Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη γνώμη σας.. Είμαι 31 χρονών και χωρίς δουλειά αυτη τη στιγμή. Ένας φίλος μου δουλέυει σε μία μπιραρία ως dj και μπορεί να με βάλει να δουλέψω σε αυτήν ως μπαρμαν..Ο ενδοιασμός μου είναι ότι δεν εχω κάνει ποτέ αυτή την δουλειά και φοβάμαι μήπως τα κάνω μαντάρα. Είμαι ψηλός, εμφανισιμος και επικοινωνιακός τύπος αλλά δε σκαμπάζω τίποτα απο αυτή την δουλειά. Το μαγαζί είναι καθαρά μπιραρία ανοιχτή για καλοκαίρι.

Δεν θα ειμαι μονος μου στο μπαρ, περισυ ειχε τρεις , ειναι μεγαλο το μπαρ, πιανει σχεδον ολο το τοιχο και μιλαμε για μεγαλη μπιραρια που εχει και τραπεζια πολλα και τετοια κολπα και ανοιγει μονο για βραδυ. Γενικα ειναι απαιτητικο μαγαζι με σερβιτορους αλλα και με φαγητο και πανω απο ολα με πολυ κοσμο. Αν δε με πάρουν εκεί θα ψαχτώ και για άλλο μαγαζί..Έχω ανάγκη να δουλέψω, και μπάρμαν θα ήταν μια καλή περίπτωση για μένα.Τι λέτε, θα τα καταφέρω; ΄Οποιος ασχολείτε ας μου πει μια γνώμη, θα την εκτιμήσω δεόντως, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε μπυραρία ειναι!Οχι κοκτεηλαδικο!Εγω λεω go!

Eνας μπαρμαν εκτος απο επαγγλεματιας πρεπει να ναι και μορφη μεσα!Επικοινωνιακός,προσχαρος κτλπ.

Go!

Δημοσ.

Ε μπυραρία ειναι!Οχι κοκτεηλαδικο!Εγω λεω go!

Eνας μπαρμαν εκτος απο επαγγλεματιας πρεπει να ναι και μορφη μεσα!Επικοινωνιακός,προσχαρος κτλπ.

Go!

Αρη απο προσωπικότητα δε πιστεύω να έχω πρόβλημα, στις απαιτήσεις της δουλειάς κολάω, μπορεί να θέλει και κοκτέιλ πάντως γιατί είναι καλοκαιρινό το μαγαζί και απο αυτά δε ξέρω τίποτα...

Δημοσ.

Κοιτα φιλος,

τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν εχεις εστω + 1 στοιχειωδη γνωση απο ποτα βασεις (βοτκα, τζιν, ουισκι, ρουμι, τεκιλα) και ξερεις και δεκα βασικες μπυρες μπορεις να το παιξεις μπαρμαν. Δεν εισαι μπαρμαν αλλα θα μπορεις ανετα να σερβιρεις την μεση ελληνιδα που ζητωντας τζιν τονικ νομιζει πως πινει φροζεν πινα κολαντα. Αν τωρα πετυχεις κανα παραξενο που σου πει μα μου κανε μου δειξε μου φτιαξε μου το ταδε δεινα κοκτειλ τοτε απλα του απαντας ελληνικα

1)δεν το εχουμε.

ή αν εχεις κεφι και θελεις να κανεις σωστοτερα τη δουλεια σου

2)Πες μου τι εχει μεσα μαστορα και θα στο φτιαξω.

Ευκολα λεφτα (εκτος αν το μαγαζι ειναι τσιτα που θε τρεχεις λιγο), καλες γνωριμιες με (διψασμενα) γκομενακια, παρτυ φαση αλλα και ολιγον τι εκμεταλλευση, αναλογως σε τι μπος θα πεσεις.

Α, αν ξερεις να κανεις και καλο καφε μετραει.

ΠιΕσ: Πρωτου πεταχτουν τα ματια κανενος επαγγελματια μπαρμαν εξω δεν αναφερομαι σε mixology και ετσι.

Δημοσ.

Κοιτα φιλος,

τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν εχεις εστω + 1 στοιχειωδη γνωση απο ποτα βασεις (βοτκα, τζιν, ουισκι, ρουμι, τεκιλα) και ξερεις και δεκα βασικες μπυρες μπορεις να το παιξεις μπαρμαν. Δεν εισαι μπαρμαν αλλα θα μπορεις ανετα να σερβιρεις την μεση ελληνιδα που ζητωντας τζιν τονικ νομιζει πως πινει φροζεν πινα κολαντα. Αν τωρα πετυχεις κανα παραξενο που σου πει μα μου κανε μου δειξε μου φτιαξε μου το ταδε δεινα κοκτειλ τοτε απλα του απαντας ελληνικα

1)δεν το εχουμε.

Ευκολα λεφτα (εκτος αν το μαγαζι ειναι τσιτα που θε τρεχεις λιγο), καλες γνωριμιες με (διψασμενα) γκομενακια, παρτυ φαση αλλα και ολιγον τι εκμεταλλευση, αναλογως σε τι μπος θα πεσεις.

ΠιΕσ: Πρωτου πεταχτουν τα ματια κανενος επαγγελματια μπαρμαν εξω δεν αναφερομαι σε mixology και ετσι.

Αδερφε το μαγαζι αυτο αν κρινω απο τις προηγουμενες χρονιες θα ειναι τσιτα καθε βραδυ, εκει κολαω λιγο μηπως πελαγωσω αφου δεν εχω ξανακανει αυτη τη δουλεια αλλιως δεν θα δισταζα καθολου, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!

Κοιτα φιλος,

1)δεν το εχουμε.

Αδερφε το μαγαζι αυτο αν κρινω απο τις προηγουμενες χρονιες θα ειναι τσιτα καθε βραδυ, εκει κολαω λιγο μηπως πελαγωσω αφου δεν εχω ξανακανει αυτη τη δουλεια αλλιως δεν θα δισταζα καθολου, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!

θα εισαι ο μοναδικος μπαρμαν στη μπαρα?

Περισυ ειχε τρεις, γενικα ειναι πολυ μεγαλο το μπαρ πιανει ολο σχεδον τον τοιχο και μιλαμε για μεγαλη μπιραρια.

θα εισαι ο μοναδικος μπαρμαν στη μπαρα?

Περισυ ειχε τρεις, γενικα ειναι πολυ μεγαλο το μπαρ πιανει ολο σχεδον τον τοιχο και μιλαμε για μεγαλη μπιραρια.

Δημοσ.

Βρε χωσου. :D

Το πολυ πολυ να παρουν πρεφα οτι εισαι νεουδι και να δειξουν κατανοηση οι πελατες .Αν ειναι και ελαφρως χυμα η φαση , με ψιλοσταθερους πελατες ,ο φιλος σου ειναι και ψιλομουρη εκει..

Και τι εχεις να χασεις δηλαδη.Το πολυ πολυ να σου πει ο ιδιοκτητης ευχαριστω αλλα δεν..

Αλλα και σε αυτη την περιπτωση καλο ειναι να εχεις μια γνωριμια , μπορει να χρειαστουν δυο στην μπαρα , μπορει να χρειαστει σερβιτορο κλπ.

Δεν κανω αυτη την δουλεια αλλα μην νομιζεις οτι και οι αλλοι ειναι..Τομ Κρουζ ,τους βλεπουμε και τους βλεπεις.

Δημοσ.

Δεν θα ειμαι μονος μου στο μπαρ, περισυ ειχε τρεις , ειναι μεγαλο το μπαρ, πιανει σχεδον ολο το τοιχο και μιλαμε για μεγαλη μπιραρια που εχει και τραπεζια πολλα και τετοια κολπα και ανοιγει μονο για βραδυ. Γενικα ειναι απαιτητικο μαγαζι με σερβιτορους αλλα και με φαγητο και πανω απο ολα με πολυ κοσμο.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν γουστάρεις τη φάση δεν έχεις λόγο να μην πάρεις τη δουλειά. Θα τα μάθεις τα κόλπα στην πορεία και αφού υπάρχουν και άλλοι στο μπαρ να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που σου ζητηθεί τίποτα εξωτικό θα είσαι μια χαρά!

Δημοσ.

Αν τα κάνεις μαντάρα δηλαδή τι θα γίνει ??? θα σε κρεμάσουν ανάποδα ?

Δικιο εχεις απλα δε θα θελα με τιποτα να μου πει το αφεντικο φυγε δεν κανεις για τη δουλεια.. Θα με πειραξει πολυ, το ξερω :-D

Δημοσ.

Βουρ και μην το σκεφτεις δευτερη φορα. Σιγα το δυσκολο (απο πλευρας μαθησης) επαγγελμα. Περισσοτερο θα ειναι το τρακ της πρωτης - δευτερης μερας, απο κει και περα, αν σε πληρωνει σωστα και στην ωρα του, θα το καλυτερο καλοκαιρι σου.

Μονη προσοχη, στο οτι μεσα απο τη μπαρα, πολλες φορες δεν ελεγχεται το ποτο που πινουμε (ειναι και τζαμπα), και υπαρχει κινδυνος να κανεις καμμια μλκια, οποτε προσοχη στο ποτο εν' ωρα εργασιας, για να μη δημιουργησεις ασχημες εντυπωσεις ειδικα τωρα στην αρχη.

Δημοσ.

Δεν έχεις εμπειρία από την δουλειά και θέλεις να δουλέψεις σε ένα μέρος με παρα πολύ κόσμο.Μην με παρεξηγήσεις δεν θα σε έπαιρνα εύκολα.Αλλα έχεις το φιλαράκι σου να σε βοηθήσει οποτε μπες αν μπορείς.

Πάντως ξέρω και 3 μπάρμαν σε καλές μπάρες που είναι άνω των 40 αλλα με πολλές εκατοντάδες νύχτες στην πλάτη και πολύ εμφανίσιμοι και κυρίως εξαιρετικοί επαγγελματίες.

Δημοσ.

Τι πράγμα μπορεί να κάνεις μαντάρα σε μπαρ; Να βάλεις δηλητήριο στο ποτό;

Το πολύ πολύ να κάνεις 1-2 λάθη στην αρχή, τα οποία διορθώνονται. Έδωσες λάθος ποτό; Του λες συγνώμη ευγενικά και του δίνεις το σωστό.

Εφόσον είσαι και φίλος του αφεντικού δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν σε ενδιαφέρει παίρνεις και κάνα βιβλίο με ποτά και μαθαίνεις 2-3 πράγματα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...