Pincer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας για τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου για τη διπλωματική μου εργασία. Η έρευνα απευθύνεται σε ιδιωτικούς υπαλλήλους και εξετάζει το κατά πόσον έχουν αλλάξει οι προσδοκίες και η μεταχείριση του εργαζόμενου από τον εργοδότη μετά την κρίση στην Ελλάδα. Ο σύνδεσμος είναι https://atrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_a9nKqNeGtIlPQvG, η έρευνα ανώνυμη και διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Να προσθέσω ότι ως τώρα έχουν απαντήσει 50 άτομα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ενώ περίμενα μεγάλη απογοήτευση των εργαζομένων από τους εργοδότες λόγω μείωσης μισθών κλπ, βλέπω μία τάση δικαιολόγησής τους και συνασπισμού εργοδοτών και εργαζομένων για να βγούν οι εταιρείες απο την κρίση! Είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και επειδή τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα θα ήθελα και ορισμένες παραπάνω γνώμες! Σας ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 1η παρατήρηση : ΔΕΝ λες σε αυτούς που απαντάνε τι περιμένεις από το ερωτηματολόγιο ούτε τι έχουν απαντήσει οι άλλοι.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καμία ειρήνη με τα αφεντικά! Να λειπουν οι γραφικοτητες. Ελεος.
rabesatratana Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 1η παρατήρηση : ΔΕΝ λες σε αυτούς που απαντάνε τι περιμένεις από το ερωτηματολόγιο ούτε τι έχουν απαντήσει οι άλλοι. 100%. Το ΔΕΝ και το ΟΥΤΕ επρεπε να πιανουν ολη την οθονη. ****ΒΤW στην υπογραφη σου τα x,y,z ανηκουν στο Ν*(ή Ζ+) και οχι στο Ν.
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Επίσης, καλό θα ήταν (για την έρευνα φαντάζομαι) να ρωτούσες και το μέγεθος της επιχείρησης με κάποια ranges. Δηλ. έχω την εντύπωση ότι είναι αλλιώς αν στην επιχείρηση είσαι ο μοναδικός υπάλληλος κι αλλιώς αν είσαι ένας απ τους 500. Αρκετά ερωτήματα μου φάνηκαν παρόμοια για να μην πω ίδια. Καλή επιτυχία
Rabican Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 καλη επιτυχια! απαντησα στο ερωτηματολογιο αρκετα καυστικα, ειδικα σε καποια ερωτηματα σχετικα με αποδοση/αμοιβες!!!χεχεχε
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ****ΒΤW στην υπογραφη σου τα x,y,z ανηκουν στο Ν*(ή Ζ+) και οχι στο Ν. Οφτόπικ, αλλά σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν δυο θεωρίες (και καμία από τις δύο δεν είναι επικρατέστερη) για το αν το μηδέν ανήκει ή όχι στους φυσικούς αριθμούς. Είναι θέμα ορισμού καθαρά.
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 οτι ειπαν οι απω πανω + οτι το ερωτηματολογιο ειναι τεραστιο [για αναλυτικους], επαναλαμβανεται, οι προτασεις ειναι τεραστιες με οχι απλη γλωσσα + much more επισης βρες συμβουλες για το πως κανετε ερωτηματολογιο. [ειναι απλες] Υγ. Ναι Υγ1. εχουμε κανει και εμεις ερωτηματολογια
rabesatratana Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οφτόπικ, αλλά σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν δυο θεωρίες (και καμία από τις δύο δεν είναι επικρατέστερη) για το αν το μηδέν ανήκει ή όχι στους φυσικούς αριθμούς. Είναι θέμα ορισμού καθαρά. Το ξερω απλως αυτο που εννοω ειναι οτι αν βαλεις σκετο Ν πρεπει να γραψεις/ορισεις για ποιο Ν(συνολο) αναφερεσαι για τους λογους που ειπες(αν και η μεγαλυτερη βιβλιογραφια εχει το Ν = {0,1,2,3,4,...}), δηλαδη να προσθεσεις πχ οτι Ν = {1,2,3,4,...}. Βαζοντας ομως το αστερακι με εναν μόνο χαρακτηρα γινεται αυτοματως εμφανες τι εννοεις και αποκλειεται οποιαδηποτε ασαφεια.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Συνεχίζω το offtopic Δε ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον ένας δάσκαλος μαθηματικών στη ζωή μου μου έιχε πει ότι το 0 δεν είναι φυσικός ... και ποτέ δεν τον θεωρούσα ως τέτοιο
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 1η παρατήρηση : ΔΕΝ λες σε αυτούς που απαντάνε τι περιμένεις από το ερωτηματολόγιο ούτε τι έχουν απαντήσει οι άλλοι. Εγω προεκλογικα μεχρι που θα αναρωτιομουνα.... Ηρεμισε Che Πως παει η κριση στην Αγγλια ?
Pincer Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παιδιά έχετε δίκιο για το ερωτηματολόγιο, ορισμένα ερωτήματα μοιάζουν ίδια αλλά στην ουσία δεν είναι. Οι διαφορές είναι μικρές αλλά νομίζω οτι κουράζει το μέγεθος και όποιος το απαντάει δεν έχει το κουράγιο να αφιερώσει παραπάνω χρόνο για να αναλογιστεί την ερώτηση. Παρόλαυτα είναι βασισμένο στο ερωτηματολόγιο της Denise Rousseau, το μετέφρασα και το προσάρμοσα στα ελληνικά δεδομένα. Ευχαριστώ όσους το συμπλήρωσαν ή σκοπεύουν να το συμπληρώσουν για το χρόνο και τη βοήθειά τους! Επίσης ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να τις εντάξω στο ερωτηματολόγιο! ΥΓ. Στην Αγγλία οι μισθοί είναι τριπλάσιοι, και το κόστος ζωής (supermarket, μπαράκια, ψυχαγωγία) μισό. Το μόνο ακριβότερο είναι το μετρό και τα ενοίκια (μένω σε μια τρύπα και πληρώνω 800 λίρες το μήνα/ να'ναι καλά η υποτροφία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα