Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα .

Μένω Πάτρα λόγω δουλειάς . Μου ήρθε ο 2ος λογαριασμός του νερού (τον πρώτο δεν τον πλήρωσα ) με χρεωστικό υπόλοιπο 32,49 Ε . Ο δεύτερος λογαριασμός είναι στα 46,51 Ε άρα σύνολο 79,00 Ε ( συμπεριλαμβάνονται και τα Φ.Π.Α. κλπ ) .

Με μια περίεργη ματιά στον λογαριασμό είδα τα κυβικά νερού που σπατάλησα στον τελευταίο λογαριασμού τα οποία είναι 237 κ.μ. ενώ του προηγούμενου λογαριασμού είναι στα 198 κ.μ. άρα η διαφορά είναι στα 39 κ.μ. τα οποία χρεώθηκα .

Επειδή ήθελα να δω τι παίζει με τα κυβικά , πήγα μια βόλτα στο ρολόι μου όπου αναγράφονται τα κυβικά μου και έγραφε επάνω 222 κυβικά .

Συμπέρασμα . Ο λογαριασμός επάνω μιλάει για κυβικά τα οποία εγώ δεν έκαψα ακόμη ( 237 κ.μ. κατά τον λογαριασμό ) και επίσης αυτός ο λογαριασμός λέει πως έγινε καταμέτρηση στις 23.3.12 , δηλαδή εγώ αυτή την ημερομηνία σίγουρα είχα λιγότερα από 222 κ.μ. .

Τι γίνεται ; Κορόιδο δεν πιάνομαι με τίποτα , λεφτά δεν τους δίνω ούτε σε φωτογραφία .

Τι μπορώ να κάνω ; Έχει ξανά τύχει σε κάποιον αυτό ; Δηλαδή να αναγράφονται στον λογαριασμό περισσότερα κυβικά από ότι έκαψε (σύμφωνα με το ρολόι ) ;

Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Και τι με νοιάζει εμένα ; Θα πληρώσω εγώ έναν λογαριασμό που μετρήθηκε στο ''περίπου'' ; Να δώσω και εγώ ''περίπου'' 20 ευρώ και να σηκωθώ να φύγω ...

Δημοσ.

Λογικά θα υπάρχει δυνατότητα μετά από "καταγγελία" στην ευδαπ να γίνει επαναμέτρηση.

Δημοσ.

Αφού όλοι ξέρουμε ότι η μέτρηση αυτή δεν έγινε κατά λάθος . Για πότε θα μπαίνουμε στις νομικές μεθόδους και να μην ξεσπάμε σε αυτούς που πραγματικά φταίνε ;;;

ΑΜΑΝ πια !!! Ας μου κόψουν το νερό , προτιμώ να πίνω και να κάνω μπάνιο μέσα στην βροχή . Λεφτά , δεν θα δουν !!!

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις από το απλό, να ρωτήσεις στην ΕΥΔΑΠ να σου δώσουν μια εξήγηση.

Μπορεί πχ να γράψαν λάθος ρολόι ...

Πες μας τι σου απάντησαν

Δημοσ.

Αφού όλοι ξέρουμε ότι η μέτρηση αυτή δεν έγινε κατά λάθος . Για πότε θα μπαίνουμε στις νομικές μεθόδους και να μην ξεσπάμε σε αυτούς που πραγματικά φταίνε ;;;

ΑΜΑΝ πια !!! Ας μου κόψουν το νερό , προτιμώ να πίνω και να κάνω μπάνιο μέσα στην βροχή . Λεφτά , δεν θα δουν !!!

Καλά χαλάρωσε λίγο πριν γίνεις Ινδιάνος, άνθρωποι τα μετράνε, μπορεί να γίνει λάθος.

Μπορεί να είναι και έναντι όπως λέει ο toufas αν και δεν νομίζω γιατί έτσι και αλλιώς οι περισσότερες εταιρίες τα μετράνε κάθε 3-4 μήνες

Στο κάτω κάτω στην επόμενη μέτρηση θα διορθωνόταν, πολύ κακό για το τίποτα

Δημοσ.

Καλά χαλάρωσε λίγο πριν γίνεις Ινδιάνος, άνθρωποι τα μετράνε, μπορεί να γίνει λάθος.

Μπορεί να είναι και έναντι όπως λέει ο toufas αν και δεν νομίζω γιατί έτσι και αλλιώς οι περισσότερες εταιρίες τα μετράνε κάθε 3-4 μήνες

Στο κάτω κάτω στην επόμενη μέτρηση θα διορθωνόταν, πολύ κακό για το τίποτα

Αγαπητέ εσύ που μου ζητάς να κάνω υπομονή , όταν θα σου έρθουν 10 λογαριασμοί μαζί και οι 3 από αυτοί να είναι ότι να ναι λογαριασμοί , τότε σαλτάρεις . Και ας μην αναφερόμαστε σε υπομονή όταν μιλάμε για την Ελλάδα ... ( Βλέπε ΔΕΗ με χαράτσια κλπ κλπ κλπ ) . Από παντού να φάνε...

Υ.Γ. Άνθρωποι φέρανε την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση ... Αυτούς γιατί δεν τους δικαιολογεί κανένας ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...