Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, infini είπε

Δεν είναι ιός, αυτό που θέλω είναι αντί να το ψάχνω κάθες φορά που το χρειάζομαι, να το αποθηκεύσω και μετά να το μεταφέρω στον υπολογιστή.

Στείλε το μήνυμα σε email.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορούσες να το στήσεις και σε pc οπότε όλα τα μηνύματα θα τα παίρνεις και εκεί. Μόνο να μην είναι κοινόχρηστο το pc γιατί θα τα βλέπουν και οι άλλοι.

Η αποστολή σε email θεωρώ είναι πιο απλή διαδικασία.

Δημοσ.

Τελικα, απο μονο του το viber (χωρις να πρεπει να ρυθμισω email στο κινητο-περα απο το google account, ή μηπως αυτο μας κανει;), 

δινει τη δυνατοτητα, ενα μηνυμα να το αποστειλω/προωθησω σε email;

Δημοσ.

Άρχισα να χρησιμοποιώ viber πολύ πρόσφατα, τόσο στο κινητό, όσο και στο p.c. , οπότε ζητώ την επιείκειά σας για την πιθανώς ηλίθια ερώτηση:

Όταν είμαι μέσα σε μια συζήτηση στο κινητό, υπάρχει τρόπος να πάω απ' ευθείας στην αρχή της, στο πρώτο μήνυμα που γράφτηκε σ' αυτή; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ομαδική όταν γίνεται αναφορά στο όνομά μου δεν ακούω ήχο ειδοποίησης στο κινητό, σε αντίθεση με την αναφορά σε όλα τα μέλη όπου ακούω κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όταν στέλνω μήνυμα σε άτομο στο viber τη στιγμή που γράφω, πριν στείλω, καταλαβαίνει ότι στέλνω μήνυμα?όταν δλδ το μήνυμα είναι σε εξέλιξη...

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

όταν στέλνω μήνυμα σε άτομο στο viber τη στιγμή που γράφω, πριν στείλω, καταλαβαίνει ότι στέλνω μήνυμα?όταν δλδ το μήνυμα είναι σε εξέλιξη...

Ναι, φαίνεται οτι πληκτρολογεις

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

Ναι,του γράφει typing όταν ειναι στην εφαρμογή.Eπίσης όταν σε καλουν και είσαι συνδεδεμένος τους γράφει ringing ενώ αν δεν είσαι συνδεδεμένος γράφει calling.

• Like 1
Δημοσ.

ακόμη και σε περίπτωση που δε με έχει σε επαφές ,αν και δεν ξέρω σίγουρα,ενώ εγώ έχω αυτό το άτομο?και για να καταλάβει πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην εφαρμογή ή μπορεί να λάβει μετά ειδοποίηση ότι πληκτρολογούσα μήνυμα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

ακόμη και σε περίπτωση που δε με έχει σε επαφές ,αν και δεν ξέρω σίγουρα,ενώ εγώ έχω αυτό το άτομο?και για να καταλάβει πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην εφαρμογή ή μπορεί να λάβει μετά ειδοποίηση ότι πληκτρολογούσα μήνυμα?

Μονο αν είναι στην εφαρμογή θα δει  κάτω απο το όνομα σου ότι πληκτρολογείς.Ειδοποίηση σε πληκτρολόγηση δεν στέλνει.Γιατί μπορεί να μην στείλεις τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

σορυ που σας έχω ζαλίσει από χθες αλλά υπάρχει λόγος...χαχα.αν έχω πληκτρολογήσει μήνυμα ,αφήσω το κινητό συνδεδεμένο στο viber με το μήνυμα πληκτρολογημένο έτοιμο για αποστολή,όποτε μπει στο viber, αν το έχω σε αυτή την κατάσταση, θα φαίνεται στο άλλο άτομο ότι πληκτρολογώ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

σορυ που σας έχω ζαλίσει από χθες αλλά υπάρχει λόγος...χαχα.αν έχω πληκτρολογήσει μήνυμα ,αφήσω το κινητό συνδεδεμένο στο viber με το μήνυμα πληκτρολογημένο έτοιμο για αποστολή,όποτε μπει στο viber, αν το έχω σε αυτή την κατάσταση, θα φαίνεται στο άλλο άτομο ότι πληκτρολογώ?

Γιατί τόσο άγχος;Γκομενοδουλειά; 

Οχι,μετά απο λίγο σταματάει να το δείχνει.Βρες ένα άλλο κινητό με  viber και δοκίμασε τα σενάρια που έχεις στο μυαλό σου.

• Like 1
Δημοσ.

κάτι τέτοιο χαχα.σκέφτομαι να της στείλω μήνυμα ...για διάφορους λόγους είναι περίπλοκο και ίσως αργά για κάτι τέτοιο...σβήνω γράφω...ούτε ξέρω τι να κάνω...οκ ευχαριστώ...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

κάτι τέτοιο χαχα.σκέφτομαι να της στείλω μήνυμα ...για διάφορους λόγους είναι περίπλοκο και ίσως αργά για κάτι τέτοιο...σβήνω γράφω...ούτε ξέρω τι να κάνω...οκ ευχαριστώ...

Αν δεν θες να δει ότι πληκτρολογείς, επειδή ίσως το μετανιώσεις και δεν το στείλεις ή θες να συμπληρώνεις/αλλάζεις κομμάτια του μηνύματος, μπορείς να γράψεις το κείμενο στο σημειωματάριο του κινητού και μετά να το κάνεις copy-paste στο viber και να της το στείλεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...