mountains1 Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Οταν προσθετεις μια νεα επαφη στις επαφες του κινητου, αρα αμεσα ορατη μολις ανοιξεις το viber, ΑΝ ΔΕΝ εισαι στις επαφες του άλλου προσώπου (δεν ειχε καταχωρημενο το κινητο σου στις επαφες του, ουτε του κινητου - ουτε του viber), του παει μηνυμα μηπως, οτι τον προσεθεσες στις επαφες του; Το κανει αυτο μηπως το viber αυτοματα; Και μπορει κι ο αλλος, κι ας μην γνωριζε, πλεον να γνωριζει το κινητο μου; 1
chvnce Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 πμ 10 ώρες πριν, mountains1 είπε Οταν προσθετεις μια νεα επαφη στις επαφες του κινητου, αρα αμεσα ορατη μολις ανοιξεις το viber, ΑΝ ΔΕΝ εισαι στις επαφες του άλλου προσώπου (δεν ειχε καταχωρημενο το κινητο σου στις επαφες του, ουτε του κινητου - ουτε του viber), του παει μηνυμα μηπως, οτι τον προσεθεσες στις επαφες του; Το κανει αυτο μηπως το viber αυτοματα; Και μπορει κι ο αλλος, κι ας μην γνωριζε, πλεον να γνωριζει το κινητο μου; Όχι. 1
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ 4 ώρες πριν, chvnce είπε Όχι. Αρα, με 'ανακαλυπτει', και αναφερομαι στο viber, μονο αν και οταν, του στειλω εγω πρωτος μηνυμα. Σωστα;
chvnce Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Αρα, με 'ανακαλυπτει', και αναφερομαι στο viber, μονο αν και οταν, του στειλω εγω πρωτος μηνυμα. Σωστα; Πολύ σωστά. 1
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ 17 λεπτά πριν, chvnce είπε Πολύ σωστά. Το μηνυμα που βλεπω εγω 'user ταδε is new to viber', μαλλον εμφανιζεται τοτε, οταν τον εχεις ηδη απο πριν στις επαφες τηλεφωνου, κι ο αλλος χρηστης εγκατεστησε viber.
chvnce Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Το μηνυμα που βλεπω εγω 'user ταδε is new to viber', μαλλον εμφανιζεται τοτε, οταν τον εχεις ηδη απο πριν στις επαφες τηλεφωνου, κι ο αλλος χρηστης εγκατεστησε viber. Ακριβώς. 1
deesnider Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2025 στις 3:52 ΠΜ, SabotazNic είπε Μόλις δοκίμασα, και εκτός από συγκεκριμένη συνομιλία (πάνω στο search) αλλά και εντός μου εμφάνισε αποτέλεσμα από το 2017. Μήπως να τραβήξεις backup και να κάνεις ένα re install? (φαντάζομαι ότι έχεις backup μέχρι εκεί που θες να πας στην συνομιλία) Να τολμήσω να σε ζαλίσω με άλλη μια χαζή ερώτηση; Κάνω τη διαδικασία back up για το viber (Ρυθμίσεις/Λογαριασμός/Viber Backup) από το κινητό (Android). Μού λέει ότι ολοκληρώθηκε. Έχω καταλάβει σωστά, ότι αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο Google Drive; Αν ναι, πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, προκειμένου (αν γίνεται αυτό...) να «σώσω» κάποιες συνομιλίες και να τις δω με την ησυχία μου. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου τής google και έχω την εφαρμογή Google Drive εγκατεστημένη, τόσο στο κινητό όσο και στο p.c. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από deesnider 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα