Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μου ζήτησαν σε μια εργασία συστατική επιστολή από φίλο, εκτός από εργοδότη.

Τι θα γραφτεί εκεί μέσα; Δεν μου το εξήγησαν, μου φαίνεται πολύ "κουλό" μιας και δεν βρήκα τίποτα σχετικό στο google.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω.Τι να πει ο φίλος αν του έχεις σταθεί στα δύσκολα:-P ?Τι είδους δουλειά είναι αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Έχει ένα σωρό παραδείγματα να εμπνευστείτε.

Σωστά, στα Αγγλικά δεν σκέφτηκα να ψάξω.

Βρήκα αυτό http://www.buzzle.com/articles/sample-letter-of-recommendation-for-a-friend.html , να τις φτιάξω βάσει αυτού;

Η δουλειά είναι για πωλήτρια

Δημοσ.

και τι ακριβως θα γραφει αυτη η επιστολη; βεβαιωνω οτι εγω ο Ποτης Καφράκος βεβαιώνω οτι η συναδελφος Βαρβαρα ειναι καλη και προθυμη για συνεργασια στη δουλεια της κλπ κλπ ;;; :o

Δημοσ.

Ενα λεπτο.

-Ζηταει συστατικη επιστολη απο προηγουμενη επιχειρηση και

-Ζηταει συστατικη επιστολη απο φιλο/φιλη

Για να προσλαβει μια πωλητρια? Πλακα σπαει ? Καλα που δε σου ζητησε συστατικη επιστολη απο κανα πρωην γκομενο...

Τι διαολο περιμενει να μαθει απο τη συστατικη επιστολη φιλου σχετικα με τα προσοντα που απαιτουνται για να κανει καποιος τον πωλητη? Ε ρε καλαμια που καβαλησανε μερικοι βλαχοεργοδοτες λογω της ανεργιας και κανουν χειροτερα καψονια κι απτου λοχια στο φανταρο σε απεγνωσμενο κοσμακη...

ΠΩΛΗΤΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΒΛΑΧΟ, δε προσλαμβανεις ατομο να στειλετε δορυφορο στο διαστημα σε καθεστως ακρας μυστικοτητας.

ΥΓ. Στη συστατικη επιστολη απτο φιλο/φιλη, θα εχει την απαιτηση να παρει και τα στοιχεια του αλλου? Πχ ονοματεπωνυμα, τηλεφωνα, διευθυνσεις και οτι γραφεται σε μια συστατικη απο το συντακτη? Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εγραφα ενα ανωνυμο κειμενο στα γρηγορα και θα του το παρεδιδα ως συστατικη επιστολη απο φιλο. Στη χειροτερη, αν ειχα τιποτα περιεργα νευρα, θα του πηγαινα ενα ρολο κωλοχαρτο και θα του ελεγα οριστε η συστατικη επιστολη που ζητησατε και θα του το ετριβα στη μουρη.

Δημοσ.

Αλλη μια αμερικλανικη ξεπατικουρα ...

Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι και οι ιδιοι ενταξει στις υποχρεωσεις τους και οχι φρου φρου και αρωματα και στην πραξη μπουρτζοβλαχοι που πανε να εκμεταλλευτουν την οικονομικη κριση

Δημοσ.

Αλλη μια αμερικλανικη ξεπατικουρα ...

Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι και οι ιδιοι ενταξει στις υποχρεωσεις τους και οχι φρου φρου και αρωματα και στην πραξη μπουρτζοβλαχοι που πανε να εκμεταλλευτουν την οικονομικη κριση

Με τα χιλια,αυτο που γραφεις...αυτο μου ηρθε και μενα στο μυαλο...

Δημοσ.

"Εντάξει... η Βαρβάρα είναι γαμώ τα παιδιά και από τότε που έκοψε το ποτό είναι πολύ αξιόπιστη και υπεύθυνη. Κομπλέ, πάρτε την, γιατί μου έχει λακουβιάσει τον καναπέ απ' όταν πήρε φωτιά το σπίτι της, επειδή κοιμάται με το τσιγάρο στο χέρι."

Και υπογραφές από κάτω και είσαι έτοιμη πιστεύω :)

Ρε την παλεύει κανένας τελικά; Συστατική επιστολή από φίλο; "Τα χειρότερο ελάττωμά του είναι ότι είναι τελειομανής & απόλυτα ειλικρινής" φάση; Τι άλλο θα ακούσουμε... :shock:

• Moderators
Δημοσ.

Και καλα, για τις κουλες ερωτησεις στις συνεντευξεις (τυπου ελαττωμα κλπ) μπορει να πει κανεις πως γινονται για να διαπιστωσουν Χ αντιδρασεις/watever.

Τη συστατικη απο φιλο για ποιον λογο τη ζητανε, για να δουν με τι τυπους κανεις παρεα ξερωγω? Υπαρχει περιπτωση να γραψει καποιος φιλος σου πως "Οκ, καλη η Βαρβαρα, αλλα αν ζοριστει λιγο θα πλακωσει την πελατισσα στο ξυλο, κατα τ'αλλα πιστευω πως ειναι ιδανικη για τη θεση αυτη";

Η γενικα, θα υπαρξει καποιος υποψηφιος που πραγματικα θα πει σε καποιον φιλο του να γραψει τη συστατικη και δεν θα την συνταξει ο ιδιος; Εκτος αν εχεις φιλο καποιον επισημο λ.χ οποτε ειναι μια ευκαιρια να αναφερθει.

Ξερω δεν βοηθαω, αλλα πραγματικα απορω.

+1 στον ΜiDi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει αμερικάνικη εταιρεία που ζητάει συστατικές από φίλο για θέση ΠΩΛΗΤΗ???

Αν δεν ειναι ξεπατικουρα θα ειναι κακη αντιγραφη.Τετοιου ειδους σαχλαμαρες απο κει ξεκινουν συνηθως.Οπως κατι διημερα-εκδρομες στελεχων για συσφιξη σχεσεων και προωθηση ομαδικου πνευματος , ερωτησεις για να τσεκαρουν ψυχολογια του υπαλληλου και αλλα τετοια.

Έχει ένα σωρό παραδείγματα να εμπνευστείτε.

Οριστε.

Βεβαια εκει πολλοι εργοδοτες-προισταμενοι εχουν και επιδεξιους κολους , δεν αποτελουνται απο μπουρτζοβλαχους που εχουν μεσο η την προσωπικη τους αυλη-ρουφιανογλυφτες

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Πες του οτι οι φιλοι σου ειναι αγραμματοι και δεν ξερουν να γραφουν συστετικες επιστολες.

Στη χειροτερη πες του οτι δεν εχεις φιλους, η οτι ο καλυτερος σου φιλος ειναι ο lucky το λαμπραντορ που εχεις, και τωρα τελευταια εχει ακοπα τα νυχια και δεν καταφερνει να γραψει :rolleyes:

Δημοσ.

Έγραψα μία με έναν φίλο, πραγματικά και εγώ απόρησα με όλο αυτό .

Από εκεί και πέρα, για να μην κάνω καινούργιο θέμα:

Οι συστατικές επιστολές από πρώην εργοδότες θέλουν υπογραφή/σφραγίδα;

Δημοσ.

ή μπορείς να του πεις ότι δεν θα του πας τη συστατική γιατί δεν έχεις φίλους να την γράψουν. όλοι σε ξέγραψαν επειδή είσαι πολύ εργατικός, δουλεύεις ατέλειωτες ώρες και δεν έχεις χρόνο για φιλίες. ασε που προσπαθούσες να πουλήσεις σε όλους πράγματα από το μαγαζί που δούλευες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...