Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα να προχωρήσουν όλες αυτές οι αιτήσεις που έχουν γίνει για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων; Γιατί έχει κολλήσει το σύστημα, ξέρει κανείς; Έχουμε κανένα πολιτικό μηχανικό εδώ μέσα να μας ενημερώσει;

Δημοσ.

Ακόμα να προχωρήσουν όλες αυτές οι αιτήσεις που έχουν γίνει για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων; Γιατί έχει κολλήσει το σύστημα, ξέρει κανείς; Έχουμε κανένα πολιτικό μηχανικό εδώ μέσα να μας ενημερώσει;

Εσυ γιατι αγχωνεσαι τοσο? Δινεις το παραβολακι και τις δοσεις και περιμενεις. Μαλλον ουτε αυτοι δεν ξερουν ακομα τι θα ζητησουν για να προχωρησει η διαδικασια ενω υπαρχει και ανοιχτο το θεμα της αποδειξης χρονολογιας κατασκευης. Αλλα για τον πελατη δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεται, ποιο πολυ οι μηχανικοι εχουν προβλημα που δεν μπορουν να πληρωθουν ολη την αμοιβη.

Δημοσ.

Γιατί, υπάρχουν πολεοδομίες πλέον; ;ρ

Οι πολεοδομίες υπάγονται στις περιφέρειες πλέον (εαν δεν κάνω λάθος), και έχει βγει σχετικό έγγραφο που ζητάει special agents εεμμ συγγνώμη μηχανικούς για να κάνουν αυτοί τους ελέγχους, και να ανακοινώνουν το σχετικό ποσό του μπιγιετακίου (απο το μπιγιετάκι βγαίνει), στον παραβαίνοντα τον νόμο.;ρ

Ξενερώσατε; Αργεί ακόμα η όλη φάση.

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει την υπαγωγή δεν υπάρχει θέμα να αγχώνεσαι. Απλά όπως όλα στην Ελλάδα υπάρχει καθυστέρηση στο σύστημα. Και γω για παράδειγμα περιμένω να δω τι θα μας πούνε επίσημα για να αρχίσω τα σχέδια

Δημοσ.

Ελληνικο κρατος τι να πεις. Μια ζωη τα ιδια.

Μα να κολλησει η διαδικασια νομιμοποιησης αυθαιρετων? Συρτους στην ΕΕ να στρωσουν χαρακτηρα που καθυστερουν επιδεικτικα.

Δημοσ.

Μα να κολλησει η διαδικασια νομιμοποιησης αυθαιρετων? Συρτους στην ΕΕ να στρωσουν χαρακτηρα που καθυστερουν επιδεικτικα.

Καθυστερει μονο το σημειο υποβολης των δικαιολογητικων, εγγραφων, σχεδιων κλπ. Το σημειο στο οποιο γινεται η πληρωμη των προστιμων λειτουργει κανονικα (να μη χασουμε και τα μπικικινια) :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε ζοραν! Η προικούλα που σου φτιάχνουμε αυθαίρετη είναι ρε κουφαλίτσα;

Ναι πρόκειται για ένα σπίτι στο βουνό. Για την ακρίβεια μετά την πυρκαγιά στη Πάρνηθα, περίφραξα περίπου 15 στρέμματα κ στο 1στρ. οικοδόμησα! Νερό μαζέυω από τις βροχές, ηλεκτρικό έχω από 1στρέμμα γεμάτο με φωτοβολταϊκά και 3 ανεμογενήτριες 400MWatt έκαστη, όλα DIY. Μόλις ολοκληρώσω κ το ζωολογικό κήπο, κάτω από το εκκλησάκι (αυτό είναι δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα μου) θα καλέσω όλους όσους με βοήθησαν για δεξίωση στο ελικοδρόμιό μου (έτσι για να έχουμε άπλα). Όσοι θελήσουν μπορούν να μεταβούν στο κήπο μου με το 2ο ιδιόκτητο τελεφερίκ μου, μετά το ξενοδοχείο/καζίνο Mont Parnes.

Αλλά περιμένω τη ρημάδα τη νομιμοποίηση που απότι βλέπω καθυστερεί, oh well εάν δεν προλάβουμε θα σας φωνάξω στο γιότ να το γιορτάσουμε, θα έχω κ τον Χιού Χέφνερ μαζί με κάποιες φίλες του.

Δημοσ.

Ναι πρόκειται για ένα σπίτι στο βουνό. Για την ακρίβεια μετά την πυρκαγιά στη Πάρνηθα, περίφραξα περίπου 15 στρέμματα κ στο 1στρ. οικοδόμησα! Νερό μαζέυω από τις βροχές, ηλεκτρικό έχω από 1στρέμμα γεμάτο με φωτοβολταϊκά και 3 ανεμογενήτριες 400MWatt έκαστη, όλα DIY. Μόλις ολοκληρώσω κ το ζωολογικό κήπο, κάτω από το εκκλησάκι (αυτό είναι δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα μου) θα καλέσω όλους όσους με βοήθησαν για δεξίωση στο ελικοδρόμιό μου (έτσι για να έχουμε άπλα). Όσοι θελήσουν μπορούν να μεταβούν στο κήπο μου με το 2ο ιδιόκτητο τελεφερίκ μου, μετά το ξενοδοχείο/καζίνο Mont Parnes.

Αλλά περιμένω τη ρημάδα τη νομιμοποίηση που απότι βλέπω καθυστερεί, oh well εάν δεν προλάβουμε θα σας φωνάξω στο γιότ να το γιορτάσουμε, θα έχω κ τον Χιού Χέφνερ μαζί με κάποιες φίλες του.

:-D :-D

Ρε άστο εκεί που είναι, μη νομιμοποιήσεις τίποτα..

Θα πληρώνεις τα χαράτσια , θα είναι τεκμήριο διαβίωσης, θα σε βάλουν στο χέρι, τι το θες ;

Δημοσ.

Ωραίος είσαι και εσύ.Αφού η ίδια η τρόικα μας παραχαιδεύει, μας χαρίζει χρέη και μας δανείζει τα απίστευτα λεφτά.Δε στρώνεις χαρακτήρα έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...