nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Διάβαζα πρόσφατα ενα βιβλίο του Κυρίου Δημοσθένη Λιακοπουλου σχετικά με το 2012 και το τέλος της ανθρωπότητας και βάση αυτού έψαξα στο διαδίκτυο για πληροφορίες. Πέρα απο τα πολλά γραφικά που ακούγονται υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες απο διακεκριμένους επιστήμονες σχετικά με καταστροφές κλιματολογικού περιβάλλοντος (περιέχονται στα βιβλία και τις αναφορές που διάβασα καθώς και στα βίντεο) για διάφορα τρομακτικά σενάρια. Η απορία μου έχει ως εξής Αποτι διάβασα όλες οι χώρες έχουν καταφύγια και η Ρωσία μάλιστα πρόσφατα κατασκεύασε σε κάθε πόλη απο ένα καταφύγιο αρκετά μεγάλο ώστε να μπορέσει να σωθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε περίπτωση ανάγκης. Η χώρα μας έχει ? υπάρχουν τα καταφύγια για τα οποία μου μιλούσε ο παππούς μου οτι χρησιμοποιούσαν στον πόλεμο ? ειναι ικανά να σώσουν κόσμο η ειναι διαλυμένα και παρατημένα ? Και το σημαντικότερο .. ΣΧΕΔΙΟ ΚΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? πρως αποφυγή παρεξηγήσεων δεν πιστεύω οτι θα γίνει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που αναφέρετε σε κάποια απο τα βιβλία καθώς και βίντεο , απλά σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης αναρωτιέμαι τι θα κάνουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ρε Νικοτς έχεις ρίξει κλανίδι ίσα με όλα τα δηλητηριώδη αέρια που εχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε όλο το πλανητη τι να το κανετε το καταφύγιο; Παντως σχέδιο κένωσης του Ελληνικού λαου υπάρχει και εφαρμόζεται επιτυχώς εδω και αρκετά χρόνια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 χααχαχ πάντως υπάρχουν σχέδια και καταφύγια και είναι όπως όλα τα άλλα πράγματα στην Ελλάδα, τσαπατσούλικα και αρπακολλατζίδικα
NT1G Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Θέλω να δω το καταφύγιο της Μόσχας, μιας πόλης 11,5εκατομμυρίων κατοίκων και 1000Km^2 που θα χωρέσει και το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων. Τι διαβάζουμε μα τον Αλλάχ.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 χααχαχ πάντως υπάρχουν σχέδια και καταφύγια και είναι όπως όλα τα άλλα πράγματα στην Ελλάδα, τσαπατσούλικα και αρπακολλατζίδικα αυτο που φοβόμουν ! :ph34r: :ph34r: :ph34r: Θέλω να δω το καταφύγιο της Μόσχας, μιας πόλης 11,5εκατομμυρίων κατοίκων και 1000Km^2 που θα χωρέσει και το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων. Τι διαβάζουμε μα τον Αλλάχ. δεν ειναι ενα καταφύγιο , είναι πολλά , ψάξε λίγο να δεις .. αυτοι ακόμα και επιχορήγηση από το κράτος πήραν για να φτιάξουν καταφύγια κάτω από τα σπίτια τους . Γιατί η Ρωσία χτίζει 5.000 πυρηνικά καταφύγια στην Μόσχα, μέχρι το τέλος του 2012; Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012. Οι Ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το..... μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα. Επιπλέον, υπάρχουν προφανώς πολύ λίγα πυρηνικά καταφύγια για εκείνους που ζουν έξω από το κέντρο της πόλης. Οι αρχές θέλουν σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Μόσχας να είναι σε θέση να καταφύγει σε κάποιο καταφύγιο μέσα σε λίγα λεπτά. Αλλά σε αυτή την εποχή, όταν ο "ψυχρός πόλεμος" υποτίθεται ότι έχει τελειώσει, γιατί τα 5.000 πυρηνικά καταφύγια αποτελούν μια τέτοια επιτακτική ανάγκη; Link
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Θέλω να δω το καταφύγιο της Μόσχας, μιας πόλης 11,5εκατομμυρίων κατοίκων και 1000Km^2 που θα χωρέσει και το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων. Τι διαβάζουμε μα τον Αλλάχ. δεν είναι ενα βρε αστροπελέκι
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ΣΧΕΔΙΟ ΚΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? Συσσίτια στις πλατείες, ένα πιάτο φασολάδα το άτομο.
zeniath Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εδώ δεν έχουν λεφτά δρόμους να χτίσουν, καταφύγια θες; Έχουμε κάμποσα που έχουν μείνει από Β'ΠΠ & Χούντα αλλά κυρίως στα νησιά (είχαμε καταφύγει σε ένα όταν ήμουν στην Κω τότε με τα Ίμια). Αυτά που υπάρχουν τα ελάχιστα είναι για να καταφύγουν διοικούντες και άνθρωποι με επιρροή και δύναμη αλλά απλά θα γλυτώσουν καμια 2-3 μέρες αν φέρουν καμιά κονσέρβα αλλά πιο. Αλλά αν μιλάμε για τόσο παλιά καταλαβαίνεις. Υπάρχουν πάντως και οι σήραγγες του μετρό που είναι τα καταφύγια για τους απλούς θνητούς Σχέδιο εκκένωσης υπάρχει (πολλά βασικά), μονίμως κάνουν τέτοιες ασκήσεις/σχεδιασμούς στο στρατό αλλά απο αποτελεσματικότητα δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι επιτυχές.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 κατάλαβα ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! :cry: :ph34r:
zeniath Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 κατάλαβα ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! :cry: :ph34r: Pretty much yes... ελληνικά έγραψα;
andreapaog328 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Διάβαζα πρόσφατα ενα βιβλίο του Κυρίου Δημοσθένη Λιακοπουλου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. εγώ κένωση ξέρω αλλο πράμα.
zeniath Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εδώ σταμάτησα να διαβάζω. εγώ κένωση ξέρω αλλο πράμα. Σταμάτησες να διαβάζεις αλλά το κουμπάκι "Απάντηση" το πάτησες ε; ε; ε;
imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ερχεται zombie apocalypse ετοιμαστειτε!!!!!! Εγω δεν παω σε καταφυγιο αμα πεσει πανδημια zombie παντως θα μολυνθουν ολοι εκει περα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα