Bronzo Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ξερει κανεις που θα βρω στην Αθηνα ? Θελω να μην ειναι πολυ σκληρο (να μπορει να λυγιζει και να χαρακτει).Το χρειαζομαι για κατασκευη.
deesnider Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλα κανενας δεν ξερει? Για να μην απαντά κάποιος, μάλλον δε θα ξέρουν. Λες να σου το κρύβουν; Μην παιδεύεσαι πάντως! Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε τσαγκαράδικο και ρώτα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορεί να σου προμηθεύσει ο ίδιος. Αν όχι, σίγουρα θα ξέρει που να σε στείλει.
GeorgeAtom Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πιστεύω οτι ο τσαγκάρης θα σε βοηθήσει να βρείς άκρη, αν δεν τα καταφέρεις ρώτα και σε αυτό το κατάστημα http://www.giomod.com/
Bronzo Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για να μην απαντά κάποιος, μάλλον δε θα ξέρουν. Λες να σου το κρύβουν; Μην παιδεύεσαι πάντως! Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε τσαγκαράδικο και ρώτα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορεί να σου προμηθεύσει ο ίδιος. Αν όχι, σίγουρα θα ξέρει που να σε στείλει. Και ειναι ευκολο να βρει κανεις τσαγκαρη στις μερες μας?
deesnider Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Και ειναι ευκολο να βρει κανεις τσαγκαρη στις μερες μας? Έλα ρε 'συ τώρα! Παντού υπάρχουν. Στην - τέως - γειτονιά μου π.χ. (Κολωνός), ξέρω τουλάχιστον τέσσερις. Αν είσαι στην Αθήνα, ένα κλασσικό τσαγκαράδικο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι στην Πειραιώς (Ομόνοια), δίπλα σχεδόν στην Πολυκλινική. Έχω βέβαια καιρό να περάσω από 'κει, οπότε δεν ξέρω μήπως έχει κλείσει, αλλά βρισκόταν στο ίδιο σημείο για καμιά ...πεντακοσαριά χρόνια! Είχε μια παλιά επιγραφή πάνω από την είσοδο, που έγραφε «ΒΟΡΟΝΩΦ»...
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εισαι σιγουρος πως θελεις δερμα παπουτσιων; Ζητα να δεις τις ποιοτητες napa, box, φλωρεντικ. Στις εγραψα με σειρα απο το πιο μαλακο στο πιο σκληρο. Των παπουτσιων ειναι συνηθως box. Ειναι μετριας σκληροτητας, λυγιζει οκ, αλλα το napa ειναι απειρως πιο μαλακο. Προσεξε μονο μη σου πουλησει κανεις κρούτα, ειναι πολυ φθηνοτερο απο τα αλλα, αλλα μολις το λυγισεις ασπριζει στο σημειο και τελικα σπαει.
Bronzo Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ενταξει, πηγα και πειρα αλλα τελικα δεν μου φτανει. Ωραιο το φλωρεντικ μαλλον θα παρω λιγο ( πρεπει να ειναι σκληρο τα αλλα δυοθ ειναι πολυ μαλακα)
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 παρε μεγαλες ποσοτητες καλα κανεις γιατι σε περιπτωση επιβιωσης αν πεσει το αεροπλανο σου σε χιονισμενα βουνα μπορεις να φας τα παπουτσια σου για να παρεις ενεργεια και αν παρεις το ποταμι και προχωρησεις πολυ σιγουρα θα βρεις καποιο χωριο και θα σωθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα