Προς το περιεχόμενο

led tv


friedman21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά καλησπέρα..sorry που ανοίγω αν ανοίγω χιλιοειπωμένο θέμα αλλα δεν ήξερα που να το ποστάρω....ενδιαφέρομαι για μια tv γύρω στις 40 ίντσες led..έχω απόσταση θέασης 2 μιση μετρα max και budget 550-600 max..έχετε κάποιες μήπως να προτείνεται?κατά καιρούς βλέπω tv όπως αυτή http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsu...0D5500-40.html αλλα διάβασα ότι είναι 50hz οποτε fail...

επίσης θέλω να το συνδυάσω και με ένα home cinema..θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν home cinema που παίζουν video μέσο usb(αν και λογικά θα το παρέχει η tv αυτό) συμπεριλαμβανου και .mkv..

 

ευχαριστώ εκ των προτερων..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα φιλε μου. απο τηλεοραση θα σου προτεινα να κοιταξεις για samsung γιατι εχουν κορυφαια εικονα. για την αποσταση θεασης 2μιση μετρα που λες πιστευω οτι μια τηλεοραση 37 ή 40 ιντσων ειναι οτι πρεπει. πολυ καλη ειναι αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098800. βεβαια αν ξεφυγεις λιγο παραπανω στα λεφτα μεχρι 700 ευρω μπορεις να βρεις ακομα καλυτερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού όπως λες σε ενδιαφέρει μια 40άρα led, τότε και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια Samsung. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά σε ορισμένα μοντέλα.

Έχουν και εξαιρετικό ενσωματωμένο media player, αν σε ενδιαφέρει η θέαση avi και mkv.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

την θέλω κυρίως για ταινίες και παιχνίδια..μου αρέσουν τα φωτεινό χρώματα τις led..δεν το σκεφτόμουν για πλάσμα..οπότε λέτε να μαζεύω κανα φράγκο και να ανέβασω προϋπολογισμο....;

εσείς σε 40" τι υα προτείνατε;σειρά 6από Samsung;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως είδα τις καινούργιες Led τηλεοράσεις που έχει φέρει γνωστό μαγαζί και οι τιμές έχουν ξεφύγει (προς τα επάνω εννοείται). :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...