giorgos1966 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπερα.Επειδη εχω προβλημα με το internet banking της Εθνικης,μου ειπανε οτι για τωρα δουλευει το συστημα μονο με τον Firefox 6.Mπορει καποιος φιλος να μου στειλει ενα link με αυτον για να τον εγκαταστησω;Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Διαλέγεις ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/6.0/ Αλλη καλη πηγή ειναι το oldapps http://www.oldapps.com/firefox.php
Psycho13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 επισης μπορεις να βαλεις το addon ietab 2. Εγω ετσι μπαινω στον ιστοτοπο της εθνικης
giorgos1966 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 επισης μπορεις να βαλεις το addon ietab 2. Εγω ετσι μπαινω στον ιστοτοπο της εθνικης Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Με την προσθηκη του addon ietab 2 εβγαλα ακρη τελικα.
makfil Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως, επειδή συνάντησα πριν από χρόνια το πρόβλημα συμβατότητας του Firefox με την ΕΤΕ, χρησιμοποιώ τον Explorer, όποτε θέλω να μπω στο e-banking και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα