Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια παρα πολυ καιρο τωρα εχω προβλημα με την εκκινηση του υπολογιστη αξιας 2000+,2,5 ετων..κανει να μπει κοντα στο 1,30 λεπτα!εν το μεταξυ τα εκανα ολα!

κυριως αργει στην αρχη 45-50 δευτ. και λεει

Πρωτα

Marvel 88se63xx/64xx adapter BIOS Version 3.1.0.12

Resetting Controller 1....... [OK]

Initalising Controller

Spin Up Group 1....... [OK]

Initialising RAID component...... [OK]

μετα

Marvel 88se63xx/64xx adapter BIOS Version 3.1.0.12

Virtual Disc

[no virtual disc]

Physical Disc

[no physical Disc]

κ τελος βγαινει η εκκινηση οπου αργει 30-35 δευτ.

τι συμβαινει?

Δημοσ.

ahci Ε?αυτο θα εξαφανισει τα μυνηματα?και γιατι δεν ειναι εξαρχης ahci?Σε λιγη ωρα θα κανω φορματ να προσεξω κατι?Θελω να κανω 2 Partitions(τωρα εχω ενα)ωστε στο ενα να μπουν τα Win7 κ στο αλλο τα αλλα αρχεια να προσεξω κ δω κατι?θελω 50 γιγα να βαλω το πρωτο και τα υπολοιπα στο αλλο 850 γιγα μπορω?

Δημοσ.

εκανα κατι χαζομαρες χτες κ μου βγαζει μυνηματα συνεχεια..για Opencandy Ιο που δεν σβηνεται,για Vapplication not working καθε φορα που μπαινει Windows Ενω εσβησα τα Pcouffin k raid controller Που μου εβγαζαν οτι δεν λειτουργουν και ισως δεν επρεπε να σβηστουν..

Δημοσ.

Στήν εκκίνηση με μηχανικό δίσκο τα 35 sec μια χαρά είναι , αν έχεις ssd το ξανασυζητάμε , τώρα όσο για τα 45 των bios , εξαρτάται από τί ρυθμίσεις του χεις βάλει και πόσες συσκευές φορτώνει με το που πατάς το power buton , εγω πχ στη δική μου όταν επιλέγω το ahci mode στις σατα 2 θύρες , τότε μου τρώει άλλα 14 sec να τις διαβάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...