Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι φορες που ο Τοξοβολος-UK κανει αισθητη την απουσια του σε χμμ, "ιδιαιτερα" θεματα του μπλα-μπλα.

Πρωτη φορα αυτο ομως συμβαινει σε θεμα τοξοβολιας. ελ οου ελ

(ας πουμε και 'μεις κατι ασχετο - αληθεια περα απ' την πλακα, τι κανει αυτη η ψυχη; )

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να κάτσεις να διαβάσεις τα αγγλικά σου για να καταλάβεις τι λέει εδώ http://www.wikihow.com/Make-a-Flat-Bow-and-Arrow

μόλις το κανεις θα είσαι σε ηλικία να που θα μπορείς να βγάλεις άδεια θα έχεις μάθει μια γλώσσα και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου... επίσης θα έχεις γίνει πιο ώριμος μέσα από όλη αυτή την διαδικασία! :P

άσε τις αμερικανιές με τα τόξα που έχουν χίλια δυο άχρηστα κλαπατσίμπαλα... sxcrossbow 30001Σ RR :P

βασικα εχω ηδη το advanced και καταλαβαινω απλως βαριεμαι να κατσω να τ φτιαξω

Δημοσ.

Το οτι η μπαλα εχει ταχυτητα 60 εως 120 χιλιομετρα την ωρα δεν σημαινει κατι, αφου αυτο που μετραει ειναι η ταχυτητα στον αξονα που ειναι παραλληλος με το φιλέ(net) και λογω του σχηματος του γηπεδου η ταχυτητα αυτη ειναι κλασμα (<0.33 οταν και οι 2 στεκονται στην γραμμη τους) της ταχυτητας που αναφερεις και πχ οταν και οι 2 στεκονται στην γραμμη τους η ταχυτητα στον αξονα που ανεφερα(τον "δεξια-αριστερα" του παικτη) ειναι απο 5.5 εως 11 περιπου μετρα το δευτερολεπτο και ο παικτης εχει να καλυψει περιοχη 8.5 μετρων περιπου οποτε δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ γρηγορο αθλημα.

:fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Διαφωνω 100% φυσικα. Και φυσικα κάνεις λαθος να του λες ολα αυτα!

Η συμβουλη που του δινεις ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ! :-(

Παιδι ειναι ή εστω στα τελικα σταδια της παιδικης ηλικιας οποτε αντι να καθεται να σκεφτεται για τα προβληματα του μελλοντος ας παιξει ανεμελα και ας κανει κατι ανεμελα και χωρις να σκεφτεται το μελλον και τα προβληματα που θα βρει σε αυτο.

Οποτε πρεπει να παιξει, να διασκεδασει και να κανει πραγματα που θελει, οσο μπορει περισσοτερο χωρις να σκεφτεται ΤΙΠΟΤΑ!

χααχαχαχ τι λες ρε φιλε τωρα δε μιλαμε για ενα 10χρονο! 16 χρονων ειναι! στην ηλικια του σερβιτορος ημουνα και ηξερα με τι να παιξω!εσυ δωσε στα παιδια σου τοξα και κανα μαχαιρι και αστα να παιξουν ανεμελα! :-D :mrgreen: :-D :mrgreen: :-D :mrgreen:

Δημοσ.

Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι στο μέλλον η δεξιότητα που επέλεξε ο TS θα είναι πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε PHD στην ελληνική πραγματικότητα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους,αλλά βάσει ερευνών το ποδόσφαιρο είναι από φυσικής άποψης το πιο απαιτητικό άθλημα.

water polo>basket>ποδόσφαιρο είχα διαβάσει κάπου και πρέπει να υπάρχουν κι άλλα αθλήματα πριν το ποδόσφαιρο...

Δημοσ.

Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι στο μέλλον η δεξιότητα που επέλεξε ο TS θα είναι πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε PHD στην ελληνική πραγματικότητα;

Στο 'κανόνι' της Ελλάδας δίνω και εγώ 99% πιθανότητα μιας και αν δεν αλλάζουν τώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής οι έλληνες δε θα αλλάξουν ποτέ.

Τώρα αν θα έχουμε μετά σκηνές Mad Max δε γνωρίζω!

water polo>basket>ποδόσφαιρο...

και πρέπει να υπάρχουν κι άλλα αθλήματα πριν το ποδόσφαιρο...

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους μαζί αλλά το τρενάκι πάει έτσι :

τέννις > water polo > basket > ποδόσφαιρο

• Super Moderators
Δημοσ.

επειδή θεωρητικά ένας αγώνας tennis μπορεί να μην τελειώσει ποτέ? :P

links? not gonna happen :P

Δημοσ.

Μια βολή με ενα μέσο τόξο απαιτεί απο τον αθλητή ανάλογη δύναμη με αυτή που απαιτείται για να σηκώσεις βάρος 25 κιλών. 10 βολές και την ακούνε οι ώμοι, 20 βολές και την ακούνες καρποί και βραχίονες, 30 βολές και την ακούει όλος ο κορμός. Το κατά πόσο σε καταπονεί το κάθε άθλημα ειναι πολύ σχετικό, όπως είναι σχετικο και το τι ευχαριστεί τον καθένα. Το παιδί ρώτησε κατι πολύ συγκεκριμένο, τώρα πως καταλλήξαμε να συζητάμε για το χοκευ και για το αν το μπαλάκι του τεννις ειναι πιο γρήγορο απο το μπαλάκι του γκολφ και πιος αθλητής φτύνει το πνεμόνι πιο γρήγορα δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...