Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(μου εχει ξανατυχει) Κατεβαστε αυτο πχ:

http://ifile.it/rwctiky/Friends_Season_9.rar

(περιεχει υποτιτλους για την 9η σεζον της σειρας: Friends)

Εχει 24 αρχεια. 23 αρχεια .srt με τους υποτιτλους και 1 αρχειο INFO.txt

Καντε το extract κανονικα.

Θα εμφανιστει λογικα ενας φακελος "Season 9 GR" οπου θα περιεχει αυτα τα 24 αρχεια.

Σε εμενα ομως εμφανιζεται μόνο ενα αρχειο αυτο του INFO.txt και ΟΧΙ τα αρχεια των υποτιτλων!!

Οταν παω στις ιδιοτητες του φακελου ομως λεει οτι υπαρχουν 24 αρχεια!!

Οταν επισης παω να ξανακανω extract μου λεει οτι τα αρχεια υπαρχουν ηδη και αν θελω να κανω αντικατασταση, κλπ.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ και δεν εμφανιζονται τα αρχεια????????????????????? :mad: :mad:

Μεσα απο το rar μπορω να δω τα περιεχομενα των .srt αρχειων/υποτιτλων κανονικα.

Δημοσ.

Είναι κρυφά, και είναι tagged ως αρχεία συστήματος απο όσο κατάλαβα.

Κάνε extract, πήγαινε στον φάκελο που τα περιέχει, πάτα shift+δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο δίπλα απο το info.txt, και πάτησε στο "άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ".

Θα ανοίξει το cmd σε εκείνη τη τοποθεσία, και εκεί γράψε αυτό:

>attrib -s -h

Δημοσ.

Βλεπω οτι και αλλοι εχουν παρομοια προβληματα με τα Windows 7 αλλά λυση δεν βλεπω.

Το προβλημα ειναι τελειως εκνευριστικο!!

Δειτε πχ οτι οταν βαζω τον δεικτη πανω σοτν φακελο λεει 79 byte μεγεθος και οτι περιεχει 1 μόνο αρχειο, ενω στις ιδιοτητες λεει 24 αρχεια και 608 KB(623.456 byte) μεγεθος.

fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkofffffffff.png

Ο,τι να'ναι. :-(

Πώς λοιπον μπορω να λυσω το προβλημα και να εμφανιστουν τα αρχεια??????????????????????

Επισης σε εσας τι βγαζει? Εμφανιζονται τα αρχεια ή εχετε το ιδιο προβλημα?

Είναι κρυφά, και είναι tagged ως αρχεία συστήματος απο όσο κατάλαβα.

Κάνε extract, πήγαινε στον φάκελο που τα περιέχει, πάτα shift+δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο δίπλα απο το info.txt, και πάτησε στο "άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ".

Θα ανοίξει το cmd σε εκείνη τη τοποθεσία, και εκεί γράψε αυτό:

>attrib -s -h

Λες ε? Για να δουμε.....

And YESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Μακαρι να μπορουσα να στο ξεπληρωσω. :mrgreen:

Κατι ειχα υποψιαστει αφου οταν εκανα δεξι κλικ στις ιδιοτητες του φακελου το επεσημανε ως μόνο για αναγνωση και οταν το εβγαζα απο μόνο για αναγνωση(με untick της επιλογης) αυτο το ξαναεβαζε και παλι μολις το αποθηκευα.

Οποτε τωρα η ερωτηση μου εχει να κανει με το αν ξερεις καμια λιστα/ καποια σελιδα που να δειχνει μια λιστα με αυτου του ειδους τις επιλογες ("attrib -s -h") που εβαλες και που μπορουμε να βαλουμε ή τελοσπαντων πως τις ηξερες εσυ(η περιεργια μου δεν σταματαει οπως καταλαβαινεις :-D ).

Καλα αστο. Το εψαξα μονος μου και τα βρηκα ολα αυτα. Ενδιαφερον και πολυ user unfriendly της Microsoft....

Δημοσ.

Οποτε τωρα η ερωτηση μου εχει να κανει με το αν ξερεις καμια λιστα/ καποια σελιδα που να δειχνει μια λιστα με αυτου του ειδους τις επιλογες ("attrib -s -h") που εβαλες και που μπορουμε να βαλουμε ή τελοσπαντων πως τις ηξερες εσυ(η περιεργια μου δεν σταματαει οπως καταλαβαινεις :-D ).

Μια καλή λίστα έχει εδώ:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc772390%28v=ws.10%29.aspx

Δεν κάθισα ποτέ να διαβάσω, η attrib είναι απο τις χρήσιμες, έτυχε σε άλλη περίπτωση να τη μάθω. Οι περισσότερες άλλες εντολές γίνονται και απο το γραφικό περιβάλλον, κάπου υπάρχουν δηλαδή.

Ρίξε μια ματιά, εδώ μάλλον είναι η ίδια λίστα με μια πολύ σύντομη περιγραφή δίπλα για να ξέρεις ποια θα μπορούσε να είναι χρήσιμη.

Edit: Τώρα είδα οτι τη βρήκες. Κοίτα είναι για προστασία υποτίθεται, η βλακεία είναι του χρήστη που τα έφτιαξε έτσι.

Επίσης χρησιμοποιώ το total commander για να βλέπω όλα τα αρχεία και να καταλαβαίνω τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...