Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ δεκαπενταετίας είχε κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Taiyo Turbo Traxx. Οι παλαιότεροι μπορεί να το θυμούνται.

Ήταν λίγο ακριβό γι'αυτο δε το ειχα αγορασει τοτε. το ψαχνω να το αγορασω αλλα δε το βρισκω...

:eek: Original1.jpg

το έχει κανένας ??

έχω βάλει και αγγελία μήπως το βρω........ :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=wdMWeu4DKTM&feature=player_embedded

ωραιές εποχές!!!!

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε τι μου θύμησεεεεες!!!!!

Μου είχε κοπεί και η μία ερπύστρια και είχα φάει τον κόσμο να βρώ ανταλλακτικά αλλα @@

Δημοσ.

παιδικό τραύμα μου έχει γίνει :mrgreen: :mrgreen: . Απο χριστούγεννα σε πάσχα θα το αγοραζα τοτε που είχε βγει αλλα δε τα κατάφερα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ήθελα πολύ να το πάρω και τελικά πήρα ευτυχώς πήρα ένα tamiya avante. Πολύ καλύτερη αγορά, του τα έριχνα στα ίσια!:)

Δημοσ.

OP εαν είσαι ανείπωτα κωλόφαρδος ίσως βρεις σε κανένα παλιό παιχνιδάδικο, αν βρεις 2, στείλε μου το ένα πλιζ.;ρ

Δημοσ.

Έχει ένα στο ebay αλλά η τιμή είναι λίγο εξωφρενική, τα μεταφορικά ακόμη χειρότερα και είναι και δημοπρασία...

Απ ότι βλέπω turbo traxx τα λέγαμε μόνο στην Ελλάδα, έξω είναι γνωστά ως TYCO Fast Traxx, όπως φαίνεται και απ το βίντεο στο 1ο ποστ.

Δημοσ.

ειχε κ ενα αλλο εκεινη την εποχη(επισης πανακριβο) με 6 ροδες

πως λεγοταν...tourbo max??

εκεινο γαμουσε κ εδερνε..πολυ σφιγκα

Δημοσ.

Τώρα θα ξενερώσω αρκετούς μάλλον...

Το έχω στο εξοχικό μου και κάθεται εδώ και χρόνια μέσα στην κούτα του.

Σε μαύρο φυσικά!

Πόσα χαρτζιλίκια είχα δώσει σε μία και μόνο(μαγική βέβαια)στιγμή..

Κάπου είχε σπάσει βέβαια ένα κομμάτι του σκελετού και δυστυχώς πίσω, κοντά στη μία ανάρτηση, αλλά νομίζω το είχα φτιάξει πρόχειρα και πως με λίγο μεράκι δεν είναι δύσκολο να επανέλθει πλήρως..

ΤS αν σε ενδιαφέρει όταν πάω να το ξαναδώ και αν είναι λειτουργικό ακόμη στο δίνω αφού έχεις τέτοια καψούρα ακόμη-εμένα βλέπεις μου πέρασε..

PM για τα περαιτέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...