xlapacas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΑΠΑΤΟΥΣΑ! ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ FALLOUT 3? ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕ!!!!! σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου θα ήθελα να δω τι φραπέ θα έπινες... ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΦΡΑΠΕ! καλά , εσυ θα εισαι απο εκείνους βέβαια που τα θεωρείς αδύνατον να συμβεί καταστροφή αυτού του βενινικούς. χαχαχαχαχαχαχαχα καλο! τωρα σοβαρα αν ειναι να ψοφησω καλυτερα με τον φραπε στο χερι παρα εκει κατω σαν το ποντικι! γιατι και εκει την ιδια τυχη θα εχεις!
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 δεν ειναι έτσι το βραχυκύκλωμα γίνετε μια φορά την εβδομάδα εχει πρόβλημα η περιοχή , εσενα σε χτυπάει αυτοκίνητο μια φορά την εβδομάδα ??? θελω επιχορήγηση απο το κράτος να σκάψω καταφύγιο στο υπόγειο μου την ιδέα την πήρα απο μια ταινία που ειδα κονσέρβες και τρόφιμα μπορείς να αποθηκεύσεις και ιδικά τροφές οπως ξυρούς καρπούς κλπ που θα σε κρατήσουν για καιρό με λιγα γραμμάρια την μέρα , το θεμα ειναι να επιζήσεις οχι να ντερλικώσεις. τα καταφύγια της Ρωσίας ειναι για όλους , εδω γιατι να ειναι για λίγους? Αυτα που βλεπεις στις ταινιες, ειναι ωραια οταν εφαρμοζονται εκει, με τα σπιτια που εχουν εκει, και το υπεδαφος τους. Πες μου τι υπογειο θα κανεις σε μια περιοχη που απο κατω εχει βραχο, η σε μια πολυκατοικια που μενουν 20 οικογενειες, ποσο βαθια πρεπει να σκαψεις και ποσα τροφιμα να αποθηκευσεις; Καλες οι αμερικανικες ταινιες, με τα ισογεια σπιτακια στη σειρα, χτισμενα πανω σε αμμο, αλλα εδω τετοια δεν εχει.
xlapacas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΑΠΑΤΟΥΣΑ! ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ FALLOUT 3? ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕ!!!!! σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου θα ήθελα να δω τι φραπέ θα έπινες... ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΦΡΑΠΕ! καλά , εσυ θα εισαι απο εκείνους βέβαια που τα θεωρείς αδύνατον να συμβεί καταστροφή αυτού του βενινικούς. α και κατι αλλο! θα σου αρεσει πολυ το the divide να το δεις!!!!
Str Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 είναι απλά θέμα κοσμοθεωρίας παιδιά, αράξτε (ή τσιτωθείτε... ανάλογα με το χαρακτήρα σας...) αν θες να τα αποφύγεις όλα αυτά, ρίξε τα ζάρια, αποφάσισε σε ποιανού τον ωκεανό τα νερά θα πας, βρες το πιο μικρό νησί-ατόλη και ξεκίνα... εσύ, η παραλία και οι καρύδες... ούτε πόλεμος ούτε τίποτα... μόλυνση αν φτάσει μέχρι το μέσο του ειρηνικού, θα έχει φτάσει και στο υπόγειο bunker σου...
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 είναι απλά θέμα κοσμοθεωρίας παιδιά, αράξτε (ή τσιτωθείτε... ανάλογα με το χαρακτήρα σας...) αν θες να τα αποφύγεις όλα αυτά, ρίξε τα ζάρια, αποφάσισε σε ποιανού τον ωκεανό τα νερά θα πας, βρες το πιο μικρό νησί-ατόλη και ξεκίνα... εσύ, η παραλία και οι καρύδες... ούτε πόλεμος ούτε τίποτα... μόλυνση αν φτάσει μέχρι το μέσο του ειρηνικού, θα έχει φτάσει και στο υπόγειο bunker σου... Κι αν εκει που κοιμασαι σου πεσει η καρυδα στο κεφαλι και μεινεις στον τοπο; Αν κανει ενα σεισμο και το τσουναμι εξαφανισει το νησι σου; Αν σου πεσει ο ουρανος στο κεφαλι; Αν τελικα η τζουλια δεν βγει στη βουλη; Χειροτερα τα εκανες ρε συ με τις ιδεες σου, τωρα εχω να σκεφτω πολλα περισσοτερα προβληματα.
NT1G Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ειπα μπας και το πεταγε απο κανα παραθυρο και το καβατζωνα οκ αρχηγε εσυ περιμενε να ενημερωθεις απο τον χατζηνικολαου τον ταρζαν και το in.gr . ολα θα στα πουν Σωστά γιατί είτε χατζηνικολαου τον ταρζαν και το in.gr υπάρχει είτεafipnisoy.blogspot.comanti-ntp.blogspot.com antipliroforisi.blogspot.com και τίποτα άλλο ενδιάμεσα. Οτι να ναι.
spacefart Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 οτι ναναι πραγματικα. πες μας ποια ειναι και τα ενδιαμεσα να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα