Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που θα βρω στην Αθηνα ? Θελω να μην ειναι πολυ σκληρο (να μπορει να λυγιζει και να χαρακτει).Το χρειαζομαι για κατασκευη.

Δημοσ.

Καλα κανενας δεν ξερει?

Για να μην απαντά κάποιος, μάλλον δε θα ξέρουν. Λες να σου το κρύβουν;

Μην παιδεύεσαι πάντως! Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε τσαγκαράδικο και ρώτα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορεί να σου προμηθεύσει ο ίδιος. Αν όχι, σίγουρα θα ξέρει που να σε στείλει.

Δημοσ.

Για να μην απαντά κάποιος, μάλλον δε θα ξέρουν. Λες να σου το κρύβουν;

Μην παιδεύεσαι πάντως! Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε τσαγκαράδικο και ρώτα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορεί να σου προμηθεύσει ο ίδιος. Αν όχι, σίγουρα θα ξέρει που να σε στείλει.

Και ειναι ευκολο να βρει κανεις τσαγκαρη στις μερες μας?

Δημοσ.

Και ειναι ευκολο να βρει κανεις τσαγκαρη στις μερες μας?

Έλα ρε 'συ τώρα! Παντού υπάρχουν. Στην - τέως - γειτονιά μου π.χ. (Κολωνός), ξέρω τουλάχιστον τέσσερις. Αν είσαι στην Αθήνα, ένα κλασσικό τσαγκαράδικο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι στην Πειραιώς (Ομόνοια), δίπλα σχεδόν στην Πολυκλινική. Έχω βέβαια καιρό να περάσω από 'κει, οπότε δεν ξέρω μήπως έχει κλείσει, αλλά βρισκόταν στο ίδιο σημείο για καμιά ...πεντακοσαριά χρόνια! Είχε μια παλιά επιγραφή πάνω από την είσοδο, που έγραφε «ΒΟΡΟΝΩΦ»...

• Moderators
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος πως θελεις δερμα παπουτσιων; Ζητα να δεις τις ποιοτητες napa, box, φλωρεντικ. Στις εγραψα με σειρα απο το πιο μαλακο στο πιο σκληρο. Των παπουτσιων ειναι συνηθως box. Ειναι μετριας σκληροτητας, λυγιζει οκ, αλλα το napa ειναι απειρως πιο μαλακο. Προσεξε μονο μη σου πουλησει κανεις κρούτα, ειναι πολυ φθηνοτερο απο τα αλλα, αλλα μολις το λυγισεις ασπριζει στο σημειο και τελικα σπαει.

Δημοσ.

Ενταξει, πηγα και πειρα αλλα τελικα δεν μου φτανει.

Ωραιο το φλωρεντικ μαλλον θα παρω λιγο ( πρεπει να ειναι σκληρο τα αλλα δυοθ ειναι πολυ μαλακα)

Δημοσ.

παρε μεγαλες ποσοτητες καλα κανεις γιατι σε περιπτωση επιβιωσης αν πεσει το αεροπλανο σου σε χιονισμενα βουνα μπορεις να φας τα παπουτσια σου για να παρεις ενεργεια και αν παρεις το ποταμι και προχωρησεις πολυ σιγουρα θα βρεις καποιο χωριο και θα σωθεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...