mountains1 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Οταν προσθετεις μια νεα επαφη στις επαφες του κινητου, αρα αμεσα ορατη μολις ανοιξεις το viber, ΑΝ ΔΕΝ εισαι στις επαφες του άλλου προσώπου (δεν ειχε καταχωρημενο το κινητο σου στις επαφες του, ουτε του κινητου - ουτε του viber), του παει μηνυμα μηπως, οτι τον προσεθεσες στις επαφες του; Το κανει αυτο μηπως το viber αυτοματα; Και μπορει κι ο αλλος, κι ας μην γνωριζε, πλεον να γνωριζει το κινητο μου; 1
chvnce Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 10 ώρες πριν, mountains1 είπε Οταν προσθετεις μια νεα επαφη στις επαφες του κινητου, αρα αμεσα ορατη μολις ανοιξεις το viber, ΑΝ ΔΕΝ εισαι στις επαφες του άλλου προσώπου (δεν ειχε καταχωρημενο το κινητο σου στις επαφες του, ουτε του κινητου - ουτε του viber), του παει μηνυμα μηπως, οτι τον προσεθεσες στις επαφες του; Το κανει αυτο μηπως το viber αυτοματα; Και μπορει κι ο αλλος, κι ας μην γνωριζε, πλεον να γνωριζει το κινητο μου; Όχι. 1
mountains1 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 4 ώρες πριν, chvnce είπε Όχι. Αρα, με 'ανακαλυπτει', και αναφερομαι στο viber, μονο αν και οταν, του στειλω εγω πρωτος μηνυμα. Σωστα;
chvnce Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Αρα, με 'ανακαλυπτει', και αναφερομαι στο viber, μονο αν και οταν, του στειλω εγω πρωτος μηνυμα. Σωστα; Πολύ σωστά. 1
mountains1 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, chvnce είπε Πολύ σωστά. Το μηνυμα που βλεπω εγω 'user ταδε is new to viber', μαλλον εμφανιζεται τοτε, οταν τον εχεις ηδη απο πριν στις επαφες τηλεφωνου, κι ο αλλος χρηστης εγκατεστησε viber.
chvnce Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Το μηνυμα που βλεπω εγω 'user ταδε is new to viber', μαλλον εμφανιζεται τοτε, οταν τον εχεις ηδη απο πριν στις επαφες τηλεφωνου, κι ο αλλος χρηστης εγκατεστησε viber. Ακριβώς. 1
deesnider Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2025 στις 3:52 ΠΜ, SabotazNic είπε Μόλις δοκίμασα, και εκτός από συγκεκριμένη συνομιλία (πάνω στο search) αλλά και εντός μου εμφάνισε αποτέλεσμα από το 2017. Μήπως να τραβήξεις backup και να κάνεις ένα re install? (φαντάζομαι ότι έχεις backup μέχρι εκεί που θες να πας στην συνομιλία) Να τολμήσω να σε ζαλίσω με άλλη μια χαζή ερώτηση; Κάνω τη διαδικασία back up για το viber (Ρυθμίσεις/Λογαριασμός/Viber Backup) από το κινητό (Android). Μού λέει ότι ολοκληρώθηκε. Έχω καταλάβει σωστά, ότι αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο Google Drive; Αν ναι, πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, προκειμένου (αν γίνεται αυτό...) να «σώσω» κάποιες συνομιλίες και να τις δω με την ησυχία μου. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου τής google και έχω την εφαρμογή Google Drive εγκατεστημένη, τόσο στο κινητό όσο και στο p.c. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από deesnider 1
infini Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Πως μπορώ να κάνω αναζήτηση στο όνομα μέλους μιας ομαδικής ώστε να μου εμφανίζει τις αναρτήσεις του; Όταν γράφω το όνομα στην αναζήτηση, μου εμφανίζει τις αναρτήσεις άλλων που περιλαμβάνουν το όνομά του.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, infini είπε Πως μπορώ να κάνω αναζήτηση στο όνομα μέλους μιας ομαδικής ώστε να μου εμφανίζει τις αναρτήσεις του; Όταν γράφω το όνομα στην αναζήτηση, μου εμφανίζει τις αναρτήσεις άλλων που περιλαμβάνουν το όνομά του. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ψάξεις κάτι τέτοιο.
chvnce Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Στις 12/8/2025 στις 3:56 ΜΜ, deesnider είπε Να τολμήσω να σε ζαλίσω με άλλη μια χαζή ερώτηση; Κάνω τη διαδικασία back up για το viber (Ρυθμίσεις/Λογαριασμός/Viber Backup) από το κινητό (Android). Μού λέει ότι ολοκληρώθηκε. Έχω καταλάβει σωστά, ότι αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο Google Drive; Αν ναι, πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, προκειμένου (αν γίνεται αυτό...) να «σώσω» κάποιες συνομιλίες και να τις δω με την ησυχία μου. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου τής google και έχω την εφαρμογή Google Drive εγκατεστημένη, τόσο στο κινητό όσο και στο p.c. Αποθηκεύεται στο google drive, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στο αρχείο. Μόνο το viber. Παλιότερα υπήρχε τρόπος να κατέβουν σαν αρχείο, αλλά πλέον με κρυπτογράφηση κτλ δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης. 1 ώρα πριν, infini είπε Πως μπορώ να κάνω αναζήτηση στο όνομα μέλους μιας ομαδικής ώστε να μου εμφανίζει τις αναρτήσεις του; Όταν γράφω το όνομα στην αναζήτηση, μου εμφανίζει τις αναρτήσεις άλλων που περιλαμβάνουν το όνομά του. Δεν υπάρχει φιλτράρισμα βάσει συμμετέχοντα στη συζήτηση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, mountains1 είπε Μπορει να γινει export μια συνομιλια, σε αρχειο; δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. 1
GREGORYMO Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Έχω 2 αριθμούς αλλά αναγκαστικά το 1 έχω VIBER. Αν τον αντικαταστήσω με τον άλλον, θα χάσω τα στοιχεία που έχω στο VIBER, σημειώσεις κτλ ?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχω 2 αριθμούς αλλά αναγκαστικά το 1 έχω VIBER. Αν τον αντικαταστήσω με τον άλλον, θα χάσω τα στοιχεία που έχω στο VIBER, σημειώσεις κτλ ? Απο ότι λεει δεν χάνεται τίποτα. Μου θύμισες να αλλάξω και εγώ με το νέο μου νούμερο .Το κάνω αλλά κολλάει και λέει oops ένα λάθος προέκυψε,ξαναδοκίμασε.Αλλη μια επιβεβαίωση για το πόσο σάπιο ειναι το viber.
giorgolavos Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου On 15/08/2025 at 09:33, GREGORYMO said: Έχω 2 αριθμούς αλλά αναγκαστικά το 1 έχω VIBER. Αν τον αντικαταστήσω με τον άλλον, θα χάσω τα στοιχεία που έχω στο VIBER, σημειώσεις κτλ ? STEP 1: βγαλε και τις δυο sim απο το τηλεφωνο STEP2: βαλε στην θεση 1 την sim με τον αριθμο που θελεις να εχεις πλεον στο viber STEP 3: reboot το τηλεφωνο και και ανοιγεις το viber. Εαν εχουν γινει ολα σωστα μεχρι εδω, μολις ανοιξεις το viber θα σου βγαλει μηνυμα οτι το viber ανακαλυψε οτι χρησιμοποιεις νεα sim, με νεο αριθμο και θα σε ρωτησει εαν θελεις να αντικαταστησεις τον παλιο σου αριθμο στο viber με τον καινουριο. Εκει μπορεις να επιλεξεις "ναι". ΠΡΟΣΟΧΗ: το εχω κανει πολλα χρονια πριν και επειδη ποτέ δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα να διατηρησω το ιστορικο των μηνυματων δεν θυμαμαι εαν κρατησε τα μηνυματα ή οχι. Θυμαμαι ομως οτι ειχε παει μηνυμα σε οσους εχουν αποθηκευμενο το παλαιο τηλεφωνο μου οτι το αλλαξα με καινουριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα