Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι ενας gay αν θελησει να αναπαραχθει θα χρησιμοποιησει το πουλι του και?

Για να δεις οτι αυτο που λες δεν στεκει θελω να μου πεις τι ειναι οι gay και πως γινεται η αναπαραγωγη στους ανθρωπους.

ΓΚΕΙ ειναι αυτος που πηδιεται με αντρες

Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ θελει εναν αντρα και μια γυναικα

Ειναι ευνόητο οτι εαν καποιος νοήμων ανθρωπος που ξερει τα βασικα της βιολογιας ηθελε παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΚΕΙ!

Θα το πω οσο πιο απλα γινεται: εαν δεν του σηκωνεται παρα μονο με αλλους αντρες τοτε πως θα γαμησει γυναίκα; Και εαν δεν πιασει με την πρωτη και πρεπει συνεχεια να κουρδιζει την αλλην τοτε μονο γκει δεν θεωρειται.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δεις οτι αυτο που λες δεν στεκει θελω να μου πεις τι ειναι οι gay και πως γινεται η αναπαραγωγη στους ανθρωπους.

Ειναι ευνόητο οτι εαν καποιος νοήμων ανθρωπος που ξερει τα βασικα της βιολογιας ηθελε παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΚΕΙ!

Θα το πω οσο πιο απλα γινεται: εαν δεν του σηκωνεται παρα μονο με αλλους αντρες τοτε πως θα γαμησει γυναίκα; Και εαν δεν πιασει με την πρωτη και πρεπει συνεχεια να κουρδιζει την αλλην τοτε μονο γκει δεν θεωρειται.

Πάει ένας gay(ανώμαλος) και τραβάει μια μαλακία(ανωμαλία) σε κυπελάκι

Πάει μια λεσβία και γίνεται περένθετη μητέρα ή όπως λέγεται με τεχνητή γονιμοποίηση με το σπέρμα του γκεουλα

βουλά,έχομε τέκνο

fuck you φυση

Δημοσ.

Aπ οσο φανταζομαι γκει φιλε μου δεν ειναι εκεινος που του σηκωνεται αποκλειστικα και μονο με γυναικες αλλα εκεινος που επιλεγει να πηδαει/ιεται με αντρες. Φανταζομαι πως υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο που τους σηκωνεται μονο με αντρες αλλα υπαρχει και η αντιστροφη περιπτωση

Γενικα τωρα παιζεις με τις λεξεις ενω δεν απαντησες στα ερωτηματα μου για τα επιχειρηματα σου πριν με τα οποια αυτοαναιρεισαι

Δημοσ.

Οντως μαλλον φταιμε εμεις οι πολλοι που δεν καταλαβαμε τον εναν.

Γενικοτερα το επιχειρημα της αναπαραγωγης ειναι απο τα πιο διατρητα.

Οσο το χρησιμοποιειτε, τοσο θα σκαει στα μουτρα σας.

Βρειτε αλλην καραμελα.

Δημοσ.

Σκόρπιες σκέψεις...

στην φύση υπάρχει αρσενικό και θηλυκό...

αλλά και εμαρφρόδιτο...

στην φύση υπάρχει και η ομοφυλοφιλία...

ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης...

μερικοί τον θεωρούν ζώο... άλλοι κάτι παραπάνω...

η αναπαραγωγή δεν είναι ανάγκη... δηλ δεν πεθαίνεις αν δεν αναπαραχθείς...

είναι ένστικτο...

σε ένα νοήμον πλαίσιο - κοινωνία, μπορώ να κάνω ότι θέλω φτάνει να μην αναιρώ την ελευθερία του άλλου...

στα @ρχίδια μου τι λένε οι οποιοιδήποτε και από οπουδήποτε, αφού εγώ και ο σύντροφός μου εδώ και πάνω από πέντε χρόνια δεν έχουμε νιώσει ότι κάτι μας περιορίζει εδώ στην Ελλάδα...

ελπίζω να λήξει η φαρσοκωμωδία σε αυτό το τοπικ...

Δημοσ.

Οποτε συμφωνα με αυτο που γραφεις, οποιος δεν θελει παιδια, δεν νοιωθει αντρας ή γυναικα.

Αρα οποιος δεν εχει παιδια ειναι ομοφυλοφιλος.

Τι φαση, αντικαταστησαμε το χρυσοψαρο απο το γνωστο ανεκδοτο με τα παιδια, και το καναμε θεωρια?

το συμπερασμα σου οτι οποιος δεν εχει παιδια ειναι ομοφυλοφιλος στερειται λογικης

οσο για το πρωτο , θα σου εξηγησει πολυ ανετα ο "τοξος" οτι οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι απαραιτητο οτι νοιωθουν ή αντρας ή γυναικα.

Ισως ειναι και ετσι εγω προσωπικα δεν το καταλαβαινω.

@thermo-sifounas

ενας γκει αν θελει να κανει παιδια θα χρησιμοποιησει το πουλι του?αληθεια?που ?στον συντροφο του?και θα κανει και τεστ εγκυμοσυνης?

ή μηπως θα γινει στρεητ μονο για την αναπαραγωγη ?

Τοτε γιατι πολλοι γκει ψαχνουν για υιοθεσιες?δεν εχουν αυτοι πουλακι ?

ΕΔΙΤ : αρα δηλ με τεχνικες μεθοδους εκτος της κλασικης της σεξουαλικης συνευρεσης δηλ πλεον στρεητ , γκει..ολοι αναπαραγονται

το λυσαμε λοιπον.....

αντε να πιασουμε αλλο θεμα τωρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τί ενοχλεί εσάς γιατί το κράτος θα κάνει νομική εξίσωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων;

Δεν κατανοώ το μέτρο του φασισμού, ρατσισμού και υποκρισίας σε μερικούς, οι οποίοι σε άλλες συζητήσεις, εδώ μέσα, το παίζουν αριστεροί επαναστάτες και "δημοκρατικοί". Με Φιλιππικούς ενάντια σε όσους υποστηρίζουν χουντικές ή δεξιές απόψεις.

Είμαι straight αλλά, ποτέ δεν με ενόχλησε τί κάνει ο διπλανός μου. Ο οποίος έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με εμένα.

Από την στιγμή που δεν καταπατά την δική μου ελευθερία δεν με απασχολεί. Με απασχολεί ο κλέφτης, ο δολοφόνος, ο φοροφυγάς.

Εδώ Αγγλία έχω πολλούς φίλους που είναι γκέι (γυναίκες και άνδρες). Είμαστε καλοί φίλοι και ουδέποτε με απασχόλησε το θέμα.

Και δεν κατανοώ το κόμπλεξ το οποίο κουβαλάνε οι "straight". Και δεν αναφέρωμαι μονο σε άτομα της ηλικίας μου (mid 30s) αλλά και νεώτερους, που πιστεύω θα είχαν ξεκολήσει από τα σκουριασμένα μυαλά που έχει ο πατέρας μου. (70+).

Και όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, δεν είναι κάτι νέο σύγχρονο τις εποχής. Υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι. Είναι καθαρά βιολογικό θέμα. Και ας μην ξεχνά κανείς τους Αρχαίους Έλληνες. Για αυτούς ήταν απόλυτα φυσικό. Φωτεινό παράδειγμα ο Ιερός Λόχος των Θηβαίων.

Δημοσ.

το συμπερασμα σου οτι οποιος δεν εχει παιδια ειναι ομοφυλοφιλος στερειται λογικης

Σωωωωωωωωωωωπα!

Το προβλημα ομως ειναι οτι το στηριξα στα λεγομενα σου και μονο.

Αρα?

Δημοσ.

@apoll εμενα δεν με απασχολει το τι κανουν και το τι θελουν και το τι πρεπει να κανει το κρατος κλπ κλπ με τους ομοφυλοφιλους.

Αλλα το "θελω να αναγνωριστει ο γαμος γιατι θελω να ειμαι νομικα κατοχυρωμενος" ενω μπορει να γινει με εναν συμβολαιογραφο σημαινει οτι δεν θελουν τον γαμο για αυτο που λενε αλλα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους.Απλα.

@mementomori δεν το στηριξες...στερηθηκε λογικης αρα καπου εχασε το στηριγμα του.

Πες μας τωρα οτι εισαι και σε debate team χαχαχα :)

• Like 1
Δημοσ.

Σκοπος δεν ηταν να το στηριξω.

Ειπες κατι το οποιο δεν ειχε καμια λογικη και εγω το προχωρησα.

Φυσικο ειναι λοιπον ο συλλογισμος να ειναι λανθασμενος, αφου η βαση του ειναι λαθος.

ηθελαν να γινουν πατερας και μανα..αρα νοιωθανε αντρας και γυναικα

Αυτο ειναι τοσο αβασιμο και με τοσες πολλες τρυπες στην λογικη του, που δεν σημαινει απολυτως τιποτα.

Ειναι απλα καποιες λεξεις στην σειρα, για να δημιουργηθει μια προταση.

Το ξαναειπα. Μην μπλεκετε αναπαραγωγη γιατι εχει τοσες πολλες ιδιαζουσες περιπτωσεις, που παντα θα υπαρχει ισχυρος αντιλογος.

Εχεις δει κανενα debate team στην Ελλαδα, εκτος απο προβολες ξενων ταινιων?

Δημοσ.

Αλλα το "θελω να αναγνωριστει ο γαμος γιατι θελω να ειμαι νομικα κατοχυρωμενος" ενω μπορει να γινει με εναν συμβολαιογραφο σημαινει οτι δεν θελουν τον γαμο για αυτο που λενε αλλα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους.Απλα.

Φίλε μου, θα έπρεπε να ξέρεις ότι οτιδήποτε έχουμε κάνει εγώ και ο σύντροφος μου τόσα χρόνια, δεν αναγνωρίζετε από κανένα δικαστήριο σε περίπτωση που, κτύπα ξύλο, πάθω κάτι...

Δημοσ.

Σκοπος δεν ηταν να το στηριξω.

Ειπες κατι το οποιο δεν ειχε καμια λογικη και εγω το προχωρησα.

Φυσικο ειναι λοιπον ο συλλογισμος να ειναι λανθασμενος, αφου η βαση του ειναι λαθος.

Αυτο ειναι τοσο αβασιμο και με τοσες πολλες τρυπες στην λογικη του, που δεν σημαινει απολυτως τιποτα.

Ειναι απλα καποιες λεξεις στην σειρα, για να δημιουργηθει μια προταση.

Το ξαναειπα. Μην μπλεκετε αναπαραγωγη γιατι εχει τοσες πολλες ιδιαζουσες περιπτωσεις, που παντα θα υπαρχει ισχυρος αντιλογος.

Εχεις δει κανενα debate team στην Ελλαδα, εκτος απο προβολες ξενων ταινιων?

οταν θες να κανεις παιδι , δεν σκεφτεσαι "εχουμε υπογεννητικοτητα πρεπει να κανω κατι" , ουτε "ας φερω μια ακομα ψυχη στην ζωη"

Το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων νοιωθουν την αναγκη να γινουν γονεις...ή μανα ή πατερας.(εγωιστικοι κατεμε κυριως λογοι)

Το πως θα αναπαραχθουν και με ποιον τροπο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΑΤΙ/ΚΑΠΩΣ πρεπει να νοιωσουν..μανα ή πατερας! Στην τελικη καπως πρεπει να τους φωναζει τους γονεις του το παιδι .Θα πρεπει δηλ να αποφασισουν τι ρολο θα βαρεσουν στην ολη υποθεση.

Και ξαναλεω ο γκει τι θα κανει ?θα παει με γυναικα?θα παει στην λυση του σωληνα?ή θα αποδεχτει τον ρολο του στην σεξουαλικοτητα και θα υιοθετησει?

Ο,τι και να κανει , πρεπει να παρει "ρολο".

Οχι δεν εχω δει κανενα debate team για αυτο και απορησα με την μανια σου να ακυρωνεις την επιχερηματολογια μας με κλισε λογικες "ο μπατσος ειναι οργανο , το βιολι ειναι οργανο αρα ο μπατσος ειναι βιολι"

@atix ουτε συμβολαιογραφικη πραξη ?στα σοβαρα?δεν παιζει αυτο.

Αν παω εγω και πω , οτι αμα παθω κατι θελω να τραβηξει την πριζα το ταδε ατομο..με συμβολαιογραφικη πραξη...το δικαστηριο δεν θα το αναγνωρισει?

• Like 1
Δημοσ.

οταν θες να κανεις παιδι , δεν σκεφτεσαι "εχουμε υπογεννητικοτητα πρεπει να κανω κατι" , ουτε "ας φερω μια ακομα ψυχη στην ζωη"

Το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων νοιωθουν την αναγκη να γινουν γονεις...ή μανα ή πατερας.(εγωιστικοι κατεμε κυριως λογοι)

Το πως θα αναπαραχθουν και με ποιον τροπο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΑΤΙ/ΚΑΠΩΣ πρεπει να νοιωσουν..μανα ή πατερας! Στην τελικη καπως πρεπει να τους φωναζει τους γονεις του το παιδι .Θα πρεπει δηλ να αποφασισουν τι ρολο θα βαρεσουν στην ολη υποθεση.

Και ξαναλεω ο γκει τι θα κανει ?θα παει με γυναικα?θα παει στην λυση του σωληνα?ή θα αποδεχτει τον ρολο του στην σεξουαλικοτητα και θα υιοθετησει?

Ο,τι και να κανει , πρεπει να παρει "ρολο".

Οχι δεν εχω δει κανενα debate team για αυτο και απορησα με την μανια σου να ακυρωνεις την επιχερηματολογια μας με κλισε λογικες "ο μπατσος ειναι οργανο , το βιολι ειναι οργανο αρα ο μπατσος ειναι βιολι"

@atix ουτε συμβολαιογραφικη πραξη ?στα σοβαρα?δεν παιζει αυτο.

Αν παω εγω και πω , οτι αμα παθω κατι θελω να τραβηξει την πριζα το ταδε ατομο..με συμβολαιογραφικη πραξη...το δικαστηριο δεν θα το αναγνωρισει?

Όχι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο όπου να μου δίνει την δυνατότητα να μπορώ να κάνω κάτι... ο οποιοσδήποτε συγγενής μπορεί να μου κάνει μήνυση...

Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν υπάρχει ο “ρόλος” του άνδρα και της γυναίκας? Υπάρχουν ή δυο άνδρες ή δυο γυναίκες, αυτό και μόνο αυτό... Τώρα για το “ρόλο” που τόσο σε καίει για την ανατροφή των παιδιών, η απάντηση είναι απλή... του γονέα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...