Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολα τα μελη του forum.

Εχουμε ενα παλιο desktop pc στην δουλεια. P4 1.8GHz. RAM δεν θυμαμαι, θα κοιταξω την Δευτερα.

Μεχρι πριν λιγες μερες ετρεχε AVG 2012 το οποιο ομως γονατιζε αρκετα το συστημα και επιπλεον χαρακτηριζε ως spam χρησιμα email.

Δοκιμασα να το απενεργοποιησω αλλα δεν ειχε σχετικη επιλογη.

Ετσι λοιπον το εβγαλα και παρατηρησα οτι το PC πηρε βαθια ανασα και πλεον ανοιγει Word - Excel - Outlook αρκετα ευκολοτερα.

Για να μην γινει ομως καμια στραβη και μετα φταιω εγω πρεπει να του βαλω ξανα καποιο antivirus.

Προσωπικα δεν το κρινω τοσο χρησιμο απλα για να μην εχω το αγχος.

Τι προτεινετε?

Αραγε υπαρχει open-source, ελαφρυ antivirus να το προτιμησω και για το pc στο σπιτι?

Δημοσ.

...

Εχουμε ενα παλιο desktop pc στην δουλεια. P4 1.8GHz. RAM δεν θυμαμαι, θα κοιταξω την Δευτερα.

Μεχρι πριν λιγες μερες ετρεχε AVG 2012 το οποιο ομως γονατιζε αρκετα το συστημα και επιπλεον χαρακτηριζε ως spam χρησιμα email.

...

Δεν ξέρω αν το μαγαζί ειναι δικό σου ή όχι αλλά αν δεν είναι δικό σου, μην παίρνεις το ρίσκο να αλλάζεις προγράμματα χωρίς να ρωτας (και να ρωτάς γραπτα).

Αν το avg2012 το έβαλε κάποιος genius (γιατί το 2012 ειναι βαρύ για p4 1.8) που υποστηρίζει τους υπολογιστές, τοτε λες οτι η παραγωγικότητα σας πέφτει κατακόρυφα και να το αλλαξουν με κατι ελαφρυ.

Αν βάζεις εσυ προγράμματα και ο υπολογιστής κολλήσει κάτι, τοτε θα τρέχουν εσένα να το φτιάξεις και θα σε κατηγορήσουν οτι εκανες κάτι που δεν έπρεπε.

Αν ο υπολογιστής ειναι δικός σου και δεν παίζουν λεφτά για νεο υπολογιστή, τοτε μια ικανοποιητική λύση ειναι το avast.

Δημοσ.

Το MS security essentials σκεφτηκα και εγω που το εχω στον φορητο.

Νομιζω πως η MS με την τεχνογνωσια που εχει για τα λειτουργικα της συστηματα πρεπει να ξερει πως να κανει ενα antivirus ελαφρυ.

Αρα λοιπον λεω πρωτα να δοκιμασω sec. essentials και αν δω κατι ασχημο παω στο UnThreat Free Antivirus που προτεινε ο αccipio.

Eυχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας.

ΥΓ1: Μακαρι να υπηρχε ενα ολοκληρωμενο open-source antivirus να ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι... Ελπιζω καποια στιγμη να βγει κατι τετοιο.

ΥΓ2: Οριστε και ενα search για antivirus στο sourceforge.net http://sourceforge.n...ed/?q=antivirus

Μπορει κατι καλο να υπαρχει εκει...

Δεν ξέρω αν το μαγαζί ειναι δικό σου ή όχι αλλά αν δεν είναι δικό σου, μην παίρνεις το ρίσκο να αλλάζεις προγράμματα χωρίς να ρωτας (και να ρωτάς γραπτα).

Αν το avg2012 το έβαλε κάποιος genius (γιατί το 2012 ειναι βαρύ για p4 1.8) που υποστηρίζει τους υπολογιστές, τοτε λες οτι η παραγωγικότητα σας πέφτει κατακόρυφα και να το αλλαξουν με κατι ελαφρυ.

Αν βάζεις εσυ προγράμματα και ο υπολογιστής κολλήσει κάτι, τοτε θα τρέχουν εσένα να το φτιάξεις και θα σε κατηγορήσουν οτι εκανες κάτι που δεν έπρεπε.

Αν ο υπολογιστής ειναι δικός σου και δεν παίζουν λεφτά για νεο υπολογιστή, τοτε μια ικανοποιητική λύση ειναι το avast.

isay αν κατσω να ρωταω εκει μεσα τον καθε genius που το παιζει expert για προγραμματα και διαφορα αλλα κομπιουτεριστικα δεν ειναι οτι καλυτερο.

ο καθενας εκει υποστηριζει τις επιλογες του μιας και βρισκεται σε περιβαλλον εργασιας και η συζητηση μερικες φορες καταληγει σε διαπληκτισμο.

αυτο αποτι εχω δει εκει μεσα χωρις να μου εχει συμβει κατι προσωπικα αλλα σε αλλους.

αρα λοιπον καλο ειναι να δοκιμαζουμε και λυσεις χωρις πολλα-πολλα, ειδικα οταν το αποτελεσμα ειναι αποδεδειγμενα καλο.

αλλωστε και εγω δεν ειμαι καποιος τυχαιος που δεν ξερει απο pc, προσληφθηκα για τις γνωσεις μου πανω σε υπολογιστες και οχι μονο.

Δημοσ.

φανταζομαι μιας και ειστε εταιρεια οτι τα windows ειναι αυθεντικα. γιατι τελευταια αν δεν ειναι, δεν μπαινει το antivirus της MS.

Δημοσ.

Ναι, εχουμε αυθεντικα winXP στους περισσοτερους υπολογιστες.

Υπαρχουν μερικα συστηματα με αυθεντικα επισης win7 και 1-2 Mac.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

για παλιό μηχάνημα ποιο θα χρησιμοποιούσατε;; τελικά το MS με πειρατικά έχει θέμα;

Ποια ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα του pC και ποιο λειτουργικο εχει ;Σε πειρατικα ναι μπορει να υπαρχουν θεματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...