egw_eimai_re Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Άνοιξα νέο Νημα για να γράφουμε τις ενοχλήσεις και τις διάφορες άλλες μεθόδους που έχουν αναπτύξει οι εταιρίες γιατί μας περνάνε για κουτούς. Πάμε στο πρόσφατο δικό μου: Με καλεί πριν 5 λεπτά ένας αριθμός 1399. Ήταν απο Vodafone (όπως μου πε μετά) Τον κοιτάω λέω τι να ναι αυτό κάνας τηλεφωνητής;Το σηκώνω μου μιλάει μια κυρία και μου λέει για σας μιλήσαμε και χτες και σας ξαναπαίρνω σήμερα για να το κλείσουμε.Της λέω ποιο;Μου λέει την αλλαγή. Τις λέω κάποιο λάθος θα κάνετε εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ, πόσο μάλλον χτες.Και με το που είδα αυτόν τον αριθμό που με καλείτε γέλασα γιατί το πέρασα για καμιά υπηρεσία.Μου λέει έχετε σύνδεση;Της λέω όχι κάρτα!Α πολύ ωραία θα σας το κάνουμε καρτοπρόγραμμα. Άρχισε τα μπλα μπλα και τρελάθηκα σκέφτηκα να της το κλείσω στα μούτρα άλλα λεω θα της πω κάτι που θα την πονέσει ή έστω να ξενερώσει. και άρχισα να της λέω πόσο ευχαριστημένος είμαι με την cosmote,το what's up,το reload it,πως έχουν όλοι οι φίλοι μου κτλπ. Πολύ καλά ευχαριστούμε μου είπε μες την ξενέρα! 1-0! Σιγά μην με ξαναπάρει! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2012 από egw_eimai_re
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα