Προς το περιεχόμενο

"I am Hellene...." Am I?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Αν ζούσες στην Ινδία, θα ήσουν περήφανος Ινδός. Αν ζούσες στην Ιαπωνία, περήφανος Ιάπωνας και στις ΗΠΑ περήφανος Αμερικανός. What is the fucking point? Το ίδιο ισχύει και για τους χριστιανούς που πιστεύουν στον "ένα και μοναδικό θεό" τους. Όσοι από αυτούς ήταν Άραβες, θα πίστευαν στον Αλλάχ και όσοι ζούσαν στην αρχαία Αίγυπτο, στον Ra. Το να αισθάνεσαι την ανάγκη να ανήκεις κάπου, να αποτελείς μέλος μιας κοινωνικής ομάδας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του αδύναμου ανθρώπου και της αγελαίας συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει, ως επί το πλείστον, το είδος μας.

Εγώ πιστεύω πως δεν έχει καμία σημασία το που έχει τύχει να γεννηθείς. Διότι περί τυχαίου γεγονότος πρόκειται. Πηδήχτηκαν 2 άνθρωποι με το συμπάθιο και βγήκες εσύ. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να βλέπεις αντικειμενικά τα μειονεκτήματά σου έτσι ώστε να τα διορθώνεις - αντί να τα μπαλώνεις με το να είσαι, αόριστα, περήφανος.

Την ιστορία της Ελλάδας φίλε ελάχιστοι λαοί την έχουν σε ολόκληρο τον κόσμος. Ο Έλληνας είναι περήφανος γιατί πάντα ήταν μάχιμος λαός. Μην κοιτάς εμάς τώρα που είμαστε του καναπέ!!

Δεν υπάρχει πατριωτισμός!! Και απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτό, δεν σε ενδιαφέρει τίποτα που έχει να κάνει με αυτό που λέγεται πατρίδα. Η άποψη σου είναι οτι έτυχε να είσαι Ελληνας..Δεκτό.

Εγω είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Στην ιστορία της πατρίδας μου έχουν πεθανει χιλιάδες άνθρωποι μόνο και μόνο για την λέξη Ελλάδα. Και εσυ μου λές οτι έτυχε να γεννηθώ Έλληνας?

Σοβαρά τωρα? Πόσοι απο εμας θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν γινόταν κάτι παρόμοι με το 1821, το 1940 το Πολυτεχνείο κτλ? Αυτοι που πέθαναν τότε, μαλάκες ήταν?

Ή μήπως νομίζεις οτι δεν υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν, " έτυχε να γεννηθώ Έλληνας? "

Μην μου πείτε ότι δεν ταιριάζει ακριβώς αυτό το video τώρα:

Απο σένα λόγω του επαγγέλματος σου, περίμενα περισσότερα. Πραγματικά.

Κρίμα, μάλλον δεν νιώθουν περήφανοι για τίποτα οι Έλληνες πια.

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ με προβληματίζει ο όρος "ανθέλληνας" -όπως και ο όρος "φιλέλληνας".

Με το δεύτερο συστηθήκαμε μέσω των σχολικών βιβλίων της ιστορίας (αυτής της κουτσουρεμένης, στρογγυλοποιημένης και γι' αυτό, τελικά, προβληματικής ιστορίας που διδασκόμαστε) αλλά εντύπωση μου έκανε πραγματικά χρόνια μετά όταν, ενήλικος πλέον και με περισσότερες παραστάσεις από τη ζωή, άκουσα Έλληνα πολιτικό να μιλά για τη "φιλελληνική στάση" του τάδε Ευρωπαίου ομολόγου του. Θυμάμαι πόση εντύπωση μου είχε κάνει εκείνη η ρηχή ερμηνεία της στάσης μιας άλλης χώρας, επισήμως εκπεφρασμένης μέσω του υπουργού της, απέναντι στη δική μου χώρα: "μας συνδράμει γιατί είναι φιλέλληνας".

Τρίχες, ήθελα να φωνάξω στην τηλεόραση, μας συνδράμει γιατί έχουμε κοινά συμφέροντα, κοινές επιδιώξεις ή προσδοκά να κερδίσει κάτι από εμάς, όχι γιατί αγαπά άδολα την Ελλάδα. Μου έκανε πάντοτε εντύπωση αυτός ο πολιτικός λόγος με τα ανόητα τσιτάτα, τις εύκολες εκφράσεις, τα soundbites που λέμε και στο χωριό μου.

Με τον πρώτο συστηθήκαμε -επί προσωπικού, όπως λένε στη Βουλή, γιατί συχνά άκουγα στα κανάλια να στολίζουν με αυτό το χαρακτηρισμό πολλούς και διάφορους ξένους που έλεγαν δυσάρεστα για εμάς- όταν σε συζήτηση μεταξύ γνωστών (και άξονα κοινό φίλο) αποτόλμησα να διατυπώσω την άποψη ότι είναι επιζήμιο για την πατρίδα μου και τα συμφέροντά της να παραμένει προσκολημένη στο (αρχαίο, κυρίως, αλλά και νεότερο) παρελθόν.

Μάταια προσπάθησα να εξηγήσω πως ένας λαός που νομίζει πως, οσάκις νικάει, το πετυχαίνει γιατί είναι μάγκας και πρώτος, και οσάκις ηττάται αυτό οφείλεται στους προδότες (εντός και, κατά προτίμηση, εκτός των τειχών), με λίγα λόγια ένας λαός ανιστόρητος, είναι καταδικασμένος όχι απλά να επαναλαμβάνει τα λάθη του, αλλά και να αδυνατεί να διδαχτεί από αυτά.

Δε θεωρώ πως είναι ανθέλληνας όποιος ασκεί κριτική σε όσα θεωρεί κακώς κείμενα. Ούτε μπορώ να υιοθετήσω αυτή την εξαιρετικά βολική διαίρεση μεταξύ των κακών κυβερνόντων και των καλών κυβερνομένων, του καλού καγαθού λαού που έπεσε θύμα μερικών επίορκων και ανάξιων, της πατρίδας που οφείλουμε, γενικώς και αορίστως, να στηρίζουμε και των Εφιαλτών που άπαξ και εξολοθρεύσουμε θα οδηγηθούμε αβρόχοις ποσί στα Ηλύσια Πεδία.

Δημοσ.

Την ιστορία της Ελλάδας φίλε ελάχιστοι λαοί την έχουν σε ολόκληρο τον κόσμος. Ο Έλληνας είναι περήφανος γιατί πάντα ήταν μάχιμος λαός. Μην κοιτάς εμάς τώρα που είμαστε του καναπέ!!

Δεν υπάρχει πατριωτισμός!! Και απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτό, δεν σε ενδιαφέρει τίποτα που έχει να κάνει με αυτό που λέγεται πατρίδα. Η άποψη σου είναι οτι έτυχε να είσαι Ελληνας..Δεκτό.

Εγω είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Στην ιστορία της πατρίδας μου έχουν πεθανει χιλιάδες άνθρωποι μόνο και μόνο για την λέξη Ελλάδα. Και εσυ μου λές οτι έτυχε να γεννηθώ Έλληνας?

Σοβαρά τωρα? Πόσοι απο εμας θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν γινόταν κάτι παρόμοι με το 1821, το 1940 το Πολυτεχνείο κτλ? Αυτοι που πέθαναν τότε, μαλάκες ήταν?

Ή μήπως νομίζεις οτι δεν υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν, " έτυχε να γεννηθώ Έλληνας?

Απο σένα λόγω του επαγγέλματος σου, περίμενα περισσότερα. Πραγματικά.

Κρίμα, μάλλον δεν νιώθουν περήφανοι για τίποτα οι Έλληνες πια.

πολλοι δε νιωθουν ιδιαιτερα περηφανοι γιατι περιτριγυριζονται απο βλακες.

για να εισαι περηφανος για κατι πρεπει να το χεις καταφερει απο μονος σου.rolleyes.gif

Δημοσ.

Και ποιος σας είπε ρε παιδιά πως το βίντεο αυτό εκπροσωπεί τους Έλληνες; Μάλλον τον ευατό της εκπροσωπεί και ήταν κάτι πιο προσωπικό. Μία ηθοποιός που είπε την άποψή της μέσω ενός βίντεο.

Δημοσ.

Την μέση την αγνοούμε,πάντα τα άκρα.Από το γελοίο βίντεο της κυρίας και τις πανοπλίες,τις φουστανέλες μέχρι τον συνωστισμό στην Σμύρνη,την απαξίωση,τον νεοέλληνα.

Το μέτρο το ψάχνουμε εδώ και αιώνες αλλά αδυνατούμε και να το προσδιορίσουμε.Ολισθαίνουμε στα άκρα ανάλογα με τα συμφέροντά μας,τις επιδιώξεις μας,την τάση μας και την τάξη μας.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y

Δεν άντεξα το είδα και ήθελα να πω την γνώμη μου που εδώ και χρόνια την κρατάω μέσα μου.

Πριν αρχίζουμε να φωνάζουμε στο κόσμο έξω ότι είμαστε HELLENE μήπως, λέω μήπως ήρθε η ώρα να το φωνάξουμε πρώτα στο σπίτι μας και μετά ίσως στην γειτονιά μας και ίσως αργότερα γενικά στην χώρα μας ?

Το θέατρο του παραλόγου για άλλη μια φορά φωνάζουμε στους έξω ότι είμαστε HELLENE όταν μόνοι μας αναιρούμε μέσα αυτά που φωνάζουμε έξω :

«Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία.»

Βεβαίως δεν το αμφισβητεί κανείς… απλά την εμπνεύστηκε όπως λες ΜΟΝΟ, γιατί όταν ήρθε η ώρα να την τηρήσει μπήκαν μερικοί εξωτερικοί παράγοντες στην μέση. πχ η κομματική πειθαρχία των δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων από τους Έλληνες , ο διορισμός του ξαδέλφου μου από το Διδυμότειχο στο δημόσιο ο οποίος επηρέασε την ψήφο μου στις προηγούμενες εκλογές, οι υποσχέσεις των μέγα δημοκρατών πολιτικών μας και όλα τα ΘΑ που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε και πολλά, πολλά άλλα.

«Πιστεύω στον ελληνισμό… όλος κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του» … εκτός από ένα μεγάλο μέρος των ίδιων των ελλήνων …μπορώ να το αιτιολογώ με εκατοντάδες παραδείγματα αλλά για μεγαλύτερη ευκολία σας παραπέμπω στο in.gr, naftermporiki.gr, και γενικά σε όλα τα δημοσιογραφικά site. Κάθε μέρα θα έχει να διαβάσετε για το είδος της έμπνευσης που έχουμε πάρει οι περισσότεροι έλληνες από τα ιδανικά του Ελληνισμού.

"Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω"

ΌΧΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… Η ελευθερία του καθενός μας πρέπει να σταματάει εκεί που περιορίζεται η ελευθερία του διπλανού μας και δυστυχώς εδώ το μπερδεύουμε συχνά τα τελευταία 100 χρόνια τουλάχιστον. Αλλά αν το κάνεις προσπάθησε να το κάνεις στο μπαλκόνι σου. Βγες και διαδήλωσε όσο θες εκεί και φώναξε όσο θες. Μην βγεις στο δρόμο μόνο γιατί θα αρπάξουν την ευκαιρία μερικοί άλλοι ΗΕLLENE και τελικά κάποιοι άλλοι ΗΕLLENE μετά θα κλαίνε τα μαγαζιά τους, τα αυτοκίνητα τους, και ίσως στην συνέχεια και την δουλειάς τους (πόσο αντέχει μία επιχείρηση να επισκευάζει σπασμένα, πόσο κοσμάκης να κλαίει την ελάχιστη περιουσία που του έχει απομείνει, πόσο πια)

«….οφείλω χρήματα – και δεν είμαι η μόνη που οφείλει – είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς»

Εδώ τα χαλάμε όχι εσύ, δεν την εμπνεύστηκες εσύ… κάποιοι πρόγονοι σου ίσως. Άλλα έχοντας την ηθική πολύ ψηλότερα από ότι εσύ ή εγώ ή τέσπα κάποιοι της εποχής μας. Το κακό είναι ότι αυτοί λοιπόν που την εμπνεύστηκαν τήρησαν σε ένα μεγάλο βαθμό κάποια στάνταρντ που δυστυχώς οι άνθρωποι της σημερινής εποχής όχι απλώς δεν τα τηρούν ούτε καν τους έχει περάσει από το μυαλό να τα σκεφτούν βρε αδελφέ. Γιατί η Ελεύθερη Αγορά χωρίς κανόνες είναι η Ελλάδα που ζούμε όλη σήμερα. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν είναι καλό να λες ότι αυτή την ελεύθερη αγορά που ζούμε σήμερα την εμπνεύστηκες εσύ ή οι πρόγονοι σου γιατί είναι σαν να περηφανεύεται ένας παιδεραστής ότι βίασε ένα παιδί και να περιμένει να του πουν οι γύρω του μπράβο… είναι ποτέ δυνατόν? . Και αναφέρω μερικά παραδείγματα ελεύθερης αγοράς για να στηρίξω την θέση μου …. Siemens, Tor M1 , Υποβρύχια που γέρνουν , Πετρέλαιο Θέρμανσης, Αποδείξεις λιανική πώλησης, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, Φακελάκια, γρηγορόσημα όλα αυτά είναι στοιχεία της ελεύθερης αγοράς και ευτυχώς η δυστυχώς σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα που επίσης καθημερινά μπορείς να διαβάσεις στα παραπάνω link δεν εμπλέκεται μόνο ένας αλλά πολλοί μα πάρα πολλοί HELLENES.

Κλείνω τον συλλογισμό μου αναφέροντας μερικούς ακόμα HELLENES γνωστοί και άγνωστοι στο κοινό.

Hellene – Είναι ο κος Άκης Τζοχατζόπουλος και μάλιστα 2 φορές ως πολιτικός και εκπρόσωπος τα προηγούμενα χρόνια μερίδας του λαού.. .Ο κος Χριστοφοράκος που είναι κάπου στη Γερμανία καταζητούμενος ή μάλλον που ήταν καταζητούμενος και κάποιοι άλλοι HELLENES τον βοήθησαν με κάποιον διακανονισμό να μην είναι πια , κάποιοι κύριοι που βρίσκονται στην οικονομική πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί, κάποιοι άλλοι κύριοι που βρίσκονται στο σύνταγμα και για την ακρίβεια στην βουλή των Ελλήνων, ΗΕLLENE είναι και αυτοί που τους έστειλαν εκεί, HELLENE είναι ο αλλεργιολόγος στην γειτονιά μου που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο παρόλο που είναι γιατρός του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και έχει το θράσος μετά την επίσκεψη στο Ιατρείο του να σε ρωτάει αν θες απόδειξη και το ακόμα μεγαλύτερο θράσος μόλις του απαντάς κατηγορηματικά ναι να σε χρεώνει 150 € με φΠΑ για 20 λεπτά. HELLENE είναι και αυτός που σου πούλαγε πετρέλαιο θέρμανσης τόσα χρόνια το χειμώνα και κοίταγε να σου κλέψει 50 λίτρα από το γέμισμα για να τα πουλήσει μετά μαύρα ως πετρέλαιο κίνησης. HELLENE είναι και αυτός που πας όποτε πας και διασκεδάζεις ,μια φορά στο τόσο πια ,όπως λες ,για να δεις απόδειξη με το τι έχεις πιεί ή φάει πρέπει να την ζητήσεις επιτακτικά και που ζήτημα αν 2 στους 10 ανθρώπους που απασχολεί είναι δηλωμένοι στο ΙΚΑ. HELLENE είναι και αυτοί που συνεχίζουν να δουλεύουν , παίρνοντας περισσότερα χρήματα στο χέρι και αποφεύγοντας να αποδίδουν νόμιμες εισφορές. HELLENE είναι επίσης όλοι αυτοί που πίσω από ένα κισσέ δημόσιας υπηρεσίας για να κάνεις την δουλειά σου στην ώρα σου, σου ζητάνε φακελάκι, HELLENE είναι και αυτοί που όταν πάνε να αγοράσουν παπούτσια δέχονται έκπτωση 20 % χωρίς απόδειξη. Επίσης HELLENE είναι όλοι αυτοί που ψηφίζουν με κο κριτήριο το πιο κόμμα διόρισε το κανακάρη τους πίσω από ένα από τους κισσέδες που λέγαμε πριν. HELLENE είναι αυτός που περνάει με κόκκινο το φανάρι και έχει το θράσος είτε να δείχνει τα κάλλη του στον τροχονόμο για να μην φάει κλήση είτε ακόμα και να απειλεί φωνάζοντας το όνομα του και το ποιος είναι. ΗΕLLENE είναι και αυτός που ενώ είναι σε ταμείο ανεργίας και βρίσκει δουλειά ζητάει να αργοπορήσει η πρόσληψη του για να μην χάσει τα λεφτά του ταμείου ανεργίας και ΗΕLLENE είναι και αυτός που συμφωνεί και τον προσλαμβάνει. ΗΕLLENE είναι και όλοι αυτοί που κάθε πρωί διαβάζεις σε εφημερίδες και δημοσιογραφικά site ότι έκαναν εκείνο , πιάστηκαν για το άλλο, έκλεψαν εκείνο . ΗΕLLENE είναι και όλοι οι πολιτικοί που εσύ και εγώ και όλοι έχουμε ψηφίσει να μας εκπροσωπούν και κατάφεραν με την συμπεριφορά τους να μας διασύρουν σε όλο τον κόσμο και να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι οι ΗELLENE. HELLENE είναι και ο πολιτικός που στο πολύ πρόσφατο παρελθόν 3 φορές δημόσια είπε ψέματα ότι δεν θα κάνει κάτι και 2 μήνες μετά από την δημόσια δήλωση του έκανε το ακριβώς αντίθετο. ΗΕLLENE είναι και αυτό που στην πρόσφατη ομιλία αυτού του πολιτικού ήταν από κάτω και κούναγε την σημαία και πολλοί, πολλοί άλλοι εκτός από εσένα είναι HELLENE. Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν κάπου αλλού…. Δεν ξέρω τι να πω, στα 35 χρόνια της ζωής μου πάντως κυρίως αυτά έχω να θυμάμαι και πολλά άλλα ακόμα τα οποία αν τα αναλύσω θα χρειαστώ καμιά 10αριά μέρες γράψιμο. Αναρωτιέμαι όμως κάθε φορά που μου έρχονται αναμνήσεις από τα 35 χρόνια της ζωής μου μήπως ήμουν και εγώ HELLENE σε κάποιες από αυτές? Ήμουν? Ή ήταν όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα HELLENE όπως οι παραπάνω και εγώ είμαι HELLENE σαν αυτή την μουρλή που ξαφνικά κατάλαβε ότι είναι HELLENE και το φωνάζει να το ακούσουν οι έξω…? Εδώ είναι το ζουμί λοιπόν. Ας δούμε πόσο HELLENE είμαστε ή ήμασταν όλοι μας και μετά το συζητάμε να το φωνάξουμε και προς τα έξω…..

HELLENE λοιπόν δεν είσαι μόνο εσύ δυστυχώς… είναι και όλοι οι παραπάνω… είμαι και εγώ… και με δεδομένο ότι δυστυχώς και πάλι όλοι οι παραπάνω είναι αρκετά περισσότεροι αριθμητικά από εσένα προτείνω πριν αρχίσεις να φωνάζεις στου έξω ότι εσύ είσαι HELLENE προσπάθησε να αλλάξεις ή τέσπα να διώξεις από την κατηγορία αυτή, όλους αυτούς που αυτή την στιγμή θεωρούνται HELLENE και χαλάνε και την δική σου εικόνα και μετά βλέπουμε τι θα φωνάξουμε και έξω. Επίσης προσπάθησε να σταματήσεις και εσύ να είσαι από τους από πάνω HELLENE και στα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητα σου για να έχει αξία η φωνή σου.

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα.

«

Καλημέρα. Μπαίνεις σε ένα φόρουμ το οποίο είναι τίγκα στους ανθέλληνες και τους ξενομανείς,(κ δε μιλάω γι αυτούς που ασκούν κριτική στα στραβά μιλάω γι αυτούς/ες που τους αρέσει να δείχνουν πόσο πολύ μισούν τη φάρα τους) να ποστάρεις ιδεολογικό βίντεο για Ελληνική συνείδηση. Μεγάλο θάρρος δε λέω, αλλά ούτε το χρόνο που έκανες copy-paste δεν αξίζει. Κι αυτό ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται από τις μέχρι τώρα απαντήσεις κ θα συνεχίσει να φαίνεται περισσότερο όταν θα μπούν και οι υπόλοιποι ψηφιακοί "γενίτσαροι". Pop-corn :devil:

Δημοσ.

Και ποιος σας είπε ρε παιδιά πως το βίντεο αυτό εκπροσωπεί τους Έλληνες; Μάλλον τον ευατό της εκπροσωπεί και ήταν κάτι πιο προσωπικό. Μία ηθοποιός που είπε την άποψή της μέσω ενός βίντεο.

Mια βολτα απο τα youtube comments του και θα δεις και ο ιδιος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει ανθέλληνας;

Αν πω, λ.χ., ότι πρέπει να αντιδράσουμε στο τσουβάλιασμά μας, αλλά πρέπει να το κάνουμε με δική μας σκέψη και ψύχραιμα επιχειρήματα, όχι σκούζωντας και αντιγράφοντας (αποτυχημένα, μάλιστα) διαφημίσεις μπύρας, είμαι ανθέλληνας;

Δημοσ.

Εγω το βλεπω διαφορετικα. Το βλεπω σαν κληρονομια που ειχαν την τυχη να γεννηθω κατω απο "πλουσιο" πατερα και συνεπως ειναι χρεος μου να συντηρησω και να αυξησω αυτην την "περιουσια". Τι βλεπω ομως γυρω γυρω μου με τα υπολοιπα "αδερφια" μου? Οτι ενω εγω προσπαθω να κανω αυτο ακριβως οι περισσοτεροι τρωνε το μεριδιο της κληρονομιας τους σε πουτανες και κασινο κτλ. Ειναι λιγα τα "αδερφια" που πραγματικα θελουν να κανουν κατι και να περασουν κατι καλυτερο στα δικα τους παιδια.

Ετσι βλεπω εγω την εθνικη υπερηφανια. Ναι προσωπικα αισθανομαι και εγω υπερηφανος που ειμαι Ελληνας τοσο επειδη ειχα την τυχη να γεννηθω κατω απο τοσο βαρια ιστορια οσο και το οτι προσπαθω οσο μπορω ολα μου τα χρονια να γινω καλυτερος και ανταξιος της κληρονομιας μου. Just my two cents.

Δημοσ.

Αγαπάς τον τόπο σου, οχι αυτούς που τον κυβερνούν!!

Εγώ αγαπώ και αυτούς που τον κυβερνούν και όπου τους πετυχαίνω, θέλω να τους κάνω έρωτα...

Δημοσ.

Mια βολτα απο τα youtube comments του και θα δεις και ο ιδιος.

Τα youtube comments θα μου πουν εάν το βίντεο το έφτιαξε η ηθοποιός για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Δεν είπα για το αν άρεσε στους υπόλοιπους, άλλο αυτό.

Δημοσ.

Βασικά, απλά από περιέργεια, γιατί νομίζεις οτι μόνο οι Έλληνες τα κάνανε όλα αυτά; Και οι Αμερικάνοι τόσο κόσμο έχουν σκοτώσει επειδή 'αγαπούν την πατρίδα τους', και οι Ιάπωνες επίσης δεν διστάσαν να κανιβαλίσουν κυριολεκτικά οποιονδήποτε πήγε να τους δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι και οι Κινέζοι φάνηκαν μάχιμοι απέναντι στο καθεστός τους (και μιλάμε για 5.000 νεκρούς το 1989, όχι πολυτεχνέιο). Δηλαδή δεν διαφωνώ να είσαι πατριώτης, απλά δεν καταλαβαίνω τους λόγους που αναφέρεις εδώ! Btw σε ένα πόλεμο δεν σε ρωτάνε αν θές να πας, σε στέλνουν θες δεν θες!

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπαίνεις σε ένα φόρουμ το οποίο είναι τίγκα στους ανθέλληνες και τους ξενομανείς,(κ δε μιλάω γι αυτούς που ασκούν κριτική στα στραβά μιλάω γι αυτούς/ες που τους αρέσει να δείχνουν πόσο πολύ μισούν τη φάρα τους) να ποστάρεις ιδεολογικό βίντεο για Ελληνική συνείδηση. Μεγάλο θάρρος δε λέω, αλλά ούτε το χρόνο που έκανες copy-paste δεν αξίζει. Κι αυτό ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται από τις μέχρι τώρα απαντήσεις κ θα συνεχίσει να φαίνεται περισσότερο όταν θα μπούν και οι υπόλοιποι ψηφιακοί "γενίτσαροι". Pop-corn :devil:

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει αυτό...ίσως να μην κατανοώ και τι εννοείς... δεν πόσταρα ιδεολογικό βίντεο , ούτε αυτός ήταν ο σκοπό μου. Ο σκοπός μου ήταν να εναντιωθώ σε οποιαδήποτε προσπάθεια τέτοιου βίντεο προς τα έξω... επισημαίνοντας ότι πρώτα να φτιάξουμε τα μέσα και να τα κατανοήσουμε ότι αυτά που λέμε πρέπει να τα τηρούμε και μετά να ζητάμε από τους έξω να καταλάβουν τι και ποιοι είμαστε. Όσο και αν φωνάζω εγώ ότι είμαι κάτι αν οι πράξεις μου δείχνουν το αντίθετο μάλλον δεν θα συγκινήσω κανένα.

Δημοσ.

Βασικά, απλά από περιέργεια, γιατί νομίζεις οτι μόνο οι Έλληνες τα κάνανε όλα αυτά; Και οι Αμερικάνοι τόσο κόσμο έχουν σκοτώσει επειδή 'αγαπούν την πατρίδα τους', και οι Ιάπωνες επίσης δεν διστάσαν να κανιβαλίσουν κυριολεκτικά οποιονδήποτε πήγε να τους δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι και οι Κινέζοι φάνηκαν μάχιμοι απέναντι στο καθεστός τους (και μιλάμε για 5.000 νεκρούς το 1989, όχι πολυτεχνέιο). Δηλαδή δεν διαφωνώ να είσαι πατριώτης, απλά δεν καταλαβαίνω τους λόγους που αναφέρεις εδώ! Btw σε ένα πόλεμο δεν σε ρωτάνε αν θές να πας, σε στέλνουν θες δεν θες!

Δεν είπα οτι μόνο οι Έλληνες το κάνανε όλα αυτά. Λεω οτι λίγοι ακόμα κάναν παρόμοια πράματα!

Αξιωματικός όταν ήμουν στρατό μου είπε οτι άν γίνει πόλεμος πρώτος αυτός θα φύγει..Και ήμουν και ειδικές δυνάμεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...