thermo-sifounas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γαμαει η κατερινα ετσι ενιωθε να κανει αυτο το βιντεο μια χαρα Αμα της κατσει και κανα ρολακι σε καμια χολυγουντιανη ταινια Γαμα διαλογης ακομα καλυτερα ε;
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αμα της κατσει και κανα ρολακι σε καμια χολυγουντιανη ταινια Γαμα διαλογης ακομα καλυτερα ε; γιατι ΓΑΜΑ μονο εγω την αντικαθιστουσα ανετα με την kate bechinsale ε;Ι;
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι μονο εσυ γαμαει η κατερινα ετσι ενιωθε να κανει αυτο το βιντεο μια χαρα Γιατι με τα video κανουμε αλλαγες στην χωρα!!!!111!!2@
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γιατι ΓΑΜΑ μονο εγω την αντικαθιστουσα ανετα με την kate bechinsale ε;Ι; απλως δεν συγκρινονται μιας και δεν μπορεις να φανταστεις την kate να κανεις σαν υστερικη...
tsifotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κατερίνα μου, είμαστε αναγκασμένοι να μοιραζόμαστε αυτόν τον κόσμο με έναν σωρό μαλάκες. Και το ίδιο ακριβώς πιστεύουνε και αυτοί για εμάς. Απο το ''εμπρός να αλλάξουμε τον κόσμο'', θεωρώ πολύ πιο βασικό το ''καταρχάς, μην είσαι μαλάκας'', και μετά βλέπουμε.
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι μονο εσυ Γιατι με τα video κανουμε αλλαγες στην χωρα!!!!111!!2@ μπορει οχι αλλα φυτευεις τον σπορο στο κεφαλι και ετσι δημιουργειται μια ιδεα και οι ιδeες ειναι αλεξισφαιρες θυμασαι το ειχε πει ο τυπος με την μασκα και την περουκα
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κατερίνα μου, είμαστε αναγκασμένοι να μοιραζόμαστε αυτόν τον κόσμο με έναν σωρό μαλάκες. Και το ίδιο ακριβώς πιστεύουνε και αυτοί για εμάς. Απο το ''εμπρός να αλλάξουμε τον κόσμο'', θεωρώ πολύ πιο βασικό το ''καταρχάς, μην είσαι μαλάκας'', και μετά βλέπουμε. ΡΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΖΖΥ ΕΔΩ!!!!!!!!
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τι συζητάμε εδώ; Αν θα την μπιφτεκώναμε; Άνετα, αλλά με μαντηλάκι στο στόμα.
thermo-sifounas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εμενα μου θυμιζει την Kathy Bates στο Misery
Millennium Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γεια σου ρε Μουτσατσου.Αναστατωση εφερες στα internets.
chill Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) "Μια φορά να σε χωνα για λίγο,μόνο μια φορά και ας τέλειωνα μετά" Γιατί οι καψουρομουτσάτσοι του inso μπορούμε να διασκευάζουμε τους Κοργιαλικούς ύμνους του παρελθόντος Edit : Τόνοι Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από chill
pournaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τι συζητάμε εδώ; Αν θα την μπιφτεκώναμε; Άνετα, αλλά με μαντηλάκι στο στόμα. Μην το λες, με ψιλομονωμενο δωματιο μπορει να σε φτιαξει η τσιριδα (στην καταλληλη στιγμη)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γελάω 2 μέρες τώρα με το εξής tweet: "Χελίν είναι το σωστό ή Χελινίδα; Και τι θα συμβαίνει όταν οι Κύπριοι παραγγέλνουν χέλιν καπνιστόν;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα