω αλλα δεν εχει πουθενα κοντα στο σπιτι οποτε θα περιμενω κανα χρονο
V for Vagelis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 θελω να γραφτω αλλα δεν εχει πουθενα κοντα στο σπιτι οποτε θα περιμενω κανα χρονο Σε 1 χρόνο θα ανοίξει σχολή;
nikolas16 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 βασικα σε ενα χρονο θα μπορω να παω εκει που εχει σχολη
xlapacas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 εγω θα ελεγα να σου φυγει η ορεξη αλα προσεχε παντως δε θελει πολυ να γινει και κατι τετοιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα