kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τι λέμε τόση ώρα...υπάρχει glitch και τα έχεις για πάντα!Το κανονικό παιχνίδι! ααααα ετσι πες γτ επειδη βιαζομε δεν εχω διαβασει πολυ καλα το αρχικο σου ποστ. για να αγορασω plus πρεπει να βαλω τουλαχιστον PSN Card 20E και μεσω store την τσιμπαω?ή μετα μεσω πιστωτικης? Αν ισχυει για το Vita χρησημοποιω τον ιδιο plus λογαριασμο ή πρεπει να αγορασω αλλον?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μπορείς ή με πιστωτική και να δώσεις 15€ ή με ps card και σου μένουν και άλλα 5€.Εγώ πάντως ειδικά στη sony (αλλά και γενικότερα) δεν θέλω να αγοράζω με πιστωτικές. Αν συνδέεσαι με τον ίδιο λογαριαμσό και στο vita λογικά ισχύει το plus (χωρίς να είμαι σίγουρος πάλι, δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου).
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μπορείς ή με πιστωτική και να δώσεις 15€ ή με ps card και σου μένουν και άλλα 5€.Εγώ πάντως ειδικά στη sony (αλλά και γενικότερα) δεν θέλω να αγοράζω με πιστωτικές). δλδ θα μου βγει συνολο 20E για να αγωρασω την PSN Card και θα φυγουν τα 15Ε. ωραια αυριο λογικα παω για PSN Card.
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 αν δεν το εχουν κλεισει μεχρι αυριο :Ρ εεε τοσους μηνες τοχουν κρατησει (αν διαβασα καλα) αυριο θα το κλεισουν?ας το κλεισουν σε μια εβδομαδα.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 αν δεν το εχουν κλεισει μεχρι αυριο :Ρ Μην γρουσουζεύεις! Μπορεί να πάρω και εγώ ps3 με ofw αυτές τις μέρες. Μην μου βγει ξινό
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για την ακρίβεια το βίντεο που είδα δημιουργήθηκε πριν 9 μήνες και η sony τπτ.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για την ακρίβεια το βίντεο που είδα δημιουργήθηκε πριν 9 μήνες και η sony τπτ. Αυτό είναι καλό σημάδι. Μην μας τα χαλάσει τώρα!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μην γρουσουζεύεις! Μπορεί να πάρω και εγώ ps3 με ofw αυτές τις μέρες. Μην μου βγει ξινό χαχαχαχα ηταν να μην παρω δευτερη κονσολα αντιγραφεις ολοι σας χαχαχαχα αστειυομαι ε αφου ειναι 9 μηνες πριν,πρεπει να παρω καρτουλα τοτε για bf3.. τα υπολοιπα που θελω τα εχω και στο pc αυθεντικα κιολας( AC FAN)
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 χαχαχαχα ηταν να μην παρω δευτερη κονσολα αντιγραφεις ολοι σας χαχαχαχα αστειυομαι ε αφου ειναι 9 μηνες πριν,πρεπει να παρω καρτουλα τοτε για bf3.. τα υπολοιπα που θελω τα εχω και στο pc αυθεντικα κιολας( AC FAN) Το βίντεο είναι αυτό την ημερομηνία την λέει στην περιγραφή πάνω-πάνω.Κάποιοι λένε πως δεν δούλεψε για αυτούς, σε εμένα πάντως ήταν όλα μια χαρά.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 χαχαχαχα ηταν να μην παρω δευτερη κονσολα αντιγραφεις ολοι σας χαχαχαχα αστειυομαι ε αφου ειναι 9 μηνες πριν,πρεπει να παρω καρτουλα τοτε για bf3.. τα υπολοιπα που θελω τα εχω και στο pc αυθεντικα κιολας( AC FAN) Ε τι μόνο εσύ θα έχεις online? Τίποτα άλλο εκτός από GT5 παίζεις ή μπα?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 τιποτα..κ δε νομιζω να παιξω και τιποτα αλλο(online ε) ισως bf3 αν καταφερω και το "δανειστω" ετσι.. στο Pc μονο παιζω revelations multiplayer οποτε βρω χρονο,εχει κ αυτο την πλακα του αν τυχεις σε γκρουπ με σοβαρους παικτες κανεις απιστευτα ματσακια. παιχνιδια για ps3 δυστυχως δεν αγοραζω γιατι θα μεινουν μολις βαρεθω την κονσολα η χαλασει. εχω καμια 10αρια παιχνιδια του ps2 και τα βλεπω και καθονται.. 50 ευρω το καθενα..
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 τιποτα..κ δε νομιζω να παιξω και τιποτα αλλο(online ε) ισως bf3 αν καταφερω και το "δανειστω" ετσι.. στο Pc μονο παιζω revelations multiplayer οποτε βρω χρονο,εχει κ αυτο την πλακα του αν τυχεις σε γκρουπ με σοβαρους παικτες κανεις απιστευτα ματσακια. παιχνιδια για ps3 δυστυχως δεν αγοραζω γιατι θα μεινουν μολις βαρεθω την κονσολα η χαλασει. εχω καμια 10αρια παιχνιδια του ps2 και τα βλεπω και καθονται.. 50 ευρω το καθενα.. Γιατί να χαλάσει βρε η κονσόλα?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 γιατι να μην χαλασει μωρε κ αυτη; :Ρ ps2 ειναι; χαχαχαχαχ το θεμα μου ειναι με τα παιχνιδια(περα του οτι οσα θελω τα παιρνω για pc αν ειναι multiplatform-pc gaming never ends) οτι μολις ερθει το 4 θα σου πει η κυρα σονυ λυπουμαστε δεν παιζει παιχνιδια του 3 παρτε τα τετοια μας Η θα μας αφηνει να τα κατεβαζουμε απο το τοτε store εναντι μικρου ποσου. ΝΟΤ..
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 γιατι να μην χαλασει μωρε κ αυτη; :Ρ ps2 ειναι; χαχαχαχαχ το θεμα μου ειναι με τα παιχνιδια(περα του οτι οσα θελω τα παιρνω για pc αν ειναι multiplatform-pc gaming never ends) οτι μολις ερθει το 4 θα σου πει η κυρα σονυ λυπουμαστε δεν παιζει παιχνιδια του 3 παρτε τα τετοια μας Η θα μας αφηνει να τα κατεβαζουμε απο το τοτε store εναντι μικρου ποσου. ΝΟΤ.. Και επειδή δεν είναι ps2 δεν πάει να πει πως θα χαλάσει από την μία μέρα στην άλλη. Για το slim δεν λέμε και οι 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα