infini Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Σε ομαδική μπορώ να το ρυθμίσω να ακούω την ειδοποίηση μόνο όταν το μύνημα είναι @all ή @(το όνομά μου);
chvnce Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, infini είπε Σε ομαδική μπορώ να το ρυθμίσω να ακούω την ειδοποίηση μόνο όταν το μύνημα είναι @all ή @(το όνομά μου); Nope
NikolaJokic777 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου καλημέρα.Από χθες το βράδυ σβήνω μια επαφή στο viber ,τη διαγράφω και μετά από λίγο εμφανίζεται ξανά.έχει συμβεί 4 ή 5 φορές.διαγράφω και μετά από λίγο εμφανίζεται στο viber.είναι κάποια αστοχία της εφαρμογής?πριν λίγο καιρό διέγραψα από viber ένα άλλο άτομο και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά...
giorgolavos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπερα, δεν νομιζω οτι γινεται να σβησεις μια επαφη απο το viber. Οι επαφες που εμφανιζονται στο viber ειναι οι επαφες που εχεις αποθηκευμενες στο κινητο σου και συγχρονιζονται με το viber. Εαν εννοεις οτι εσβησες συνομιλια και επανηλθε μαλλον ειναι καποιο bug. 1
NikolaJokic777 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Οι επαφές στο viber διαγράφονται ,αν θέλεις.Διέγραψα την επαφή στο viber όπως ανέφερα.Στις επαφές τηλεφώνου δεν ξαναεμφανίστηκε,αλλά στο viber 5 φορές διέγραψα την επαφή και στη συνέχεια εμφανίστηκε ξανά.Παράξενο...Εδώ και λίγες ώρες δεν έχει ξαναεμφανιστεί.Δε με πειράζει και να εμφανιστεί,απλά μου έκανε εντύπωση και το ανέφερα γιατί, όταν διέγραφα παλιότερα όνομα, δεν εμφανιζόταν ποτέ ξανά στο viber.
chvnce Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Αυτό που εννοεί, πολύ σωστά, ο giorgolavos, είναι πως δεν μπορεί μια επαφή να διαγραφεί από τις επαφές τού viber αλλά να συνεχίζει να υφίσταται ως επαφή στο τηλέφωνο. Οι επαφές των δύο συγχρονίζονται. -Την επόμενη φορά, καλύτερα να διαγράψεις την επαφή απ' το τηλέφωνο και όχι μέσα απ' το viber.
NikolaJokic777 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ξαναλέω ότι μόλις διέγραψα την επαφή από το viber ,έγινε η διαγραφή και στο τηλέφωνο και δεν ξαναεμφανίστηκε στο τηλέφωνο η επαφή.Έσβηνα και ξαναεμφανιζόταν για 5 φορές στο viber.Στο viber υπήρχε θέμα ,όχι σε επαφές τηλεφώνου.Δεν ξαναεμφανίστηκε ούτε στο viber εδώ και αρκετές ώρες.
chvnce Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, NikolaJokic777 είπε Ξαναλέω ότι μόλις διέγραψα την επαφή από το viber ,έγινε η διαγραφή και στο τηλέφωνο και δεν ξαναεμφανίστηκε στο τηλέφωνο η επαφή.Έσβηνα και ξαναεμφανιζόταν για 5 φορές στο viber.Στο viber υπήρχε θέμα ,όχι σε επαφές τηλεφώνου.Δεν ξαναεμφανίστηκε ούτε στο viber εδώ και αρκετές ώρες. Έτσι όπως το θέτεις, συμφωνούμε. Δεν είχες καλή διατύπωση πριν και φαινόταν ότι υποστηρίζεις πως γίνεται να υπάρχει μονομερής διαγραφή. Εκεί σταθήκαμε, ώστε να μην υπάρχει παρανόηση και σε άλλους που διαβάζουν το θέμα. Όσο για αυτό το πρόβλημα, την επόμενη κάνε ένα καθαρισμό στην κρυφή μνήμη και τα δεδομένα του viber. Να το αναγκάσεις να συγχρονίσει με την τελευταία λίστα επαφών σου. Σου κρατούσε την επαφή και πάνω στο resync, σου το γύριζε πίσω.
deesnider Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 10/6/2025 στις 7:55 ΜΜ, deesnider είπε Άρχισα να χρησιμοποιώ viber πολύ πρόσφατα, τόσο στο κινητό, όσο και στο p.c. , οπότε ζητώ την επιείκειά σας για την πιθανώς ηλίθια ερώτηση: Όταν είμαι μέσα σε μια συζήτηση στο κινητό, υπάρχει τρόπος να πάω απ' ευθείας στην αρχή της, στο πρώτο μήνυμα που γράφτηκε σ' αυτή; Μήπως το ξέρει κανείς παιδιά; Μια υπενθύμιση κάνω. Για android πρόκειται αν έχει σημασία...
chvnce Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 ώρες πριν, deesnider είπε Μήπως το ξέρει κανείς παιδιά; Μια υπενθύμιση κάνω. Για android πρόκειται αν έχει σημασία... Δεν υπάρχει προβλεπόμενη επιλογή. Μόνο βάσει αναζήτησης μπορείς να κινείσαι σε διάφορα χρονολογικά τμήματα, εφόσον θυμάσαι λέξεις - κλειδιά.
deesnider Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, chvnce είπε Δεν υπάρχει προβλεπόμενη επιλογή. Μόνο βάσει αναζήτησης μπορείς να κινείσαι σε διάφορα χρονολογικά τμήματα, εφόσον θυμάσαι λέξεις - κλειδιά. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως και με την αναζήτηση με λέξη-κλειδί, η οποία είμαι 100% βέβαιος ότι υπάρχει μέσα στη συζήτηση, δε μού βγάζει κάποιο αποτέλεσμα...
chvnce Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, deesnider είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως και με την αναζήτηση με λέξη-κλειδί, η οποία είμαι 100% βέβαιος ότι υπάρχει μέσα στη συζήτηση, δε μού βγάζει κάποιο αποτέλεσμα... Κι εγώ το έχω παρατηρήσει. Άλλες φορές με πάει εκεί που θέλω,ενώ άλλες φορές είναι λες και δεν έχει γραφτεί ποτέ. Εκεί μόνο αν θυμάσαι και κάποια άλλη λέξη, που μπορεί να ειπώθηκε εκεί κοντά, ώστε να κυλήσεις πιο πάνω ή πιο κάτω, και να πέσεις πάνω σ' αυτό που ήθελες εξ αρχής. Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλο τρόπο. 🙁 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, deesnider είπε η οποία είμαι 100% βέβαιος ότι υπάρχει μέσα στη συζήτηση Υποψιν, ειναι διαφορετικο το γιατι απο το γιατί. Οποτε, δοκιμασε και χωρις τονο (ή αντιστροφα) 1
deesnider Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Υποψιν, ειναι διαφορετικο το γιατι απο το γιατί. Οποτε, δοκιμασε και χωρις τονο (ή αντιστροφα) Το δοκίμασα φίλε μου, ακόμα και για το 1%, καθώς πάντα γράφω με τόνους. Δεν αλλάζει κάτι. Μιλάω δε για δοκιμή με πολλές διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Σε καμία δεν εμφανίζει κάποιο αποτέλεσμα... 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, deesnider είπε Το δοκίμασα φίλε μου, ακόμα και για το 1%, καθώς πάντα γράφω με τόνους. Δεν αλλάζει κάτι. Μιλάω δε για δοκιμή με πολλές διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Σε καμία δεν εμφανίζει κάποιο αποτέλεσμα... Μόλις δοκίμασα, και εκτός από συγκεκριμένη συνομιλία (πάνω στο search) αλλά και εντός μου εμφάνισε αποτέλεσμα από το 2017. Μήπως να τραβήξεις backup και να κάνεις ένα re install? (φαντάζομαι ότι έχεις backup μέχρι εκεί που θες να πας στην συνομιλία) Επεξ/σία 7 Αυγούστου από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα