viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επειδη καταλαβαινω που το πας, και συμφωνω πιο μαλακας απο καποιον που μονο κραζει δεν υπαρχει. Αλλα γι αυτο λεω οτι ειναι παρεξηγημενος, τουλαχιστον απο κοσμο που πιστευω οτι θα αξιζε να τον ψαξουνε, γιατι για αρκετους δεν εχει κανενα νοημα. Αυτοσαρκαζεται ετε αμεσα ειτε εμμεσα, οχι οτι ειναι απαραιτητο γιατι προκειται για ΡΟΛΟ (!!!) . Οπως δεν θεωρω βλακα τον Borat ή τον Colbert συντηρητικουρα ετσι το μονο που με νοιαζει στα mpraf/faeenamalaka ειναι το εξης δυο, να παρατηρει και να πεταει ατακες. Στοχος να μου καψει το κεφαλι οπως θα μου κανει το always sunny in philadelphia. Γι αυτο ελεγα, δεν ειναι οι αποψεις ενος ατομου που κανεις παρεα ωστε να τις μετρας σε ηθικη, ειναι ΡΟΛΟΣ. λυπαμαι τελειωσαν οι θετικες για σημερα απο αυριο το +1 Andreas2 4 President Επίσης μου αρέσει ο Mikeus έχει γέλιο, δεν τον ψηφίζω όμως, συνεπώς μπορεί να λέει άκριτα τις μλκίες του και όσοι θέλουν γελάνε, όσοι θέλουν τον καντηλιάζουν κοκ Τέλος, σιγά μην εφαρμόσουμε εξοστρακισμό εν έτει 2012 για να ακολουθήσουν όλοι το δρόμο του Χριστοφοράκου με γεμάτες τσέπες. Η Μουτσάτσου είπε τη γνώμη της και επειδή έγινε πρώτο θέμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ ασχολείστε μερόνυχτα με την πάρτη της λες και τα είπε κανένας σοβαρός τύπος. Ο Λεβέντης έχει πει μεγαλύτερες αλήθειες 20 χρόνια τώρα και από γραφικός έγινε προφήτης. Συμπέρασμα: πιο πολύ μας ενδιαφέρει ποιος είπε κάτι παρά αυτό που είπε... εκανε ωσαν τις ηρθε η εμμηνοπαυση και θα μπορουσε να μην ειχε βαλει και τον υμνο στο μιξ
tsifotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν πιστεύω σε ρόλους. Αν μπορώ να το παίξω μαλάκας πειστικά, είμαι ΚΑΙ μαλάκας. ΟΚ, δεκτον. Σαν δογμα το δεχομαι αρκει μονο αλλου να μην τα γυρνας γιατι μετα εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα. Ή κοινώς υποκρισια, κατι το οποιο εχω σαν βαρυτερο απο την ελλειψη αυτοσαρκασμου στο διαχωρισμο ανθρωπων-σαπουνιων. σκυλα κουνιστος τιμιο μα αδικημενο παλικαρι
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα 2 τελευταία είναι ιδιότητες και όχι εκφράσεις, το πρώτο μπορεί και να ισχύει. Κατά τα άλλα, πως διαχωρίζεις την υποκρισία από την υιοθέτηση ενός ρόλου όπως τον εννοείς εσύ;
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα μου με τη μουτσάτσου είναι πως την είπε δημόσια τη γνώμη της. Και οκ καλα είναι να λέμε την άποψη μας και να έχουμε το θάρρος της δημόσιας τοποθέτησης, αλλά το επίπεδο της τοποθέτησης της είναι το ίδιο με αυτό των ξυρισμένων μουνότριχων της τζούλιας κατά την προβολή ταινίας με ερωτικό περιεχόμενο. Και οκ γάματο κι αυτό, δεν έχουμε όλοι την ίδια παιδεία, τις ίδιες γαμάτες ιδέες, αλλά μανάρι μου καριέρα στην καμπούρα μου μην πας να κάνεις, απαριθμώντας στερεότυπα που γαμώ ότι θες, δεν είναι αντιπροσωπευτικά για το τι είναι ο έλληνας, για κάθε μουτσάτσου, υπάρχει τουλάχιστον μία σοφιανοπούλου (καλλίφωνη τραγουδιάρα που σέβεται τον εαυτό της), για κάθε κιλλιλ, υπάρχει τουλάχιστον ένας σνοουμπ, για κάθε μιχαλιολάκο υπάρχει υπάρχει τουλάχιστον μία αρβελερ. Ως έλληνα με προσβάλει το μαλακισμένο και σχετικά αβάσιμο περιεχόμενο μίας αμόρφωτης τριτάντζας της ελληνικής σοουμπιζ. Αγγλικά δεν ξέρει, επιχειρήματα δεν έχει, στριγγλίζει και αποδεδειγμένα πια είναι μία κάκιστη ηθοποιός. Δε θέλω να ανήκω στην ίδια ομάδα με τη βλαμμένη, γιατί μου βιάζει αυτήν την επιλογή μου;!; Το ετερόφβτο τσόκαρο. ΥΓ απαντούσα σε κάποιον σε άσχετη σελίδα θα ξανακάνω εντιτ για το κοουτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα 2 τελευταία είναι ιδιότητες και όχι εκφράσεις, το πρώτο μπορεί και να ισχύει. Κατά τα άλλα, πως διαχωρίζεις την υποκρισία από την υιοθέτηση ενός ρόλου όπως τον εννοείς εσύ; Οι άνθρωποι παίζουν ούτως ή άλλως πολλούς ρόλους και έχουν πολλά προσωπεία και εκφάνσεις του ίδιου εαυτού. Δε σημαίνει τίποτα. Πολύ συχνά μάλιστα υποβάλλονται σε ρόλους μέσα από το περιβάλλον τους. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να αποδώσεις σαφείς χαρακτηρισμούς στον καθένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτό είναι μια άποψη. Ε, πόσες θες να γράψω; Κι εσύ μια έγραψες.
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν ήταν επίκληση για περισσότερες! Απλώς διαφωνώ. Κοιτώντας τον εαυτό μου, γνωρίζω πως προσωπικά δεν έχω "υιοθετήσει κάποιον ρόλο" ποτέ χωρίς λόγο, ερέθισμα, σκοπό ή τάση. Πάντα σήμαινε κάτι.
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πρεπει να ξεκαθαρισετε τι παει να πει 'ρολος'.Ισως ο Μανουελ αναφερεται στις διαφορες υποψυχες και την ψυχη ως πολλαπλοτητα του ειναι μας κατα Νιτσε (Περα απο το καλο κ το κακο)
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Έτσι τα ρίχνεις τα γκομενάκια;!; :·ρ Χα, με επιπόλαια παρατήρηση φαίνεται υποκριτικό, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ ξεκάθαρος. Η συμπεριφορά μου μπορεί να ποικίλλει και να μεταβάλλεται, αλλά ο λόγος που συμβαίνει αυτό, γνωστοποιείται πάντα.
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πρεπει να ξεκαθαρισετε τι παει να πει 'ρολος'.Ισως ο Μανουελ αναφερεται στις διαφορες υποψυχες και την ψυχη ως πολλαπλοτητα του ειναι μας κατα Νιτσε (Περα απο το καλο κ το κακο) Έτσι εσυ δε ρίχνεις γκομενάκια!
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν πιστεύω σε ρόλους. Αν μπορώ να το παίξω μαλάκας πειστικά, είμαι ΚΑΙ μαλάκας. Tα πέη άλλων αντρών πάντως, τα πιάνεις πολύ πειστικά. Στο λέω να το προσέξεις δηλαδή. ...κατα Νιτσε (Περα απο το καλο κ το κακο) Μ'άρεσε και η αναφορά του βιβλίου. Αν είναι να ψάξουμε ρε παιδί μου, να ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιο βιβλίο.
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Έτσι εσυ δε ρίχνεις γκομενάκια! Ναι ρε παιδι μου επειδη το οτι η αλλη ειναι θυληκο σημαινει και οτι εχει μυαλο μαρουλι. Ιδανικα δε ριχνει κανεις καμμια τρικλοποδια παντως, υπαρχει αλληλοπεσιμο.
tsifotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα 2 τελευταία είναι ιδιότητες και όχι εκφράσεις, το πρώτο μπορεί και να ισχύει. Κατά τα άλλα, πως διαχωρίζεις την υποκρισία από την υιοθέτηση ενός ρόλου όπως τον εννοείς εσύ; Το πρωτο οχι, δεν ισχυει τουλαχιστον απο συνεντευξεις ηθοποιων της εποχης που λεγανε και λενε κατα ποσο κοντρα ρολος ητανε αφου η κακομοιρα ητανε και πολυ γλυκος ανθρωπος απλα ηξερε να κανει ευκολα την κακια μεταξυ αλλων. Οπως η Στυλιανοπουλου διδασκε σε σχολειο αλλα εκανε μια φορα την αγραμματη προσχαρη υπηρετρια και το εκανε καλα και της το κολλησαν. Παραγωγοι ελληνικου σινεμα με πιο απλες συνταγες επιτυχιας κι απο αρκουδιαρη (τους αρεσει, βαλε 'κει περα μωρε ξανα) το κρατησαν. Τι εννοω με το δεν γουσταρω την υποκρισια.... πχ σχολιασα σε συζητηση προ ημερων για το παραδοξο του να εισαι εναντιον των ακροδεξιων με τα γνωστα επιχειρηματα οτι δεν σεβονται το νομο και την δημοκρατια, ειναι ικανοι για χρησιμοποιουν βια για να περασουνε το δικο τους και να παραφραζουνε σοφα λογια με το σκεπτικο οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ενω παραλληλα τρέφεις συμπάθεια στην απεναντι οχθη (που μοιραζονται τα ιδια χαρακτηριστικα !!!). Οκ και εγω σιχαινομαι σκινζετζ με ροπαλα αλλα δεν μπορω το βασιζω στα προαναφερθεντα επιχειρηματα ενω παραλληλα να συμπαθω ανοιχτω μια επανασταστικη οργανωση. Ξερω θα ξεφυγει η κουβεντα γι αυτο το κοβω εδω. Προτιμω σε οτιδηποτε σαν επιλογη το "γιατι δεν μ αρεσει η φατσα του, τι να κανουμε, δεν μπορω να το εξηγησω" απο μια ψευτοεκλογικευση για τους τυπους. Δογματικο ναι, αλλα τουλαχιστον πιο τιμιο. Υποθετω οτι δεν ειναι σταση σου ζωης η ατακα "δεν πιστευω σε ρολους" απλα ειναι απο τα πραγματα που ετσι λεγονται στο χαλαρο. Κλεινοντας ως σπατσοπουτσης fanboy του φαεεναμαλακα (που εδω που τα λεμε αν ειχαμε πηξει σε ατερμονους διθυραμβους θα ημουνα σε φαση "ενταξει ρε παιδια κοψτε λιγο") θα ηθελα να πω αν δε σας αρεσει εχει καλως, αλλα μην μου κρινετε την κωμωδια με λογικα επιχειρηματα λες και μιλαμε για επιστημη. Προσωπικα βρισκω μια βλακεια και μιση το jackass, αλλα δεν μιλαω για συνδρομα κρυφομαζοχισμου που μαστιζουνε την συγχρονη κοινωνια. Παρεπιπτοντως ο μικιεους σε αρθρο το εκθειαζει αλλα ειπα την γνωμη δεν την παιρνω πολυ υποψιν. Απο την αλλη την παρατηρητικοτητα του και γλωσσα του... http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/05/blog-post_15.html http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα