Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να κανει το hobby του επαγγελμα? Σχετικα με online/multiplayer games υπαρχει καποιο επαγγελμα που να μπορει να ακολουθησει καποιος και να ασχολειται με αυτα? Εκτος απο προγραμματισμο...

Δημοσ.

Αν εννοείς σε φάση να παίζεις για να πληρώνεσαι, ναι υπάρχουν.

Οι πιθανότητες όμως να πιάσεις τέτοια δουλειά είναι μικρές, κι οι πιθανότητες να παίρνεις μισθό της προκοπής ακόμα μικρότερες.

Κοινώς, μένει σαν hobby.

Δημοσ.

Μην μου πείς οτι εννοείς επαγγελματίας παίχτης;;;; Φαντάζομαι αν θές να παίζεις παιχνίδια και να πληρώνεσαι, μόνο κανα περιοδικό αλλα εκεί θα παίζουν γνωριμίες γιατι είναι ελάχιστα.

Επίσης δεν λες βασικά πράγματα, όπως πχ. τι έχεις σπουδάσει.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις streamer (για αρχή απλά έτσι) και μετά να κάνεις συμβόλαιο με την εταιρία (πχ twitch.tv/justin.tv/own3d.tv) και να βάζεις διαφημίσεις όποτε γουστάρεις εσύ και από τα έσοδα παίρνεις ένα ποσοστό.

Κλασσικό παράδειγμα γίνεται με τους top players του League of Legends που πλέον το έχουν σαν full time job όπως και άλλους (towellie) που από streamers πλέον συνεργάζονται με TGN και αποκτούν πιο εύκολα κοινό.

Μιλάμε για 5-15K τον μήνα χωρίς να μετράμε έπαθλα από τουρνουά, σπονσορες, διαφημίσεις που προωθούν hardware/software μέσω του stream. Αλλά αυτό προϋποθέτει να ΕΙΣΑΙ top player και να μην νομίζεις ότι είσαι.

Βέβαια τέτοιες ευκαιρίες εμφανίζονται όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι και όχι αφού έχει γίνει top e-sport όπως το League of Legends που έχει 32-34 εκατομμύρια παίχτες και αυξάνονται συνεχώς. Μόνο αν καταφέρεις τίποτα μέσω τουρνουά αλλά στην Ελλάδα δεν έχουν για ποδόσφαιρο, για e-sports θα έχουν;

Οπότε,

Γενικά Μπορείς; -Ναι

Εύκολα; -Όχι, θέλει 1-2 χρόνια full time απασχόληση το παιχνίδι πριν καν έχεις ευκαιρία για να γίνεις γνωστός, αν έχεις τον χρόνο, βρες παιχνίδι και ξεκίνα. Πιο εύκολα θα βρεις δουλειά στην Ελλάδα της ανεργίας όμως

Δημοσ.

δοκιμαστης κονσολας

δοκιμαστης χειριστηριου

δοκιμαστης τηλεχειριστηριου

δοκιμαστης video games

δοκιμαστης κουτιου (ανοιγει και κλεινει τις θηκες των games)

δοκιμαστης downloading

δοκιμαστης τοξου (wii)

δοκιμαστης μασελας (wii)

δοκιμαστης φαγανας (wii)

δοκιμαστης γαντι σφαλιαρας (wii)

δοκιμαστης νεροπιστολου (wii)

δοκιμαστης καλωδιων

εποπτης δοκιμαστη κονσολας

κοκ

επιτροπος εποπτη δοκιμαστη κονσολας

κοκ

αρχιεπιτροπος επιτροπου εποπτη δοκιμαστη κονσολας

κοκ

Δημοσ.

αρχιεπιτροπος επιτροπου εποπτη δοκιμαστη κονσολας αυτο μ'αρεσει :mrgreen:

Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως, δεν εχω σπουδασει κατι ακομα σκεφτομαι το μελλον μου for the time being. Σαν farmer λογικα εννοειται πχ LoL και τετοια, και μιας και δεν ασχολουμε με τετοιου ειδους δεν νομιζω.. Πιο πολυ FPS ειμαι τυπου Cod, BF, WoT κλπ.

Δημοσ.

αρχιεπιτροπος επιτροπου εποπτη δοκιμαστη κονσολας αυτο μ'αρεσει :mrgreen:

Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως, δεν εχω σπουδασει κατι ακομα σκεφτομαι το μελλον μου for the time being. Σαν farmer λογικα εννοειται πχ LoL και τετοια, και μιας και δεν ασχολουμε με τετοιου ειδους δεν νομιζω.. Πιο πολυ FPS ειμαι τυπου Cod, BF, WoT κλπ.

Για FPS λίγα πράγματα, σε Starcraft, LoL, MMOs κλπ βλέπουν οι άλλοι για να δούνε τακτικές/τεχνικές στα FPS πρέπει να μάθεις να σημαδεύεις και τα spots είναι πάνω κάτω στάνταρ

Δημοσ.

Γίνεσαι pro παίχτης στο LoL, κάνεις stream , όσο πιο επαγγελματικό τόσο καλύτερο. Επίσης μπορείς να κάνεις Elojobs. Να ανεβάζεις επί χρήμασι τα στατιστικά άλλων παιχτών. Συμμετέχεις σε τουρνουά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη , παίρνεις λεφτά , δώρα, τα πουλάς.

Παίζεις 8-10 ώρες την ημέρα, κοιμάσαι 8 ώρες τουλάχιστον , γυμνάζεσαι και κάνεις διατάσεις να μην καταστραφεί το σώμα σου.

Δημοσ.

H riot ζητούσε αρκετό κόσμο πριν από λίγο καιρό, ένα φίλο (με δυνατό βιογραφικό είναι η αλήθεια, προϋπηρεσία community manager σε άλλο online game) τον δέχθηκαν αλλά τα ζύγισε και δεν ψήθηκε να ξενιτευτεί.

http://www.riotgames.com/

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/index.html

Δημοσ.

Ή δεν ισχύει ή είναι μαλάκας ο φίλος σου (sorry για τα γαλλικά) μιας και η Riot έχει αυτή την στιγμή τον μεγαλύτερο αριθμό παιχτών παγκοσμίως (έχει ξεπεράσει την Blizzard) οπότε είναι αντίστοιχη εταιρία σε μέγεθος αναλογικά με την google (σε χρήστες, ξαναλέω ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) και είναι σαν ένας Programmer να έλεγε όχι.

Ούτε δύσκολο από θέμα προγραμματισμού είναι, ούτε δύσκολο από graphic design ούτε τίποτα τρομερό σαν κώδικα γενικά. Και για beta testers έχουν στην ουσία τους top players που τους λένε πράγματα που θέλουν αλλαγή, τα ζυγίζουν και ανάλογα τα υλοποιούν, όπως και το Public Beta.

On the topic, 15 Μάη βγαίνει το Diablo 3 και θα μπορείς να βάζεις στο Real Money Auction House in game items για πραγματικά λεφτά, πράμα που θα κάνουμε όλοι μας (όχι για δουλειά αλλά που ξέρεις, άμα βγαίνει κανα χαρτζιλίκι δεν θα ήταν άσχημα)

Δημοσ.

Ή δεν ισχύει ή είναι μαλάκας ο φίλος σου (sorry για τα γαλλικά) μιας και η Riot έχει αυτή την στιγμή τον μεγαλύτερο αριθμό παιχτών παγκοσμίως (έχει ξεπεράσει την Blizzard) οπότε είναι αντίστοιχη εταιρία σε μέγεθος αναλογικά με την google (σε χρήστες, ξαναλέω ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) και είναι σαν ένας Programmer να έλεγε όχι.

Δεν έχει να κάνει με την Riot, η δουλειά που τον δέχθηκαν ήταν ιδανική, απλά όπως έγραψα και παραπάνω, για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην φύγει από Ελλάδα.

Και εδώ (για την ώρα τουλάχιστον) έχει αξιοπρεπή δουλειά.

Δημοσ.

Μπορεις να γυνεις συντακτης σε καποιο gaming site, εκει θα γραφεις και θα συζητας επι πληρωμη και θα παιρνεις και παιχνιδια αλλα και κονσολες για review.

Αλλα να ξερεις οτι θελει πολυ κοπο για να παιρνεις καλα λεφτα στο λεω εκπειρας γιατι λογο του blog μου συνεργαστικα με καποιο τετοια αλλα για μενα δεν αξιζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...