Προς το περιεχόμενο

"I am Hellene...." Am I?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μερικοί το έχετε παρακάνει, όποιος γράφει στα... την ιστορία της χώρας που γεννήθηκε, μπορεί να "Γλείψει μια cpu Phenom" ή "Να κάτσει πάνω σε μια DDR3 ram 4 GB" (Mikeius).

Για να μην δινεται πατημα στους hater, επειδη οτι θεωρω οτι ειναι μουφα, απο που αντεγραψες αυτην την ατακα του mikeius;

υπαρχει λινκ; τοσο απλα...

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ανοίκεις σε ενα έθνος αναφέρεσαι στα πεπραγμένα του έθνους στο πρώτο πληθυντικό αν θες. Αν εσύ νιώθεις πως ανοίκεις σε κάποιο άλλο εθνος, λόγου χάρην στο Αλβανικό μπορείς να απο αποποιηθείς το πρώτο πλυθηντικό και να λες εχτισαν... Δηλαδή για παράδειγμα "Οι Ελληνες εχτισαν τον Παρθενώνα."

Αν θες. Αν δε θες, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι Έλληνας. Αναφέρω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι συνδέομαι άμεσα με κάποιον αόρατο ομφάλιο λώρο με τους αρχαίους Έλληνες. Για μένα, το σωστό είναι "Τον Παρθενώνα τον έχτισαν οι πρόγονοί μας, οι αρχαίοι Έλληνες". Όχι τον χτίσαμε.. Και φυσικά όταν το λέω αυτό, δεν καμαρώνω με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ούτε το λέω υπονοώντας ότι είμαι καλύτερος για αυτό το λόγο, όπως πολλοί από ότι φαίνεται. Το να περηφανεύεσαι διαλαλώντας στιχάκια σαν τις "Hellene", μόνο ασέβεια δείχνει. Στην ουσία αυτοί που επικαλούνται έργα άλλων, βάζοντας και την αφεντιά τους μέσα, δεν το κάνουν για να τιμήσουν αυτούς, αλλά τους ιδίους, αφού δεν έχουν με άλλο τρόπο να δειχτούν.

Αν δεν εισαι σιγουρος μπες στον γκουγκλι η ακόμα καλύτερα άνοιξε κανένα βιβλίο, δες πως δουλευε ο εξοστρακισμός και πότε ο νόμος προέβλεπε να πεθάνει ο άλλος αυθημερόν και τα ξαναλεμε.

Βιβλία θέλω όντως να ανοίξω περισσότερα. Όταν όμως αναπαράγεις ανοησίες τους στυλ "έλεγαν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα 90 δις" και το θέτεις σαν επιχείρημα.. sorry αλλά η κρίση σου αμφισβητείται αναλόγως.

Τώρα για την ερώτηση σου, αν τα εκαναν καλύτερα από εμας εντάξει, δεν μπαινω καν στην διαδικασία να απαντήσω!

καλύτερα

Γερμανικές εφημερίδες το ειχαν πετάξει σαν ιδεα (η Βild ήταν μία από αυτές νομίζω). Την κληρονομία μας φροντισαν επίσης να μας την θυμίσουν με την Αφροδίτη της Μύλου να μας λεει να παμε να αυτοθούμε. Το κωλοδάχτυλο στο εξωφυλλο του Spiegel, αυτό ήταν αναμενόμενο ε? τόσα τους χρωστάμε! οτι θέλουν μπορούν να λένε και να γράφουν! Το βίντεο της Μουτσάτσου όμως ειναι προσβλητικο και βλακώδες που τους θυμίζει τα πεπραγμένα των προγόνων μας? Εν τέλη όλες οι χώρες χρωστάνε αλλα ο "υπερήφανος" Ελληνας με τον "σπουδαίο" πολιτισμό έγινε προς μεγάλη ηδονή των υπολοίπων Ευρωπαίων δακτυλοδεικτούμενος. Είσαστε σκατά και σείς και ο πολιτισμός σας μας φωνάζουν μέσα στα μούτρα και θα σας κάνουμε χαμάληδες της Ευρώπης! Και ο Ελληνάρας το έχει καταπιεί αμάσητο.

Βλέπεις πόσο κακό κάνει το τσουβάλιασμα; "Οι Γερμανοί" έβαλαν την Αφροδίτη της Μύλου να μας κάνει κωλοδάχτυλο. Οι Γερμανοί. Λες και ένα ολόκληρο έθνος μαζεύτηκε και αποφάσισε να φτιάξει το πρωτοσέλιδο και όχι μια ομάδα συντακτών, ενός περιοδικού. Αλλά έτσι πάει. Όταν εσύ τους λες "Εμείς φτιάξαμε τον Παρθενώνα" και "εμείς εφηύραμε τη δημοκρατία" και γιαυτό σκάστε, θα γυρίσουν μερικοί την ίδιας αντίληψης και θα σου φτιάξουν ένα κωλοδάχτυλο. Αυτά κάνει η πολύ περηφάνια.

Δημοσ.

Παιδια εγω νομιζω οτι θελει να αντιγραψει το στυλ του αντιγραφεα και μονο.

Χαριτωμενο!

Παντως περα απ' την πλακα, οσο καψιματικο κι αν ακουγεται μαλλον πρεπει να γινει σε τοπικ ενα τριμπιουτ στο αυθεντικο υλικο του μικειους (αρθρα, βιντεο) κτλ τα οποια ειναι διαμαντια.

Δημοσ.

Για να μην δινεται πατημα στους hater, επειδη οτι θεωρω οτι ειναι μουφα, απο που αντεγραψες αυτην την ατακα του mikeius;

υπαρχει λινκ; τοσο απλα...

Φυσικά και αυτό που έγραψα παραπάνω δεν το είπε κανένας mikeius. Απλά χρησιμοποίησα το στυλ του, για να βάλω λίγο "χρώμα στο ποστ μου". Τέλος πάντων μην κολλάτε σε ανούσια πράματα.

Το θέμα είναι, ότι πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό το μπουρδ%λ* κράτος που ζούμε, να καταφέρουμε μια εθνική ενότητα, μπας και αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας και την καθημερινότητα μας.

Δημοσ.

Χαριτωμενο!

Παντως περα απ' την πλακα, οσο καψιματικο κι αν ακουγεται μαλλον πρεπει να γινει σε τοπικ ενα τριμπιουτ στο αυθεντικο υλικο του μικειους (αρθρα, βιντεο) κτλ τα οποια ειναι διαμαντια.

Έχω κατεβάσει γενικό για να μην παίξει αυτή η γλίτσα στο πισί μου.

2 φορές.

Όχι. Δημοκρατικότατα.

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει γενικό για να μην παίξει αυτή η γλίτσα στο πισί μου.

2 φορές.

Όχι. Δημοκρατικότατα.

Τουλαχιστον οπως ηδη ειπα εκτιμω την ειλικρινεια εναντι στο επικαλυμμενο hating.

-ο τυπος εχει χιουμορ απιστευτα τρελα πανω απο τον μεσο ορο,

-εχει μια επιτηδες ενοχλητικη περσονα (αυτη του opinionated εξυπνακια),

-ξερει απο πρωτο χερι τι ειναι τρολαρισμα και παιζει με αυτο χωρις να το κουραζει

-πρεπει να συγκριθει με ελληνες κωμικους (που προσωπικα δεν ξερω ποιον πρεπει να βαλω ψηλα, ακουω προτασεις (κωμικους ε, οχι ηθοποιους τυπου Μπεζος)

-εχει αμετρητα ζωα για φαν που ουτε καν καταλαβαινουνε παντα το πραγματικο αστειο (οπως εγω με τους simpsons ή τους Απαραδεκτους στις πρωτες ταξεις του δημοτικου) ΑΛΛΑ χωρις ανασφαλειες δεν αφηνω να με επηρρεαζει κατι τετοιο

-κλεβει (κακως), αλλα παραθετει πηγες στο τελος του αρθρου (τυπου: η ατακα για το ρολοι ειναι απο George carlin)

-η προσωπικη του αποψη σε θεματα δεν ειναι για να την παιρνεις πολυ στα σοβαρα καθοτι συχνα ειναι ειτε δανεικη ειτε πολυ προχειρη, τι να κανουμε δεν ειναι διανοουμενος, χιουμοριστας του ιντερνετ ειναι.

-συνηθως αδικειται απο εμας οσους οσους θελουμε να κραξουμε (δικαιως) Λαζοπουλο και Σεφερλη καθοτι οχι μονο ειναι ανεμπνευστοι αλλα κυριως γιατι απευθυνονται στην πλεμπα και την κερδζουνε. Ενω ενας αγνωστιδης οσο κακος και να ειναι ποση εχθρα να μαζεψει; μην σου πω απο λυπηση γινεται και καλτ αρα κερδιζει συμπαθεια

ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ. αμα θελετε ιδεες για το απο που να ξεκινησετε με mikeius πειτε, δεν θα χασετε, αληθεια.

Δημοσ.

tsifotis, ένα σημαντικό κριτήριο διαχωρισμού των ανθρώπων από τα σαπούνια στο μυαλό μου, είναι το επίπεδο αυτοσαρκασμού του καθενός.

Οι έχοντες, θα μείνουν. Οι μη-έχοντες, είτε μαθαίνουν νοηματική, είτε γίνονται τζελ καθαρισμού.

Δημοσ.

ένα σημαντικό κριτήριο διαχωρισμού των ανθρώπων από τα σαπούνια στο μυαλό μου, είναι το επίπεδο αυτοσαρκασμού του καθενός.

Δεν θα ξεχασω την μαρτυριες που θελουνε τον Γκεμπελς να μονολογει απο τις παραλιγο τυψεις για διαταγη σαπουνοποιησης Εβραιων ενα βραδυ,

"Διαολε, τι να τους κανω αφου δεν αυτοσαρκαζονται..."

Δημοσ.

Όχι ρε, δεν έχω θέμα με τους εύθικτους, τους ευαίσθητους και τους ντροπαλούς. Αλλά αν αρχίσω να λέω "και μετά έχεις και τον τσιφότη να σου πρήζει τα παπάρια στο τελεμάρκετινγκ για τον μαλάκα το μικέηους. εντάξει ρε αγόρι μου, πήδα τον, εμείς θα τα καταπιούμε; απλώς μην πιτσιλάς και βίο ανθόσπαρτο ξερωγώ" πρέπει να είμαι τουλάχιστον έτοιμος και να ακούσω τα αντίστοιχα. Το υγιές θα ήταν να γράψω έστω και ΜΙΑ φορά ρε παιδί μου "και σήμερα που ήμουν έξω, τι έκανα ο καθυστερημένος λέτε...;" από σερί "και ο άλλος ο βλάκας, και εκείνος ο ηλίθιος".

Τέσπα, στον κοφτερό μου, δική σας είναι η αισθητική, αλλά εδώ μέσα προτιμώ 20 ανδρέες2 παρά έναν υστερικό κομπλέξα.

Δημοσ.

Αν θες. Αν δε θες, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι Έλληνας. Αναφέρω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι συνδέομαι άμεσα με κάποιον αόρατο ομφάλιο λώρο με τους αρχαίους Έλληνες. Για μένα, το σωστό είναι "Τον Παρθενώνα τον έχτισαν οι πρόγονοί μας, οι αρχαίοι Έλληνες". Όχι τον χτίσαμε.. Και φυσικά όταν το λέω αυτό, δεν καμαρώνω με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ούτε το λέω υπονοώντας ότι είμαι καλύτερος για αυτό το λόγο, όπως πολλοί από ότι φαίνεται. Το να περηφανεύεσαι διαλαλώντας στιχάκια σαν τις "Hellene", μόνο ασέβεια δείχνει. Στην ουσία αυτοί που επικαλούνται έργα άλλων, βάζοντας και την αφεντιά τους μέσα, δεν το κάνουν για να τιμήσουν αυτούς, αλλά τους ιδίους, αφού δεν έχουν με άλλο τρόπο να δειχτούν.

Βιβλία θέλω όντως να ανοίξω περισσότερα. Όταν όμως αναπαράγεις ανοησίες τους στυλ "έλεγαν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα 90 δις" και το θέτεις σαν επιχείρημα.. sorry αλλά η κρίση σου αμφισβητείται αναλόγως.

καλύτερα

Βλέπεις πόσο κακό κάνει το τσουβάλιασμα; "Οι Γερμανοί" έβαλαν την Αφροδίτη της Μύλου να μας κάνει κωλοδάχτυλο. Οι Γερμανοί. Λες και ένα ολόκληρο έθνος μαζεύτηκε και αποφάσισε να φτιάξει το πρωτοσέλιδο και όχι μια ομάδα συντακτών, ενός περιοδικού. Αλλά έτσι πάει. Όταν εσύ τους λες "Εμείς φτιάξαμε τον Παρθενώνα" και "εμείς εφηύραμε τη δημοκρατία" και γιαυτό σκάστε, θα γυρίσουν μερικοί την ίδιας αντίληψης και θα σου φτιάξουν ένα κωλοδάχτυλο. Αυτά κάνει η πολύ περηφάνια.

Αμα διαβαζες και το post ποιο προσεκτικα θα εβλεπες πως λεω Γερμανικές εφημεριδες και Spiegel... Το "Γερμανοί" το έκαναν τα ματάκια σου μαλλον...

Δημοσ.

Όχι ρε, δεν έχω θέμα με τους εύθικτους, τους ευαίσθητους και τους ντροπαλούς. Αλλά αν αρχίσω να λέω "και μετά έχεις και τον τσιφότη να σου πρήζει τα παπάρια στο τελεμάρκετινγκ για τον μαλάκα το μικέηους. εντάξει ρε αγόρι μου, πήδα τον, εμείς θα τα καταπιούμε; απλώς μην πιτσιλάς και βίο ανθόσπαρτο ξερωγώ" πρέπει να είμαι τουλάχιστον έτοιμος και να ακούσω τα αντίστοιχα. Το υγιές θα ήταν να γράψω έστω και ΜΙΑ φορά ρε παιδί μου "και σήμερα που ήμουν έξω, τι έκανα ο καθυστερημένος λέτε...;" από σερί "και ο άλλος ο βλάκας, και εκείνος ο ηλίθιος".

Τέσπα, στον κοφτερό μου, δική σας είναι η αισθητική, αλλά εδώ μέσα προτιμώ 20 ανδρέες2 παρά έναν υστερικό κομπλέξα.

Επειδη καταλαβαινω που το πας, και συμφωνω πιο μαλακας απο καποιον που μονο κραζει δεν υπαρχει.

Αλλα γι αυτο λεω οτι ειναι παρεξηγημενος, τουλαχιστον απο κοσμο που πιστευω οτι θα αξιζε να τον ψαξουνε, γιατι για αρκετους δεν εχει κανενα νοημα.

Αυτοσαρκαζεται ετε αμεσα ειτε εμμεσα, οχι οτι ειναι απαραιτητο γιατι προκειται για ΡΟΛΟ (!!!) . Οπως δεν θεωρω βλακα τον Borat ή τον Colbert συντηρητικουρα ετσι το μονο που με νοιαζει στα mpraf/faeenamalaka ειναι το εξης δυο, να παρατηρει και να πεταει ατακες. Στοχος να μου καψει το κεφαλι οπως θα μου κανει το always sunny in philadelphia.

Γι αυτο ελεγα, δεν ειναι οι αποψεις ενος ατομου που κανεις παρεα ωστε να τις μετρας σε ηθικη, ειναι ΡΟΛΟΣ.

Δημοσ.

Andreas2 4 President

Επίσης μου αρέσει ο Mikeus έχει γέλιο, δεν τον ψηφίζω όμως, συνεπώς μπορεί να λέει άκριτα τις μλκίες του και όσοι θέλουν γελάνε, όσοι θέλουν τον καντηλιάζουν κοκ

Τέλος, σιγά μην εφαρμόσουμε εξοστρακισμό εν έτει 2012 για να ακολουθήσουν όλοι το δρόμο του Χριστοφοράκου με γεμάτες τσέπες.

Η Μουτσάτσου είπε τη γνώμη της και επειδή έγινε πρώτο θέμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ ασχολείστε μερόνυχτα με την πάρτη της λες και τα είπε κανένας σοβαρός τύπος.

Ο Λεβέντης έχει πει μεγαλύτερες αλήθειες 20 χρόνια τώρα και από γραφικός έγινε προφήτης. Συμπέρασμα: πιο πολύ μας ενδιαφέρει ποιος είπε κάτι παρά αυτό που είπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...