modus Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια. προσφατα εκανα καινουργια συνδεση στο πατρικο μου οτε conex 2ara με ρουτερ zte zxv10 w300 ενσυρματα συνδεδεμενος παντα ενω σελιδουλες και τετοια ειναι καλη η αποκριση οταν μπαινω youtube για ενα βιντεακι 5-10 λεπτω μπορει να περιμενω και κανα λεπτο να ξεκινησει. αυτο που μου εκανε εντυπωση ( μπορει να ειναι και ασχετο σορι ) ειναι οτι στην μπαρα του play κυλοντας επανω τον κερσορα βλεπω στιγμιοτυπα του βιντεο πολυ γρηγορα απο την στιγμη που παταω να παιξει αλλα το βιντεακι αργη πολυ να ξεκινηση. υ.γ. 1.παιζει ρολο το ρουτερ ? zte zxv10 w300 2. συνδεδεμενο με 10metro καλωδιο ethernet για τον λογο οτι δεν εχω μπριζα τηλεφωνου κοντα στον σταθερο η/υ. τι λετε ???
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 δοκιμασε χρησημοποιωντας τον proxy του οτε να δεις αν πηγαίνει καλύτερα. proxy.otenet.gr port: 8080 με το 10μετρο καλωδιο δεν ειχεις κανενα προβλημα.
Ultimategr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Φταιει το ZTE,το δινει λαθος παραμετροποιημενο ο ΟΤΕ.Δοκιμασε την εξης λυση Πηγαινε στο interface Setup-Lan και την επιλογη Radvd Enable απο enable που ειναι την βαζουμε στο disable,επισης απο κατω εχει μια επιλογη DhcpV6 που ειναι στο enable και πρεπει και αυτη να την κανουμε disable.Μετα πηγαινε στο Maintenance και στο SysRestart και επιλεγουμε Sysmtem Restart with Current Settings.
modus Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ευχαριστω παιδια. θα προβω στις ενεργειες και θα ενημερωσω..
modus Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τελικα εβαλα ενα tomson v8 585 που ειχα. πολυ καλυτερα
weber122 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 μπορεί να φταίει και η περιοχή σου. π.χ. περιστέρι σου βγαίνει η πίστη να παίξεις youtube με οτε. δοκίμασες να βάλεις το ρουτερ καρφωτό στη πρίζα? χωρίς να υπάρχει filter και τηλεφωνο
modus Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 καρφωτο ειναι. το τηλεφονο ειναι σε αλλη πριζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα