chvnce Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, infini είπε Αν επιλέξω είτε να το προσθέσω στις επαφές, είτε μπλοκ, ενημερώνεται ο αποστολέας με κάποιο τρόπο για την επιλογή που έκανα; Αν κάνω μπλοκ , θα μπορώ να λάβω μηνύματα από το συγκεκριμένο άτομο ή αν προσπαθήσει να μου ξαναστείλει ενημερώνεται οτι το έχω μπλοκάρει; Επίσης, όταν διαβάσω το μήνυμα, λαμβάνει ειδοποίηση αυτός που το έστειλε; a) Αν κάνεις block, δεν πάει ειδοποίηση στο άτομο που έκανες block. Θα μπορεί να σου γράψει κάποιο μήνυμα αλλά δεν θα σου παραδίδεται ποτέ. Λες και δεν το έστειλε ποτέ. Γι' αυτόν θα είναι λες και δεν μπήκες να το διαβάσεις. Το ίδιο ισχύει αν στείλεις κι εσύ κάτι σε εκείνον. Αυτά αν τα θυμάμαι καλά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ. b) Όταν μπαίνουμε και διαβάζουμε ένα μήνυμα τα δύο ✅✅ γίνονται μοβ. Από το ιδιωτικό απόρρητο, μπορείς να επιλέξεις να μην υπάρχει το αποδεικτικό ανάγνωσης. Αυτό, όμως, θα επηρεάσει όλες σου τις επαφές και όχι μόνο το συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της κατάστασής σου. Δηλαδή, να είσαι online και οι επαφές να μην γνωρίζουν ότι είσαι μέσα + πότε ήταν η τελευταία κατάσταση σύνδεσής σου. 2 ώρες πριν, micos000 είπε Μπορείς να βάλεις στο viber την κατάσταση σου σε offline mode. https://www.quora.com/How-can-you-appear-offline-in-Viber Θα πρέπει όμως να περάσουν 24 ώρες για να ξαναγυρίσεις online. Δεν υπάρχει πλέον ο χρονικός περιορισμός. 4 ώρες πριν, infini είπε Δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή, έχει να κάνει με το άτομο που στέλνει το μήνυμα και τις προθέσεις του. 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μάλλον με εσένα έχει να κάνει. Πάντως, ένα δίκιο το έχει ο UK. Απ' τη μία, δεν το θες το άτομο. Απ' την άλλη, έχεις και μια περιέργεια για το τι σου γράφει. :ρ Τα πράγματα είναι απλά: αν δεν θέλουμε επαφές με κάποιον, απλά αδιαφορούμε. Αυτό σημαίνει και το να διαβάσουμε το μήνυμα κι απλά να μην απαντήσουμε ποτέ. Γιατί να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να καλυφτούμε; Σιγά! Φτάνει να ήμασταν ξεκάθαροι εξ αρχής απέναντι στο άτομο, για τη θέση και τις προθέσεις μας. 1
infini Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μπορώ να αποθηκεύσω στο smartphone μια φόρμα που μου ζήτησαν να συμπληρώσω η οποία ήταν σε google script την οποία και έστειλα, όπως επίσης και μια φόρμα η οποία είναι σε μια ομαδική; Και τα 2 είναι σε link script.google.com
deesnider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Υπάρχει τρόπος να αυξομειώσω το μέγεθος τής γραμματοσειράς των γραπτών μηνυμάτων στο viber (στο pc, όχι στο κινητό), χωρίς να επηρεαστεί γενικότερα το μέγεθος γραμματοσειράς στα windows; Απλά θέλω τα γράμματα στα μηνύματα που ανταλλάσσω, να φαίνονται με μεγαλύτερους χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα