christs Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καλησπερα σε ολους σας! αντιμετωπιζω ενα προβλημα, με τη συνδεση του λαπτοπ μου, με την τηλεοραση μου, με καλωδιο HDMI. Πιο συγκεκριμενα, συνδεω τις 2 αυτες συσκευες, ετσι ωστε να βλεπω τις ταινιες μου στη μεγαλυτερη οθονη που διαθετει η τηλεοραση μου. Ομως, ανα 5λεπτο, και ενω μεχρι τοτε ειναι μια χαρα η συνδεση, και η ποιοτητα ηχου-εικονας, ξαφνικα πρασινιζει-χαλαει. Αν βγαλω το καλωδιο, και το ξανα βαλω στην υποδοχη του λαπτοπ, τοτε και παλι ειναι μια χαρα, μεχρι να ξανα περασουν περιπου τα 5 αυτα λεπτα, οπου ξανα συμβαινει το ιδιο πραγμα. Το καλωδιο μου ειναι ενα Turbo-X, το οποιο και αγορασα πριν 1 χρονο, μιας και τοτε αγορασα απ το πλαισιο ενα Turbo-X DVD Player, οποτε και χρειαζομουν και ενα τετοιο καλωδιο. Σε οποιον μπορει να ξερει κατι παραπανω, και μπορει να σκεφτει κατι περα απ αυτο που σκεφτομαι εγω, οτι το καλωδιο ειναι προβλήματικο, καλοδεχουμενο!! Παντως, για οσο καιρο χρησιμοποιουσα το καλωδιο συνδεοντας την τηλεοραση με το DvD Player, ηταν ολα μια χαρα.
valantis315 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δοκίμασε αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας γραφικών σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα