tsifotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 παρανοησες.εγω την κλοπη την χρησιμοποιησα με μεταφορικη σημασια.οχι την δικονομικη της. νομιζα ηταν ξεκαθαρο αυτο απο την αρχη. και αφου το ξεκαθαρισαμε αυτο,ξαναρωταω: συμφωνεις οτι ο Παπ επρεπε να παρει το βραβειο νομπελ αλλα για καποιον αγνωστο λογο δεν το πηρε,επομενως δεν εχει τελικα σημασια το ποσα βραβεια νομπελ πηρε η δεν πηρε καποιος; Το κεφαλι μου! Φτανει! Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ Τα νομπελ γαμανε! Το πρωτο ever πηγε στον Harmon Northrop Morse τον εφερευτη της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ. Αν ζουσε κατι τετοιες ωρες, απο ευγνωμοσυνη θα του εδινα και τα κλειδια του σπιτιου μου αμα λαχει. http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δεν θελεις να απαντησεις ξεκαθαρα σε αυτο το συγκεκριμενο που σε ρωταω. δεν πειραζει.
tsifotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 δεν θελεις να απαντησεις ξεκαθαρα σε αυτο το συγκεκριμενο που σε ρωταω. δεν πειραζει. Θες να quotαρω τον εαυτο μου; ειπα ξεκαθαρα οτι σπουδαιος ο Παπανικολαου αλλα δυστυχως δεν αναγνωριστηκανε ολοι οι σπουδαιοι, Ελληνες και μη . Για να θεωρησουμε κλοπη βραβειου σημαινει οτι μιλαμε για διαφθορα, κατι για το οποιο δεν υπαρχουνε αποδειξεις τουλαχιστον απο μενα και σενα. Επισης μιλησα για το ποσο επιφυλακτικοι καλο ειναι να ειμαστε με τους βραβευεθεντες και τα βραβεια. Τελος μιλησα για την ακεραιοτητα της δια βιου αρνησης βραβευσεων στην πραξη απο τον Χριστιανοπουλο, κατι που δεν δεχεσαι, τι αλλο να πουμε; εξαντληθηκε! Καλα οχι οτι το υπουργειο πολιτισμου ειναι τρομερο. Ακομα θυμαμαι την μαλακια με την ταινια για τον Αλεξανδρο. Ηρθανε στο υπουργειο για να ζητησουνε την συνδρομη τους, να μπουν σαν χορηγοι και να γυριζοταν το εργο εδω, μπορειτε να μαντεψετε ποιος ηταν τοτε υπουργος και τωρα παει και για PRO-. Η απαντηση ηταν "η ελλαδα και η ιστορια της δεν εχει αναγκη τετοιας προβολης" Ακομα το θυμαμαι, στον αντ1 το ειχα δει τοτε να το λεει ο μπενι. Φανταστειτε τωρα να πηγαινανε στους βοριους μακεδονες, που κανουν αμαν για την εθνικη τους ταυτοτητα (δεν ειναι του θεματος αυτο) που θα κανανε κωλοτουμπες για να πανε σε αυτος. Θα λεγαμε για προδοσια, για μισος κατα της ελλαδας κλπ κλπ. Συμφωνω. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ως λαος ειμαστε λιγουλακι ανωριμοι και γκρινιαρηδες. Και για να μην ξεχνιομαστε (ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ τους moderator να μην σταθουνε στο οτι φαινεται ως επιθεση σε ενα κομμα, ειναι κατι αλλο - προσωπικα το βρισκω λαογραφια!) http://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θες να quotαρω τον εαυτο μου; ειπα ξεκαθαρα οτι σπουδαιος ο Παπανικολαου αλλα δυστυχως δεν αναγνωριστηκανε ολοι οι σπουδαιοι, Ελληνες και μη . Για να θεωρησουμε κλοπη βραβειου σημαινει οτι μιλαμε για διαφθορα, κατι για το οποιο δεν υπαρχουνε αποδειξεις τουλαχιστον απο μενα και σενα. δεν σε ρωτησα αν ειναι σπουδαιος ο Παπ. σε ρωταω κατι πολυ συγκεκριμενο: ο Παπ αξιζε να παρει το νομπελ,ναι η οχι; αυτο απαντησε μου. ναι η οχι; αν δεν θες να απαντησεις σε αυτη την συγκεκριμενη ερωτηση,πεστο μου τωρα και σταματαμε εδω.
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 δεν σε ρωτησα αν ειναι σπουδαιος ο Παπ. σε ρωταω κατι πολυ συγκεκριμενο: ο Παπ αξιζε να παρει το νομπελ,ναι η οχι; αυτο απαντησε μου. ναι η οχι; αν δεν θες να απαντησεις σε αυτη την συγκεκριμενη ερωτηση,πεστο μου τωρα και σταματαμε εδω. ναι αξιζε, ελεος τωρα με το γαμω offtopic.
tsifotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Χωρις να γνωριζω το εργο των αλλων επιστημονων καθοτι δεν ειμαι σε θεση να κανω σωστες εκτιμησεις, πιστευω οτι ητανε αρκετα σημαντικος και καταξιωμενος επιστημονας μεγαλης προσφορας ωστε να διακριθει με βραβειο νομπελ. Δηλαδη σοβαρα τι ειδους απαντηση περιμενες; Τζαμπα το σβησιμο ποστ ή και κλειδωμα που πλησιαζει. Στις παλιες καλες μερες με τις αρνητικες θα ειχα φαει ΜΠΟΛΙΚΕΣ με τοσο σπαμινγκ. edit: κακως φλυαρισα, με καλυψε ο toufas απο πανω
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Χωρις να γνωριζω το εργο των αλλων επιστημονων καθοτι ειμαι σε θεση να κανω σωστες εκτιμησεις, πιστευω οτι ητανε αρκετα σημαντικος και καταξιωμενος επιστημονας μεγαλης προσφορας ωστε να διακριθει με βραβειο νομπελ. Δηλαδη σοβαρα τι ειδους απαντηση περιμενες; ενταξει τοτε,συμφωνουμε.
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ενταξει τοτε,συμφωνουμε. Bingo! Ωραία του την είπες!
firewalker Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως το έλεγε η Έλη; «Πες μας τι πίνεις...»
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γαμαει η κατερινα ετσι ενιωθε να κανει αυτο το βιντεο μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα