FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απο οτι καταλαβαινω ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να καπνισεις με το ζορι (για μαγκια, γιατι καπνιζουν ολοι οι φιλοι σου κλπ) Δεν θα σου πω μην καπνιζεις γιατι θα σε βλαψει κλπ. Αν σου αρεσε ειναι επιλογη σου. Και παρολο που βλαπτει το τσιγαρο ειναι μια απο τις απολαυσεις της ζωης. Απλα αν δεν σου αρεσει ειναι διπλα ηλιθιο να προσπαθεις να καπνισεις με το ζορι. Κανεις κατι που δεν σου αρεσει και σου γ@μ@ει την υγεια. Ειναι ή δεν ειναι ηλιθιο? Δεν ειμαι ουτε αβγαλτος που θελει να προσαρμοστει στην παρεα ουτε κομπλεξικο ζωο αν διαβαζες τα ποστ μου θα καταλαβαινες οτι θελω να καπνισω επιδη μου αρεσει αυτη η ελεφρια ζάλη που μου προκαλει η εισπνοη του καπνου... σαν "κεφαλι" ενα πραμα... αλλα δεν μαρεσει η γευση του καπνου.. το αποτελεσμα ομως μαρεσει... και γιαυτο δεν καπνιζω και συχνα γιατι αυτη η "ζαλη" φευγει μετα απο το 2ο-3ο τσιγαρο...
spadi Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φιλαρακι για να σε προλάβω θα σου που ένα πράγμα...έχω ένα φίλο στο νοσοκομείο τελευταία και πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα να τον δω και τυχαίνει να περνάω απο την ογκολογικη στο ιπποκρατειο Θεσσαλονίκης.. Φίλε είναι περιττό να σου πω το τι βλέπω εκει.. Καπνισμα και καρκίνος Να σου πω ότι είμαι 27 χρ. Και πριν 2 χρόνια είχα αρχίσει το καπνισμα και εγω άλλα ευτυχώς που έπαθε φλεγμονή ο προστάτης μου και εμπλεξα με γιατρούς και το έκοψα νωρίς. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ: ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Το ξέρω είμαι ενοχλητικός άλλα πρέπει να στο πω γιατι αλλιώς θα σκάσω. Επίσης ξέχασα να σου πω ότι ο μπαμπάς μου έπαθε έμφραγμα και στο τσακ τον προλάβαμε.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2012 από spadi
deesnider Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ...αν ήξερες μονάχα, με ποιον τρόπο προσδίδονται στα τσιγάρα οι διάφορες γεύσεις και τα αρώματα, που "καλύπτουν" τη φυσική γεύση και μυρωδιά του καπνού, δε θα το σκεφτόσουν καν αυτό που θέλεις να κάνεις (σημ. είμαι καπνιστής...) Anyway, αν ο τελικός σκοπός σου είναι το "κεφάλι" μία στο τόσο, υπάρχουν πολύ πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί τρόποι ...Μόνο που η πιθανότητα νομιμοποίησής τους είναι εδώ και πολύ καιρό υπό συζήτηση :devil:
moure Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πιες δυο ποτηρακια κρασι αφου θες ελαφρια ζαλαδα και χεστα τα τσιγαρα...
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. Όποιος μπορεί να απαντήσει σχετικά με αυτό που ρωτάει, ελεύθερα, συμβουλές σε pm και ενορίες.
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το παιδι αναφερε οτι κανει 2-3 τσιγαρα το μηνα μπορει και καθολου.. αυτο για μενα περισσοτερο καλο μπορει να του κανει παρα κακο στην υγεια.. αλλο καταχρηση,εκει τα πραματα αλλαζουν Οχι πως με νοιαζει τι θα κανει ο op, αλλα μην λες τετοιες μπουρδες.
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Οχι πως με νοιαζει τι θα κανει ο op, αλλα μην λες τετοιες μπουρδες. γιατί μπούρδες ρε Τρούφα? ο παππούς μου κάπνιζε μισό πακέτο το μήνα,από τα 16 του παρακαλώ.ποτέ του όμως δε του κανε κατάχρηση.ετσι όπως το ξεκίνησε..ετσι το συνέχισε και πέθανε στα 98 από καρδιά. χωρίς να του χει δημιουργήσει προβλήματα το τσιγάρο.αναπνευστικά ή ότι άλλο προκαλεί. γι'αυτο έγραψα "για μένα"
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγω μπορω να κοψω ενα κρεμμυδι σε δευτερολεπτα. Δεν θα προτεινω σε καποιον να κανει το ιδιο επειδη η λογικη λεει πως δεν θα μπορει. Επειδη ετυχε στον παππου σου, δεν το κανει κανονα. Τωρα το αν θελει να καπνισει ο OP ας το κανει. Οχι ομως πως θα του κανει και καλο (εκτος απο το high της νικοτινης)
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το παράδειγμα σου,με τα κρομμύδια είναι τελείως άκυρο! τι σχέση έχει η ικανότητα με αυτό που σου είπα??? τέλος πάντων,εγώ την ποιο σωστή πρόταση που είχα,του την έδωσα Ηλεκτρονικό τσιγάρο κ παίρνει αυτό ακριβώς που θέλει.
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το παράδειγμα σου,με τα κρομμύδια είναι τελείως άκυρο! τι σχέση έχει η ικανότητα με αυτό που σου είπα??? τέλος πάντων,εγώ την ποιο σωστή πρόταση που είχα,του την έδωσα Ηλεκτρονικό τσιγάρο κ παίρνει αυτό ακριβώς που θέλει. οτι ισχυει για ενα ατομο δεν ειναι κανονας για ολους ας παρει τσιχλες ή τα τσιροτα.
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγω μπορω να κοψω ενα κρεμμυδι σε δευτερολεπτα. Δεν θα προτεινω σε καποιον να κανει το ιδιο επειδη η λογικη λεει πως δεν θα μπορει. Επειδη ετυχε στον παππου σου, δεν το κανει κανονα. Τωρα το αν θελει να καπνισει ο OP ας το κανει. Οχι ομως πως θα του κανει και καλο (εκτος απο το high της νικοτινης) ρε τρούφα δεν πιάνεις τα κρεμμύδια λέω εγώ και κανένα κοτοπουλάκι η τίποτα τέτοιο να κανεις τίποτα να φάμε γιατί πείνασα?
alexhs gk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 οτι ισχυει για ενα ατομο δεν ειναι κανονας για ολουςας παρει τσιχλες ή τα τσιροτα. Είπε ότι θέλει να το κόψει και δεν το διάβασα? ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.Όποιος μπορεί να απαντήσει σχετικά με αυτό που ρωτάει, ελεύθερα, συμβουλές σε pm και ενορίες. +1
pasxa_axsap Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 γιατί μπούρδες ρε Τρούφα? ο παππούς μου κάπνιζε μισό πακέτο το μήνα,από τα 16 του παρακαλώ.ποτέ του όμως δε του κανε κατάχρηση.ετσι όπως το ξεκίνησε..ετσι το συνέχισε και πέθανε στα 98 από καρδιά. χωρίς να του χει δημιουργήσει προβλήματα το τσιγάρο.αναπνευστικά ή ότι άλλο προκαλεί. γι'αυτο έγραψα "για μένα" Καθε οργανισμος ομως ειναι διαφορετικος...
traganeus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Η καλύτερη λύση είναι ο ναργιλές κατα την άποψή μου. Αλλα δεν μπορείς να το φέρνεις μαζί σου σε κανα μαγαζί που θες να πας ας πούμε. Εμείς με την παρέα έχουμε πάρει ένα και λιώνουμε. Απο γεύσεις άπειρες και πολύ καλές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα