Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλά τα λέτε,το σωστό είναι να παίρνουμε αδέσποτα που το έχουν μεγάλη ανάγκη απλά δεν θα συμφωνήσουν στο σπίτι με την ιδέα αυτήν κ το θέλουμε κουτάβι.αυτό βέβαια δεν αλλάζει ότι αν βρώ ένα δεν θα το κρατήσω μέχρι να βρεί κάποιον που να το αγαπάει.για τα πετ σοπ έχω ακούσει διάφορα κ έχω δεί κ τις συνθήκες που πάνω κάτω επικρατούν,μα πόσο χάλια πια..εκτροφείς πώς θα βρώ?

το πρώτο μ σκυλί θα είναι ράτσα κ βλέπουμε στην συνέχεια,θα το συζητήσουμε κ ανάλογα τι θέλουμε.κάποιες ιδέες απο εσάς θα ήθελα τι θα διαλέγατε η τι ταιριάζει με αυτά που έγραψα αλλά οχι να φάω επίθεση μικρού βαθμού γτ δεν παίρνεις αδέσποτο η μπορεί να το βαρεθείς λέει ένας κ να το αφήσεις(δεν είμαστε όλοι ίδιοι φίλε μ).

Επείδη λίγο πολύ απευθύνεσε σε εμένα για το σχόλιο που έκανα..Να σου πω κατί να το καταλάβεις όπως είπαν και πιο πάνω καλό θα ήταν να πάρεις ένα "αδέσποτο" δεν είναι ντροπή ίσα ίσα θα βοήθησεις μια ψυχή και θα δεθείς μαζί του ακόμα περισσότερο (υπάρχουν και ρατσές ΑΔΕΣΠΟΤΑ μπορεί να μην είναι καθαροαιμα εντελώς αλλά όπως σου είπαν τα ιμίαιμα κληρονομούν και κάποια πλεονεκτήματα).Και στο κάτω κάτω δεν βρίσκω τον λόγο να δώσεις λεφτά να αγοράσεις σκύλο γιατί πολύ απλά από όλο αυτό εποφελούνται κάποια κυκλώματα..Άμα γουστάρεις να δώσεις λεφτά δώστα να σώσεις ένα σκύλο που είναι χτυπημένος ας πούμε ή πολύ απλά φάτα!!

Φίλος μου πήρε ντοπερμαν πριν 7μήνες 500ευρώ και θα τον μουτζόνω για όλη μου την ζωή γιατί υπάρχουν σκυλιά έξω που πεθαίνουν στον δρόμο και αυτός χαρίζει στον άλλον λεφτά για να λέει ότι πήρε ντόπερμαν..ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ!!

(και το λέω αυτό γιατί όταν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε έτσι τότε πιστέυω θα σταματήσουν να εκτρέφουν και να βασανίζουν τα ζώα..)

Δημοσ.

Μπορείς πάντως να πάρεις ημιαιμο είτε λαμπραντόρ είτε λυκόσκυλο και έτσι κ θα έχεις σώσει ένα αδεσποτο και θα έχει και πολλά από τα στοιχεία της φυλής.Υιοθέτησε πρόσφατα ο αδερφός μου ημιαιμο λαμπραντόρ και είναι μια γλυκά, παιχνιδιαρικο και θέλει να είναι συνέχεια με ανθρώπους,για φύλακας δε θα το λεγα:-P. .

android.png

Δημοσ.

Ρε συ Invisible έχεις δει κανένα αδέσποτο καθαρόαιμο λυκόσκυλο? Ξέρεις γιατί? Γιατί αυτός που έσκασε τα 500-800 έκανε συνειδητή επιλογή. Μπορεί και να τα μαζεύουν από το δρόμο πριν τα δω εγώ βέβαια. Το να πάρεις σκύλο δεν είναι να σώσεις μια ψυχή. Είναι και να αγαπήσεις και να γνωρίσεις το σκύλο σαν πλάσμα του θεού. Και για μένα πρέπει να έχεις αυτό που θες. Αν είναι να δεθεί με ένα ζωντανό και να δώσει 500 ευρώ και αναπτύξει μια σχέση Α με τα ζώα ας δώσει όσα θέλει.

Δημοσ.

Παιδιά μην κοιτάτε για φυλακές ... Να ειδοποιεί και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Για μένα πάρε κανα PitBull που είναι κλόουν να γελάτε . Δεν κάνει για φύλακας όμως και θελει προσοχη με τα αλλα ζωα γιατί τα τεμαχίζει . Αν φοβάσαι πάρε κανα μποξέρ να γελάτε πάλι χωρίς φόβο

Γενικά σκυλιά όπως ντοπερμαν , ροντβαιλερ , πιτ μπουλ κτλ θέλουν περισσότερη αφοσίωση και προσοχη . Δεν σημαίνει όμως ότι στα σωστά χέρια ότι δεν είναι εξαιρετικά

Δημοσ.

Ρε συ Invisible έχεις δει κανένα αδέσποτο καθαρόαιμο λυκόσκυλο? Ξέρεις γιατί? Γιατί αυτός που έσκασε τα 500-800 έκανε συνειδητή επιλογή. Μπορεί και να τα μαζεύουν από το δρόμο πριν τα δω εγώ βέβαια. Το να πάρεις σκύλο δεν είναι να σώσεις μια ψυχή. Είναι και να αγαπήσεις και να γνωρίσεις το σκύλο σαν πλάσμα του θεού. Και για μένα πρέπει να έχεις αυτό που θες. Αν είναι να δεθεί με ένα ζωντανό και να δώσει 500 ευρώ και αναπτύξει μια σχέση Α με τα ζώα ας δώσει όσα θέλει.

Έχω δει σπάνια βεβαιά (πολλοί τα πέρνουν για να φυλάνε μάντρες και στο τέλος στο δρόμο καταλήγουν)δεν είναι εκεί το θέμα μας..Η συνειδητή επιλογή φίλε μου δεν είναι να αγοράσεις έναν σκύλο, δεν είναι πουτ@ν@ φίλε μου να τον αγοράσεις..για αυτό λέω και πιο πίσω αν διαβάσες, ότι δεν είναι αξεσουάρ!!για μένα (έχω δυο σκυλιά ιμίαιμα) είναι σαν άνθρωποι,απλά όταν βοηθάς κίολας αγαπάς και αγαπιέσαι περισσότερο δένεσε, τον κάθε σκύλο που θα πάρεις πρέπει να τον βλέπεις ως μέλος της οικογένειας σου και όχι ως βάρος σε αυτήν!!

Και γνώμη μου πάντα ναι τον σκύλο τον επιλέγεις αλλά όχι για την ράτσα του, τι πάει να πει είναι ιμίαιμο ρε φίλε και όχι καθαρόαιμο;;

Οπως σωστά λέει ο Fidelio: "Στην ουσία οι ράτσες σκυλιών είναι "κατασκευασμένες" από το άνθρωπο προκαλώντας προσμήξεις φυλών και είναι ένα ακόμα δείγμα της διαστροφής του σε οτι αφορά την συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και όλο αυτό μόνο και μόνο για την δημιουργία ενός ακόμα ..αξεσουαρ που δείχνει στους υπόλοιπους ένα δηθεν κοινωνικό status."

Τώρα για ποια καθαρή συνείδηση μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω..

Δημοσ.

Έχω δει σπάνια βεβαιά (πολλοί τα πέρνουν για να φυλάνε μάντρες και στο τέλος στο δρόμο καταλήγουν)δεν είναι εκεί το θέμα μας..Η συνειδητή επιλογή φίλε μου δεν είναι να αγοράσεις έναν σκύλο, δεν είναι πουτ@ν@ φίλε μου να τον αγοράσεις..για αυτό λέω και πιο πίσω αν διαβάσες, ότι δεν είναι αξεσουάρ!!για μένα (έχω δυο σκυλιά ιμίαιμα) είναι σαν άνθρωποι,απλά όταν βοηθάς κίολας αγαπάς και αγαπιέσαι περισσότερο δένεσε, τον κάθε σκύλο που θα πάρεις πρέπει να τον βλέπεις ως μέλος της οικογένειας σου και όχι ως βάρος σε αυτήν!!

Και γνώμη μου πάντα ναι τον σκύλο τον επιλέγεις αλλά όχι για την ράτσα του, τι πάει να πει είναι ιμίαιμο ρε φίλε και όχι καθαρόαιμο;;

Οπως σωστά λέει ο Fidelio: "Στην ουσία οι ράτσες σκυλιών είναι "κατασκευασμένες" από το άνθρωπο προκαλώντας προσμήξεις φυλών και είναι ένα ακόμα δείγμα της διαστροφής του σε οτι αφορά την συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και όλο αυτό μόνο και μόνο για την δημιουργία ενός ακόμα ..αξεσουαρ που δείχνει στους υπόλοιπους ένα δηθεν κοινωνικό status."

Τώρα για ποια καθαρή συνείδηση μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω..

kamasoutra Ακου τον invisible07, εχω τρία σκυλιά , όλα από το δρόμο. Ενας ποιμενικός, ημιαιμη λυκαινα και ένας τσοπανακος/κυνηγόσυκλο.

Μην αγοράσεις, ξαναδιάβασε τα επίμαχα ποστ αυτής της θέσης. Δεν θα το μετανιώσεις...

Δημοσ.

Αν το budget σου δεν ειναι πανω απο 1000 ξεχνα το ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ.. Εκτροφεις μπορεις να βρεις απο τον ΚΟΕ.Προσοχη ομως στις λιστες υπαρχουν και "εκτροφεις" της πλακας δηλαδη.Για αυτο παντα πρεπει να πας και να δεις εκγαταστασεις κτλ.Επισης ο εκτροφεας δεν ειναι απλα εμπορας τα ποναει τα ζωα του και θα φροντισει να περασει καλα, για αυτο αν σε δει θα σε περασει απο κοσκινο..

Δε ξερω αν σου ειπαν τα παιδια πιο πανω οτι οι φιλοζωικες εχουν ζησει τα ζωα και ξερουν τον χαρακτηρα οποτε μολις τους πεις τι θες να σε κατατοπισουν καταλληλα.

Δημοσ.

αδεσποτο να υιοθετησεις!!ειτε αυτο ειναι απο καποια φιλοζωικη οργανωση ειτε το βρεις στο δρομο!!!τα καθαροαιμα θα βρουν σπιτι ουτως η αλλως!!!τα αδεσποτα καθε μερα μαχονται για την επιβιωση της!!ασε που ειναι και ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο άλλος μπορεί να θέλει να πάρει καθαρόαιμο γιατί γουστάρει ή έχει κόλλημα με κάποια χαρακτηριστικά μιας ράτσας. Εγώ πχ γουστάρω απίστευτα τα μπόξερ επειδή είναι θεότρελα, υπερκινητικά και άλλα πολλά, το οτι δεν είχα πάρει ημίαιμο απο το δρόμο (είχα παλαιότερα) με κάνει λιγότερο φιλόζωο?

Γειά σας παίδες σκεφτόμαστε στην οικογένεια να πάρουμε σε λίγους μήνες κάποιον σκύλο.το θέμα είναι ποτέ δεν είχαμε κ δεν ξέρουμε τι ράτσα να είναι το νέο μέλος.μένω σε εξοχή κ έτσι υπάρχει χώρος να παίζει,να είναι μεγάλο(όχι τεράστιος) κ φιλικός παιχνιδιάρης.μαζί με όλα αυτά φύλακας αν κ δύσκολο να βρείς κάποιο να τα κάνει όλα αυτά,για αυτό μ μπαίνουν ιδέες για λυκόσκυλο τύπου χάσκι η γερμανικό ποιμενικό.παρόλα αυτά τρελαίνομαι που βλέπω λαμπραντόρ κ μπίγκλ στο ίντερνετ,έμαθα κ τελευταία περισσότερα για το ακίτα κ κόλει που είναι πολύ όμορφα.

καμιά ιδέα παιδιά?

τσέκαρε και κανα βιντεάκι με μπόξερ. Πολύ παιχνιδιάρικα, φύλακες και άριστη σχέση με τα παιδιά (αν κάνεις αναζήτηση στο youtube boxer baby θα τρελαθείς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...