Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες εγω έχω και τα δυο μοντέλα, με ερπιστρες καθώς και με τις 6 ρόδες και τα καμαρωνω! Πλήρως λειτουργικά! Επιπλέον έχω και το μοντέλο το οποίο οδηγείται με γάντι!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αληθεια τοσο ακριβο ηταν? Μου το χε φερει ο πατερας μου απο το εξωτερικο. Το χω καπου χωμενο στη ντουλαπα. Εχω χασει το τηλεχειριστηριο ομως.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ω ρε φίλε μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια. Νείωθω ότι είχε χαραχθεί για τα καλα μέσα στην μνήμη μου, . Πρέπει να το χα δει σε μαγαζί με παιχνίδια πιτσιρικάς. 

Εγω είχα αυτό:   

Δημοσ.

Τι μας θυμησες τωρα! Για καποιο λογο αν και το ειχα στη λιστα μου δεν το πηρα ποτε. Το ξερω πως δεν ειναι το ιδιο αλλα σε μαγαζια μοντελισμου ή σε κανενα Jumbo μπορει να βρεις κατι παρεμφερες.

Δημοσ.

το χω καπου στην αποθηκη το turbo traxx.λογικα θα δουλευει.κλασσικα ειχα παρει και την  κιτρινη επαναφορτιζομενη μπαταρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πωω τι θυμηθήκατε μιλάμε! και εγώ είχα το Scorcher 6x6 και προσπαθούσα να το θυμηθώ πως το λέγανε γιατι το περιέγραφα σε ένα φίλο... Κορυφαίο οχηματάκι, απο ότι θυμάμαι ήταν και αρκετά αδιάβροχο (το είχα ανοίξει μικρός), αλλά μου είχε σπάσει εντελώς ο προφυλακτήρας που με πατέντες του πατέρα μου καταλήξαμε σε μεταλλικό προφυλακτήρα διότι οτιδήποτε άλλο γινόταν κομμάτια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...