gronthocop Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα chat box σε μια σελίδα στο web αλλά θέλω να αποφύγω οποιονδήποτε θέλει να βρίσει. Υπάρχει τρόπος να κάνουν login και password και μετά να γράφουν το μήνυμα τους;
mpasketpro Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μπορεις να απαγορευσεις ορισμενες λεξεις σε καποια ChatBox.Αμα το κανεις προσεξε να απαγορευσεις και τις συντομογραφιες των βρισιων.
gronthocop Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι πως γινετε... και αν ξερεις καποια chat box... Σε πολλα site εχουν chat box και για να γραψεις καποιο σχολιο πρεπει πρωτα να κανεις εγγραφη , προσαποφυγειν καποιον που θελουν να βρισουν. τι ρυθμισεις πρεπει να κανω εγω στο chat box για να εχω αποτελεσμα...... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2012 από gronthocop
FISHERAKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 φαντάσου ότι τέτοια shoutbox απετούν login στο portal στην ουσία κάνεις login στο portal/forum και το shoutbox είναι ένα plugin αυτών για αυτό θέλει σύνδεση. Αν το shoutbox θέλεις να μπει σε μία σελίδα δες μήπως η πλατφόρμα που τρέχει την σελίδα υποστηρίζει κάπιο shoutbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα