antuansupra Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλα, δε χρειαζεται να θεωρεις ευαγγελιο το βιντεο που ανεβαζει ο οποισδηποτε στο utube. To ειδα, βασικα εχει χωρες του 3ου κοσμου και εχθρους της αμερικης... βάση του cpi ειναι το βίντεο. αλλη μια φορα το Link
xreokopia Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι σημαινει cpi? To utube βριθει απο τετοια βιντεακια, μη δινεις ιδιαιτερη σημασια. Και η γιαγια μου προχτες ανεβασε ενα βιντεακι. Παντως αν σε πινακα διαφθορας δεν υπαρχει μεσα η Ελλαδα τοτε ευλογα αναρωτιεται κανεις πόσο σοβαρος ειναι αυτος ο πινακας. Γιατι οπως πολυ καλα ξερεις στο ελαντα δε δουλευει σωστα τιποτα
antuansupra Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καλε μου άνθρωπε!! το top 10 δείχνει το βίντεο,δήλαδη τις 10 χειρότερες. Η Ελλάδα ειναι στην ογδοηκοστή θέση
IOSTEFO Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Γιατι οπως πολυ καλα ξερεις στο ελαντα δε δουλευει σωστα τιποτα ούτε τα μπουρδέλα.
andrip Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για λόγους καθαρα γεωγραφικούς, Το παρίσι είναι μια κουκίδα μπροστά στην Αθήνα, η Αθήνα είναι σχεδόν 4πλάσια σε μέγεθος, η Νέα Υόρκη είναι σχεδόν διπλάσια απο την Αθήνα και το Λονδίνο είναι σχεδόν διπλάσιο απο τη Νέα Υόρκη. Φιλε μου εχεις μαυρα μεσανυχτα απο δημογραφικα στοιχεια, το Παρισι μαζι με τα περιχωρα του εχει πληθυσμο 13 εκατομμυρια, δηλαδη πολυ περισσοτερο απο Αθηνα-Πειραια και τα προαστια τους, και περισσοτερο απο ολοκληρη την Ελλαδα. Το Λονδινο μόνο του εχει πληθυσμο 8,5 εκατομ. δηλ. οσο περιπου η Ελλαδα, το ιδιο και η Ν.Υορκη... Φίλε μου γιατί πρέπει να είμαστε τόσο αγενής στις εκφράσεις μας; Είναι σαφέστατο οτι εννοώ το ΜΕΓΕΘΟΣ! Όταν λέει κάποιος μέγεθος δε γίνεται να εννοεί τον πλυθησμό! Κι έστω οτι το παίρνεις εσύ οτι εννοώ τον πλυθησμό, δεν καταλαβαίνεις με τις συγκρίσεις που έκανα οτι μιλούσα για την έκταση;
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Eπαναλαμβανω ότι και τις μισες φορες απ αυτές που λες να γινουν πυρηνικα δυστυχηματα, είναι υπεραρκετο. Από το 1986 ως σημερα μου ερχονται στο μυαλο 3, Τσερνομπιλ, Κοζλοντουι, Φουκοσιμα, σου φαινονται λιγα? Δεν ειναι θεμα ανευθυνων λαων. Μηπως φταινε οι ιαπωνες για το τσουναμι που προκαλεσε το δικο τους πυρηνικο δυστηχημα? Κατι δε παει καλα με σενα φοβαμαι, από πού συμπερανες ότι θελω να ειμαστε οι πιο διεφθαρμενοι? Xειροτερα από Ελλαδα? Που? Που? Μη μου πεις ομως καμμια χωρα τυπου Ζιμπαμπουε, δε γιναμε Ζιμπαμπουε(ακομα…) Πες μου ποια είναι τα χειροτερα που γινονται σε άλλες χωρες και δε γινονται στην Ελλαδα τα οποια προφανως όπως λες δε βλεπω. Τι που που; δε σου εδειξα λινκς με τη βουλγαρια ως πρωτη; Δηλαδη τι θες να παμε ολοι μαζι βουλγαρια να τα δουμε απο κοντα να το αποδειξουμε; Σου δειξαμε λινκς, σου δειξαμε βιντεο, αν δεν πειθεσαι ουτε με αυτα, πιθανως το προβλημα δεν το εχουμε εμεις.
παπι Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι που που; δε σου εδειξα λινκς με τη βουλγαρια ως πρωτη; Δηλαδη τι θες να παμε ολοι μαζι βουλγαρια να τα δουμε απο κοντα να το αποδειξουμε; Σου δειξαμε λινκς, σου δειξαμε βιντεο, αν δεν πειθεσαι ουτε με αυτα, πιθανως το προβλημα δεν το εχουμε εμεις. Ε καλα τωρα Βουλγαρια 3,3 Ελλαδα 3,4 το θεμα δεν ειναι το δεκαδικο αλλα το ακεραιο
taazz Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ε καλα τωρα Βουλγαρια 3,3 Ελλαδα 3,4 το θεμα δεν ειναι το δεκαδικο αλλα το ακεραιο Άστο δεν σε πάει, δεν βγαίνει βρε παιδί μου, απο χιλιόμετρα μακριά σφυρίζει ότι δεν ξέρεις για τι μιλάς και ότι δεν έχεις καμιά διάθεση για έρευνα απλά υποστηρίζεις, γιατί σε βολεύει κατα πάσα πιθανότητα, το χαβά σου απλά για να τον υποστηρίζεις.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δικιο εχει το παπι ρε παιδια, λετε οτι η ελλαδα δεν ειναι η πιο διεφθαρμενη χωρα στην κοσμο και ειναι ξερω γω η 80η και η χειροτερη ειναι στο 90, για κατι δεκατα διαφορα ... Με λιγα λογια, οχι γιαννης γιαννακης
παπι Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Άστο δεν σε πάει, δεν βγαίνει βρε παιδί μου, απο χιλιόμετρα μακριά σφυρίζει ότι δεν ξέρεις για τι μιλάς και ότι δεν έχεις καμιά διάθεση για έρευνα απλά υποστηρίζεις, γιατί σε βολεύει κατα πάσα πιθανότητα, το χαβά σου απλά για να τον υποστηρίζεις. Ποιον υποστηριζω; Στο παρακατω δεν κανουν αναφορα;
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ποιον υποστηριζω; Στο παρακατω δεν κανουν αναφορα; Απο που ειναι αυτο και ποιας χρονιας; Και τελος παντων, το θεμα δεν ειναι αν η βουλγαρια ειναι η οχι χειροτερη, η βουλγαρια ειναι απλα ενα παραδειγμα, στα λινκ που εδωσα τη βγαζουν χειροτερη, σε καποια αλλα ισως οχι. Το θεμα ειναι οτι η ελλαδα δεν ειναι πρωτη, οπως υποστηριχθηκε απο τον χρεοκοπια. Και για να τελειωνει το οφ τοπικ, πιστευετε αληθεια οτι οι ελληνες δεν πρεπει να φτιαξουν ουρανοξυστες, γιατι το προβλημα ειναι οτι θα πεσουν;
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εδώ δεν μπορούμε να μοιράσουμε δυο γαϊδάρων άχυρα, θα έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που θα αναλάβουν την υλοποίηση τέτοιων πολύπλοκων κατασκευών; Δεν υπάρχει κράτος για να γίνουν οι αυστηροί έλεγχοι που χρειάζονται τέτοια κτήρια. Αυτή είναι η μοναδική ένστασή μου και όχι ιδεολογικοί λόγοι. Αναρωτιέμαι επίσης αν πχ ξεσπάσει κάποια φωτιά σε τέτοιο κτίριο τι θα κάνει, τι θα μπορεί να κάνει, η Πυροσβεστική. Δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή και κοστίζει πάρα πολλά χρήματα για να την στήσεις εκ του μηδενός. Χρήματα που απλά δεν υπάρχουν.
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καμία σχέση Κώστα. Δεν είναι κρατική υπόθεση η κατασκευή ουρανοξύστη. Με τον ίδιο τρόπο που σχεδόν όλα τα άλλα κτήρια χτίζονται από ιδιώτες και επιχειρήσεις, έτσι μπορεί να χτιστεί και κάποιος ουρανοξύστης, αρκεί να το επιτρέπει η πολεοδομική νομοθεσία. Το οικονομικό θέμα είναι πρόβλημα του επενδυτή, όχι του κράτους.
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ίσως δεν εκφράστηκα σωστά. Δεν εννοούσα ότι είναι κρατική υπόθεση η κατασκευή του κάθε κτιρίου, αλλά οι έλεγχοι της πολεοδομίας σίγουρα είναι. Εδώ έχουν γίνει τόσες παραβιάσεις των πολεοδομικών κανονισμών και οι υπηρεσίες κοιμούνται όρθιες για να μην πω ότι τα παίρνουν χοντρά. Υπάρχει εμπιστοσύνη; Η ποιότητα κατασκευής όμως ενός τέτοιου κτηρίου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω απο άριστη. Πρέπει να έχουν τηρηθεί μέχρι κεραίας όλες οι διατάξεις. Πότε έγινε αυτό; Αναφερόμουν επίσης στην υποδομή που πρέπει να δημιουργηθεί απο άλλες κρατικές υπηρεσίες όπως η πυροσβεστική, για αντιμετώπιση πιθανών αντίστοιχων προβλημάτων. Το οικονομικό κόστος της ανέγερσης ενός κτιρίου, επιβαρύνει καθαρά τον επενδυτή όντως.
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ίσως δεν εκφράστηκα σωστά. Δεν εννοούσα ότι είναι κρατική υπόθεση η κατασκευή του κάθε κτιρίου, αλλά οι έλεγχοι της πολεοδομίας σίγουρα είναι. Εδώ έχουν γίνει τόσες παραβιάσεις των πολεοδομικών κανονισμών και οι υπηρεσίες κοιμούνται όρθιες για να μην πω ότι τα παίρνουν χοντρά. Υπάρχει εμπιστοσύνη; Η ποιότητα κατασκευής όμως ενός τέτοιου κτηρίου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω απο άριστη. Πρέπει να έχουν τηρηθεί μέχρι κεραίας όλες οι διατάξεις. Πότε έγινε αυτό; Αναφερόμουν επίσης στην υποδομή που πρέπει να δημιουργηθεί απο άλλες κρατικές υπηρεσίες όπως η πυροσβεστική, για αντιμετώπιση πιθανών αντίστοιχων προβλημάτων. Το οικονομικό κόστος της ανέγερσης ενός κτιρίου, επιβαρύνει καθαρά τον επενδυτή όντως. Η κατασκευη ενος τετοιου εργου δεν ειναι ενα καθημερινο φαινομενο, αρα δε διεπεται και απο τους καθημερινους (κακους) κανονισμους και τους μη ελεγχους. Δες το σαν μια κατασκευη οπως αυτης της γεφυρας, του στεγαστρου του καλατραβα κλπ. Πιστευεις οτι αυτα τα εργα εγιναν αρπα κολα, και με πολεοδομικες παραβιασεις, και αν οχι γιατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα