Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι γίνεται με την δωρεά σπέρματος στην Ελλάδα? Μπορείς να πληρωθείς απο αυτό ? εχει δώσει κανείς? δεν σκέφτομαι να το κάνω επάγγελμα απλά επειδή βγαίνει το diablo 3 σε λιγότερο απο ενα μήνα και θα κυκλοφορήσει και το tera θέλω να τα πάρω και τα δύο αλλα έχω περισσευούμενα λεφτά για το ένα οπότε ψάχνω τρόπους για εύκολο/γρήγορο χρήμα .

Αν γίνεται να πληρωθείς με πιο σταθμό σπέρματος πρέπει να επικοινωνήσω για Πάτρα ? γιατι googlαρα για Πάτρα αλλα δεν βρήκα. Εντωμεταξύ αν ειναι εύκολο τι εξετάσεις διαπιστευτήρια πρέπει να δώσω (πχ εξέταση Aig)ωστε να πάρω το πράσινο φως για να δώσω το σπέρμα μου ?

Και κάτι τελευταίο ..

υπάρχει τρόπος να δώσω εκτος του τακα τουκα? κάποια μέθοδος με αντλία ίσως? (ελπίζω δηλαδή γιατι θα νιώσω λιγο άβολα να πρέπει να τάκα τουκα μπροστά σε τόσο κόσμο )

Δώστε καμια σοβαρή απάντηση πλιζ γιατι θέλω να κινηθώ άμεσα. θένξ προκαταβολικά παίδες. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω να έψαξες ιδιαίτερα, καθώς με μια απλή αναζήτηση με όρους "δωρεά σπέρματος" βρήκα ουκ ολίγα εργαστήρια που ασχολούνται με αυτή τη διαδικασία.

Ενδεικτικά, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Θα με συγχωρέσεις που δεν έψαξα πόσα από αυτά τα εργαστήρια βρίσκονται στην Πάτρα. Είμαι βέβαιος όμως ότι στην όμορφη πρωτεύουσα της Αχαΐας υπάρχουν κλινικές υποβοηθούμενης γονιμότητας που μπορούν να σε κατατοπίσουν σχετικά. Συν Αθηνά, όμως, και χείρα κίνει (τάκα τούκα ρητό).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...