Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πώς λέγονται τα διακοσμητικα μεταλλικά κουδουνια ή κουδουνια απο μπαμπού που τα κρεμάς στο μπαλκονι και χτυπάνε με τον αέρα?

Μηπως ξέρεις κανεις και καποιο μαγαζι στην Αθηνα που τα πουλάει και εχει και ποικιλία?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν λέμε κουδούνια κυριολεκτούμε, ή εννοούμε αυτά τα ξύλα/όστρακα που κρέμονται και χτυπάνε μεταξύ τους;

Δημοσ.

ή εννοούμε αυτά τα ξύλα/όστρακα που κρέμονται και χτυπάνε μεταξύ τους;

Τα σωληνωτα , αφου λεει και για μπαμπου .Αληθεια πως ΄λεγονται αυτα τα ματζαφλαρια ?

Δημοσ.

Λέγονται μελωδοί.

Εγω σαν ανεμοκουδουνα τα ξέρω αλλα οποτε τα ζητάω στα μαγαζια ή τα γκουγκλάρω έτσι δεν βρισκω.. Τέλος πάντων.. μελωδοι..

Θα παρω τους μελωδους.. αλλα παρεπιπτόντως θα ήθελα και μια κουδουνα αρνοεριφιου να το ακουω και να μου θυμίζει λίγο το χωριό.. χα χα χα χα.. μπορει να αρχίσω κίνημα και να βάλουν όλοι στην Αθηνα μετα.. που ξέρεις?

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος πώς λέγονται τα διακοσμητικα μεταλλικά κουδουνια ή κουδουνια απο μπαμπού που τα κρεμάς στο μπαλκονι και χτυπάνε με τον αέρα?

Μηπως ξέρεις κανεις και καποιο μαγαζι στην Αθηνα που τα πουλάει και εχει και ποικιλία?

Ευχαριστώ.

Αποκαλούνται κι Ενοχλητικά για τους γείτονες.-

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αποκαλούνται κι Ενοχλητικά για τους γείτονες.-

Και που να το ακους στις 3 τα ξημερώματα επειδή φυσά δυνατά. Σου έρχεται να αγοράσεις κόκκορα και να το βάλεις απέναντι απο το υπνοδωμάτιο του μελωδο-κατόχου.

Δημοσ.

Εκτος απο μελωδούς τα λενε και ονειροπαγίδες.. χα χα χα.. δηλαδή αμα εισαι κουρασμένος και σε πάρει ο ύπνος στο μπαλκονι απο τη μουσικη που βγαζουν και τυχει να δεις και ονειρο αυτα πανε και πιανουν τα ονειρα.. για να μην ξεχασεις τι ονειρευτηκες μάλλον.. παλι καλα που δεν τα βγαλανε και οι μπουκλες της Αλικης στη χωρα των Θαυματων..

Δημοσ.

Εκτος απο μελωδούς τα λενε και ονειροπαγίδες.. χα χα χα.. δηλαδή αμα εισαι κουρασμένος και σε πάρει ο ύπνος στο μπαλκονι απο τη μουσικη που βγαζουν και τυχει να δεις και ονειρο αυτα πανε και πιανουν τα ονειρα.. για να μην ξεχασεις τι ονειρευτηκες μάλλον.. παλι καλα που δεν τα βγαλανε και οι μπουκλες της Αλικης στη χωρα των Θαυματων..

αλλο ειναι αυτο που λες http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1

αυτο που λεει ο op http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_chime

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι πηγα σημερα σε ένα μαγαζι στο κέντρο και ρώτησα αν έχει διακοσμητικα κουδούνια (μελωδούς) και μου λέει οτι έχει ονειροπαγίδες.. χα χα χα.. και την κοιτούσα με απορια... τι εχεις? της λέω.. οχι, κουδουνια θέλω.. χα χαχ α.. αποθέωση.. προφανως πήρανε τα φτερα και τα κολπα απο τις ονειροπαγίδες και τα βαλανε πάνω στους μελωδούς και τα λενε ονειροπαγίδες.. Αυριο παω παλι στο μαγαζι να τα πάρω και end of story.. Ευχαριστω για τη βοήθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...