Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γιατί δεν φεύγει κανένας τους από δω αφού είμαστε τόσο σκατά; Kανένας? Πλάκα κάνεις σαφώς.
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ποιοι Ελληνες;Οι μετέχοντες Ελληνικής παδείας Ολοι οι Ελληνες ή όσους σου δείχνει η ΤιΒι; Ντεν έκι τιβί αγκάπη μο. Kανένας? Πλάκα κάνεις σαφώς. Δεντόπιασες.Μίλαγε για Πολωνούς στη Πολωνία (πορτοκαλάδα από πορτοκάλι).
Cossutius. Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κρίσιμες ήταν οι προηγούμενες. Τώρα τη σφάξαμε την αγελάδα. Συμφωνώ με αυτό που λέει ο angmar. Κάποιοι άνθρωποι ακούγονται. Αρκετά. Ας ακουστούν κι άλλοι. Διαφωνώ. Στις προηγούμενες δεν είχαμε ιδέα τι θα επακολουθήσει. Πιαστήκαμε κώτσοι και το ξέρουμε. Τώρα όμως γνωρίζουμε... Και εγώ συμφωνώ με τον φίλο athe. Αυτοί που δείχνουν πως πλέον ειναι μαζί με τον λαο και τον νιώθουν δεν ειναι κακό να μιλάνε..Στο φινάλε ποιος κρίνει τι ειναι γραφικό και τι όχι? Γραφικότητα δεν ειναι να ερχεται δηλαδή ο εκάστοτε πολιτικός και να σου υπόσχεται "εγω θα σας βγάλω απ το μνημόνιο" (Guess who :-P:-P)
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δεντόπιασες.Μίλαγε για Πολωνούς στη Πολωνία (πορτοκαλάδα από πορτοκάλι). Πάλι δε το πιασα. Αλλά δεν ειμαι και στις μερες μου.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αλλά δεν ειμαι και στις μερες μου. Αίμα πόνος μπουσκοπάν;
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πάλι δε το πιασα. Αλλά δεν ειμαι και στις μερες μου. Επειδή εκτιμώ αφάνταστα το χούμορ σου (σκάστε οι υπόλοιπες,λυσάξατε...λυσάρες),να: Ειμαι στην πολωνια μια ευδομαδα για δουλεις και εχω εντυπωσιαστει.. Στην προτευουσα που ειμαι εγω ειναι 100 χρονια μπροστα απο ελλαδα... Πιοι... Οι πολωνοι!Είπα γιατί δεν μαζεύονται οι Πολωνοί πίσω. Συμφωνω με αυτα που λεει ο op. Στην ελλαδα το εχουμε χασει τελειως μονο λογια και μαγκια πανω στην πλατη ανθρωπων που ζησανε 2000 χρονια πριν. Αισχος! Είπα γιατί οι Έλληνοι ανοίγουν τη διόρασή τους μακρυά απ' την Ελλάδα.luvbaby. A και η αιμοραγία (ethno)που λέει ο Λούσυ,με πονάει,αλήθεια,ας έχω λίγα χρόνια παρουσίας στα δρώμενα ακόμα.
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αίμα πόνος μπουσκοπάν; Απο τότε που έβαλα την ευα στο μσν, μου ρθε περίοδος. Αλλα ειμαι σταθερος στο κυκλο μου, δεν έχω παράπονο. Να φανταστείς το π στον κύκλο μου, βγαινει με ακριβεια μεχρι και στο 14ο δεκαδικό. ΕΔΙΤ: Φχαριστω ρε ματσάνγκο. Σινσιαρλυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Διαφωνώ. Στις προηγούμενες δεν είχαμε ιδέα τι θα επακολουθήσει. Πιαστήκαμε κώτσοι και το ξέρουμε. Τώρα όμως γνωρίζουμε... Πολύ κακώς δεν είχατε ιδέα. Τώρα που γνωρίζετε, είναι αργά. Όταν τα έλεγαν κάποιοι αυτά εδώ και δεκάδες χρόνια ήσασταν όλοι στο "ωχ, άσε μας ρε αδερφέ, απαισιοδοξίες..." Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Απλά δεν υπάρχει καμία λύση. Άσε που έχω τεράστιες αμφιβολίες για το ότι "τώρα γνωρίζουμε". Το θέμα είναι ότι και σε 5 χρόνια, εδώ θα είμαστε και θα κάνουμε την ίδια συζήτηση και θα λέμε "πριν 5 χρόνια δεν ξέραμε ότι είμαστε καταδικασμένοι και αντί να γίνει επανάσταση αντιδρούσαμε γνωστοποιώντας τη δυσαρέσκειά μας". Υπόψιν (και το εννοώ αυτό) δεν τα γράφω αυτά για σένα και προφανώς δεν έχω τίποτα προσωπικό με σένα και ούτε και με κανέναν άλλον άλλωστε. Απλά λέω ότι υπάρχει μια ιστορική πραγματικότητα και όσο και να συζητάμε εμείς (και 10.000 άνθρωποι να ήμασταν εδώ και να τα λέγαμε, όχι 100), αυτή θα πάρει το δρόμο της. Τη στιγμή αυτή, έδαφος για επανάσταση δεν υπάρχει και ούτε γίνεται να υπάρχει, και η χώρα και όλη η Ευρώπη βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Το έχω ξαναγράψει: κατά κανόνα σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται πόλεμοι. Αυτό έχει δείξει η ιστορία. Όχι ότι καταψηφίζουμε κάποιους και λύνεται η οικονομική κρίση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ειμαι στην πολωνια μια ευδομαδα για δουλεις και εχω εντυπωσιαστει.. Στην προτευουσα που ειμαι εγω ειναι 100 χρονια μπροστα απο ελλαδα... More infos please, με μερικά παραδείγματα Γιατί δεν φεύγει κανένας τους από δω αφού είμαστε τόσο σκατά; Γιατί ρωτάς Έλληνες για το τι επιλέγουν να κάνουν οι Πολωνοί? ...και γιατί οι Έλληνοι μεγαλουργούν μακρυά από το πατρίδα; Για τον ίδιο λόγο που μεγαλουργούν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλλοι, κτλ.
Cossutius. Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολύ κακώς δεν είχατε ιδέα. Τώρα που γνωρίζετε, είναι αργά. Όταν τα έλεγαν κάποιοι αυτά εδώ και δεκάδες χρόνια ήσασταν όλοι στο "ωχ, άσε μας ρε αδερφέ, απαισιοδοξίες..." Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Απλά δεν υπάρχει καμία λύση. Άσε που έχω τεράστιες αμφιβολίες για το ότι "τώρα γνωρίζουμε". Το θέμα είναι ότι και σε 5 χρόνια, εδώ θα είμαστε και θα κάνουμε την ίδια συζήτηση και θα λέμε "πριν 5 χρόνια δεν ξέραμε ότι είμαστε καταδικασμένοι και αντί να γίνει επανάσταση αντιδρούσαμε γνωστοποιώντας τη δυσαρέσκειά μας". Υπόψιν (και το εννοώ αυτό) δεν τα γράφω αυτά για σένα και προφανώς δεν έχω τίποτα προσωπικό με σένα και ούτε και με κανέναν άλλον άλλωστε. Απλά λέω ότι υπάρχει μια ιστορική πραγματικότητα και όσο και να συζητάμε εμείς (και 10.000 άνθρωποι να ήμασταν εδώ και να τα λέγαμε, όχι 100), αυτή θα πάρει το δρόμο της. Τη στιγμή αυτή, έδαφος για επανάσταση δεν υπάρχει και ούτε γίνεται να υπάρχει, και η χώρα και όλη η Ευρώπη βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Το έχω ξαναγράψει: κατά κανόνα σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται πόλεμοι. Αυτό έχει δείξει η ιστορία. Όχι ότι καταψηφίζουμε κάποιους και λύνεται η οικονομική κρίση. Ποιοί το έλεγαν ? Δηλαδή μη κοροιδευουμε τους εαυτούς μας. Με έχει κουράσει αυτό το "ξέρατε αλλά δε κάνατε τίποτε". Ηλίθιος δηλαδή ειναι ο κόσμος?Ηξερε πως θα πεινάσει αλλά δε κουνιόταν? Πήγαινε και ξαναψήφιζε αυτους που ήξερε πως θα τον χρεοκοπήσουν? Δεν υπάρχει "ήσασταν ολοι". Υπάρχει το 'Ήμασταν όλοι". Ούτε εγω ψήφισα ποτέ μου όσους ήταν στην εξουσία (όχι λόγω ιδεολογίας-ποια ιδεολογία άλλωστε?Της κωλοτουμπας- αλλά επειδή δε τους γούσταρα) αλλά δεν είχα ιδέα πως επρόκειτο να επακολουθήσει κάτι τέτοιο. Θα μπορουσα τωρα να πω, οτι εγω σας τα λεγα αλλά δε με ακούγατε...Οχι δε τα λεγα σε κανέναν γιατί δεν ήξερα πως θα έφταναν εδω.. Έβγαιναν κάποιοι οικονομολόγοι και έλεγαν πως έχουμε πρόβλημα. Και ξαφνικά έβλεπα τα ΕΚΑΤΟΜμΥΡΙΑ που επαιρναν τα κομματα για να κάνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες και έλεγα.... Ε δε μπορεί...Όλοι φωνάζουν ο ένας στον άλλο αλλά όλοι τα ιδια λεφτά τρώνε... ΣΥΝΗΘΊΣΑΜΕ να ακούμε κόμματα που δεν έπαιρναν την εξουσία (επειδή δεν ήθελαν) να διαμαρτύρονται αλλά όταν ηταν να κονομίσουν έκαναν κωλοτουμπες. Τους άλλους 2 με το 60-40...Ε ποιους άλλους ειχαμε??? Από πολιτικούς εννοώ.. Το ότι τα έλεγαν κάποιοι διανοούμενοι, επιστήμονες κτλ κτλ??? Μα εννοείτε. Τους οποίους αποστόμωναν συνεχώς η πολιτικοί μας. Διαβάζαμε εφημερίδες υποκινούμενες, κανάλια κτλ κτλ.. Και εκεί που γύρω στο 2000 πάμε να αντιληφθουμε πως κάτι δε πάει καλά με τα οικονομικά μας, να σου η Ολυμπιάδα...Ε δε γίνεται λες...Για να πάρεις Ολυμπιάδα σημαίνει πως έχεις λεφτά... Στο φινάλε ως φορολογούμενος πολίτης τόσες εισφορές δίνω... Εγω δε το πάω στο άσε μας αδελφέ... Νομίζω πως το θέτεις λάθος το θέμα. Δεν ηταν αδιαφορία (κατά βάση και στον απλό κόσμο που δεν ηταν βολεμένος και κομματικοποιημένος). Ηταν θέμα ΆΓΝΟΙΑΣ. Και τώρα κάποιοι λένε πως το μνημόνιο θα μας βοηθήσει ενώ άλλοι γκαρίζουν πως ειναι η καταστροφή της χώρας....Δηλαδή αν βγει αντιμνημονιακό κόμμα τώρα και τα σπάσει με τους Γερμανούς και χρεοκοπήσουμε τί θα λένε οι άλλοι?Εμείς τα λέγαμε και ορίστε τώρα τι πάθατε??? Ο Κασσανδρισμός ειναι ότι χειρότερο. Σκοπός ειναι να πεισθεί ο κόσμος με σωστή επιχειρηματολογία και όχι με γραφικότητες και πιέσεις (γνωστή τακτική) (Bασικά σκοπός ειναι να μας πουνε επιτέλους την αλήθεια. Δεν δύναται να βγαίνει πολιτικός και να τα ρίχνει στον λαό. Πως ο λαός φταίει που καταντήσαμε έτσι. Ελεος ρε φιλε. Κυβερνείς τοσα χρόνια και τα ρίχνεις σε αυτους που κάνανε το λάθος να πιστεψουν τα μελετημένα σου λόγια και να σε εμπιστευτουν? Εισαι απαράδεκτος. Ποιός έφερε τη δημοσιουπαλληλική νοοτροπια στη χώρα?Εγω?? Επίσης σκοπός ειναι να βγουμε απ τη κρίση. Είναι δουλειά ΤΟΥΣ. Όχι δικιά μου. Εγώ τη δικιά μου δουλειά τη κάνω καλά και πληρωνομαι με λίγα. Αυτων η δουλειά τους είναι η διακυβέρνηση. Οχι η απάτη. Απορώ κιολας πως υπάρχει ακόμα κόσμος που τα ρίχνει στον λαό..) Για μενα λύσεις πάντα θα υπάρχουν. Έχουμε μια χώρα η οποία μπορεί να παράγει και μπορεί να ειναι ενωμένη ως γροθιά. Δεν ειμαστε μόνοι. Ολες οι νότιες χώρες έχουν προβλημα...Τυχαίο? Δουλευουμε λιγότερο απ τους Βόρειους?ΟΧΙ. Ειναι ψέμα. Ναι έχουμε διαφορετικη νοοτροπια αλλά αυτό αλλάζει. Και αυτός ειναι ο στόχος για μένα. Δεν είμαστε οι μόνοι που "χρωστάμε" Και οι δανειστές μας χρωστάνε και αυτοι. Υ.Γ- No offence εννοείτε. Το οτι διαφωνούμε εν μέρη σε αυτό το θέμα δε σημαίνει πως δε συμφωνούμε σε εκατοντάδες άλλα Υ.Γ-2 Και εγώ έλεγα συνέχεια πως η πολυμετοχικοτητα δε θα πιάσει στον ΠΑΟ γιατί ο καθένας θα θέλει μόνος του στην εξουσία. Και ορίστε δεν έπιασε. Αν το πω αυτό σε Παναθηναικο τώρα θα μου γκαρίζει :-P :-P Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από Cossutius.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ειναι ακριβως οπως τα λεει ο Χαρυ Κλυνν και μπραβο του(!!!),γιατι τωρα ειναι η ωρα που πρεπει να μιλησουν. Το βιντεο με την Μουτσασου-Μουτσατου.....πως την λενε...με αφησε αδιαφορο απο την πρωτη στιγμη. Αυτο το θεμα με την ιστορια μας και την δημοκρατια μας και ολα αυτα,δεν ασχολουντε πια τοσο πολυ εξω. Τους ενδιαφερει να ξερουν,αν τα λεφτα που μας δανειζουν μπορουν να τα παρουν πισω. Τοσα χρονια του εμπιστευομαστε και αυτοι κατακλεψαν το δημοσιο χρημα και βολευαν τους δικους τους. Την αλλη Κυριακη ειναι οι πιο κρισιμες εκλογες των τελευταιων 30 χρονων και βαλε. Δυστυχως δεν ειναι ευκολο ουτε στο διαδυκτιο να μιλησεις για αυτα τα θεματα. Θελουμε κατι καινουργιο για τις 7 Μαιου. Κατι που να φερει ελπιδα στον κοσμο. Αν μονο ο Τσοχατζοπουλος εχει παρει 18 εκ μονο απο τις μιζες των υποβρυχιων και των Ρωσικων οπλικων συστηματων,ποσα αλλα θα εχει παρει την δεκατετια του 80 και ποσα θα εχουν παρει ολοι οι αλλοι!!! Θελουμε τα κλεμμενα να γυρισουν,θελουμε να μην ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες,ωστε να βγαινει η καθε Μουτσατσου να κανει βιντεο ωστε να μας κανει να νιωσουμε καλυτερα. Θελουμε ενα καλυτερο μελλον και να σταματησει οσων το δυνατον γρηγοροτερα ο εφιαλτης που ζουμε τα τελευταια 2 χρονια,οπου σε ολο τον κοσμο ασχολουντε με εμας,με ποσα χρωσταμε,ποσα δανειζομαστε και αν και πως μπορουμε να τα πληρωσουμε. Ναι εμεις τους ψηφιζαμε,αλλα δεν ξεραμε.Δεν ειμαστε σε θεση ο καθενας να ξερει οτι με την πολιτικη τους οδηγουμαστε σε κραχ. Και εν παση περιπτωση,αφου αυτοι ειναι αχρηστοι δεν πρεπει να τους ξαναεμπιστευτουμε.
Cossutius. Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Άχρηστος δεν ειναι κανεις που μπορει και καθοδηγεί τη κοινή γνώμη και που δημαγωγεί... Η διαφορά ειναι το πως χρησιμοποιείς τα προσόντα σου. Γιατι και ο Περικλής δημαγωγος ήταν συν του ότι κατάκλεψε το συμμαχικό ταμείο και κάποιοι γράφουν πως πήρε και πολλά για τον Παρθενωνα :-P:-P Αλλά η Αθήνα ήταν πρωτη δυναμη στο κόσμο τότε. Ναι μεν αυτόν ήταν ο πρωτος στο χωριό αλλά και το κράτος ήταν Νο1... Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πιο επικίνδυνο είδος. Αυτό που δημαγωγεί, χειρίζεται προς όφελος οδηγώντας το κράτος στη καταστροφή και συγχρόνως κατηγορεί τον κόσμο πως αυτός φταίει γιατί αυτος τον ψήφισε. Δε μιλάμε απλά για θράσος...
priest91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κορνήλιος Καστοριάδης για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα. http://www.youtube.com/watch?v=aIgX6MfCEFY
Ntinaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ειναι ακριβως οπως τα λεει ο Χαρυ Κλυνν και μπραβο του(!!!),γιατι τωρα ειναι η ωρα που πρεπει να μιλησουν. Το βιντεο με την Μουτσασου-Μουτσατου.....πως την λενε...με αφησε αδιαφορο απο την πρωτη στιγμη. Αυτο το θεμα με την ιστορια μας και την δημοκρατια μας και ολα αυτα,δεν ασχολουντε πια τοσο πολυ εξω. Τους ενδιαφερει να ξερουν,αν τα λεφτα που μας δανειζουν μπορουν να τα παρουν πισω. Τοσα χρονια του εμπιστευομαστε και αυτοι κατακλεψαν το δημοσιο χρημα και βολευαν τους δικους τους. Την αλλη Κυριακη ειναι οι πιο κρισιμες εκλογες των τελευταιων 30 χρονων και βαλε. Δυστυχως δεν ειναι ευκολο ουτε στο διαδυκτιο να μιλησεις για αυτα τα θεματα. Θελουμε κατι καινουργιο για τις 7 Μαιου. Κατι που να φερει ελπιδα στον κοσμο. Αν μονο ο Τσοχατζοπουλος εχει παρει 18 εκ μονο απο τις μιζες των υποβρυχιων και των Ρωσικων οπλικων συστηματων,ποσα αλλα θα εχει παρει την δεκατετια του 80 και ποσα θα εχουν παρει ολοι οι αλλοι!!! Θελουμε τα κλεμμενα να γυρισουν,θελουμε να μην ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες,ωστε να βγαινει η καθε Μουτσατσου να κανει βιντεο ωστε να μας κανει να νιωσουμε καλυτερα. Θελουμε ενα καλυτερο μελλον και να σταματησει οσων το δυνατον γρηγοροτερα ο εφιαλτης που ζουμε τα τελευταια 2 χρονια,οπου σε ολο τον κοσμο ασχολουντε με εμας,με ποσα χρωσταμε,ποσα δανειζομαστε και αν και πως μπορουμε να τα πληρωσουμε. Ναι εμεις τους ψηφιζαμε,αλλα δεν ξεραμε.Δεν ειμαστε σε θεση ο καθενας να ξερει οτι με την πολιτικη τους οδηγουμαστε σε κραχ. Και εν παση περιπτωση,αφου αυτοι ειναι αχρηστοι δεν πρεπει να τους ξαναεμπιστευτουμε. 50 εκ μιζες οχι 18 και για να παρεις 50 εκ μιζα σημαινει οτι αυτος που στην εδωσε ειχε τουλαχιστον 10πλασιο κερδος απο την απατεωνια,αρα χασαμε 500 εκ σε μπιζνες συν ολα αυτα που αγοραστηκαν.
angmar Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 insert random political rant video here Το βίντεο αφαιρέθηκε ήδη μία φορά, γιατί αποτελεί πολιτική "διαφήμιση" με προτροπή καταψήφισης συγκεκριμένων πολιτικών χώρων. Είχαμε την τιμή να το δούμε και σε ασπρόμαυρο για το added wow effect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα