Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ χθες που έκανα βόλτα απαθανάτισα κατι στον ουρανό

Picture1.jpg

κανει μπαμ οτι δεν ειναι χθεσινη η φωτογραφια!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε λίγο θα βελάξεις...

σα να μου στέλνεις link του λιακόπουλου ...

CIA? ffs

αυτοί τα σκηνοθετούν..όταν τους βολεύει

αλλα και πάλι δες αποσμασματα...

The charge to the panel was to review the available evidence on UFOs and to consider the possible dangers of the phenomena to US national security. The panel met from 14 to 17 January 1953. It reviewed Air Force data on UFO case histories and, after spending 12 hours studying the phenomena, declared that reasonable explanations could be suggested for most, if not all, sightings. For example, after reviewing motion-picture film taken of a UFO sighting near Tremonton, Utah, on 2 July 1952 and one near Great Falls, Montana, on 15 August 1950, the panel concluded that the images on the Tremonton film were caused by sunlight reflecting off seagulls and that the images at Great Falls were sunlight reflecting off the surface of two Air Force interceptors. (31)

The panel concluded unanimously that there was no evidence of a direct threat to national security in the UFO sightings. Nor could the panel find any evidence that the objects sighted might be extraterrestrials. It did find that continued emphasis on UFO reporting might threaten "the orderly functioning" of the government by clogging the channels of communication with irrelevant reports and by inducing "hysterical mass behavior" harmful to constituted authority. The panel also worried that potential enemies contemplating an attack on the United States might exploit the UFO phenomena and use them to disrupt US air defenses. (32)

Δημοσ.

ναι , οταν τα λέει ο λιακόπουλος ειναι παπαρες , οταν τα λέει η κρατική μυστική υπηρεσία ειναι παπάρες , προφανός μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια.

Δημοσ.

ναι , οταν τα λέει ο λιακόπουλος ειναι παπαρες , οταν τα λέει η κρατική μυστική υπηρεσία ειναι παπάρες , προφανός μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια.

κρατική μυστική υπηρεσία τι θα λέει δηλαδή; τις αλήθειες; τι να σου πω....

παρολαυτά να διαβάζεις αγγλικά ξέρεις, αφού μου έστειλες το link αυτό...

καταλαβαίνεις τι λέει;

ο λιακόπουλος σε έκαψε...είναι χειρότερος και απτήν πρέζα ο fousths

Δημοσ.

Χθες γυρω στις 11 το βραδυ ημουν εξω στην περιοχη της αγιας βαρβαρας (αθηνα) και κοιταζω τον ουρανο και βλεπω ενα φωτεινο πραγμα λιγο πιο σκοτεινο απο μια φωτοβολιδα,λεω αεροπλανο θα ειναι.Αλλα παρατηρωντας το καλυτερα βλεπω οτι ηταν κοκκινο φως το κοιταζα επι 2-3 λεπτα ειχε μια κατευθυνση προς ανατολικα,προχωρουσε σιγα δεν ηταν ακινητο και σε καποια φαση μετα κανει στροφη 180 μοιρων κ πηγε προς τα πισω κ μετα εσβησε....Δεν παιζει να ειναι αεροπλανο με την καμια γτ εκανε στροφη και μετα εσβησε και ηταν κοκκινοπο το φως του ολη την ωρα!Το googlαρα και ειδα οτι και αλλοι ειχαν παρατηρησει αυτο το θεμα αλλα σε διαφορετικο τοπο και ημερομηνια... http://www.fora.gr/gr/info/ufo/index.html εδω το διαβασα...Μηπως εχει παρατηρησει και αλλος τπτ τετοιο ή το ειδε χθες?

τωρα σοβαρα αν μας κανεις πλακα για αυτο πρεπει να σε πειραξε πολυ που δε σηκωνεις πρωταθλημα!

Δημοσ.

είδα το ίδιο που περιγράφεις, κυριακή του πάσχα πρωί ώρα 01:30 περίπου, πανω απο την πάτρα. είχε συννεφιά και φαιντότανε απο πάνω. φως έντονο,κίτρινο σε μέγεθος φωτοβολιδας, για κανένα λόγο αεροπλάνο γιατι φαινοτανε πισω απ τα συννεφα. προχώραγε αργά και σταθερά για τουλάχιστον 1 λεπτο με κατευθυνση προς βορρά. κανένας ήχος/θόρυβος

Δημοσ.
είδα το ίδιο που περιγράφεις' date=' κυριακή του πάσχα πρωί ώρα 01:30 περίπου, πανω απο την πάτρα. είχε συννεφιά και φαιντότανε απο πάνω. φως έντονο,κίτρινο σε μέγεθος φωτοβολιδας, για κανένα λόγο αεροπλάνο γιατι φαινοτανε πισω απ τα συννεφα. προχώραγε αργά και σταθερά για τουλάχιστον 1 λεπτο με κατευθυνση προς βορρά. κανένας ήχος/θόρυβος[/quote']

Παιδια για την πατρα μην μιλατε.ειναι μια καφετερια στην ναυπακτο κοντα που εχει εναν μεγαλο προβολεα με κιτρινοπο χρωμα,που φωτιζει τα συννεφα στον ουρανο και περιστρεφεται.τι ufo και βλακειες λεμε.προβολεας ειναι(για την πατρα παντα:Ρ)

ναι ' date=' οταν τα λέει ο λιακόπουλος ειναι παπαρες , οταν τα λέει η κρατική μυστική υπηρεσία ειναι παπάρες , προφανός μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια.[/quote']

Στις 5+ μπυρες αρχιζω κι εγω να λεω τετοια σαν του λιακοπουλου.αν σου γραψω για εσενα προσωπικα βιβλια που να απαντουν λογικα ολα τα ερωτηματα σου,θα τα αγορασεις?να βγαλω κι εγω ενα χαρζιλικι στα γρηγορα

Δημοσ.

Παιδια για την πατρα μην μιλατε.ειναι μια καφετερια στην ναυπακτο κοντα που εχει εναν μεγαλο προβολεα με κιτρινοπο χρωμα,που φωτιζει τα συννεφα στον ουρανο και περιστρεφεται.τι ufo και βλακειες λεμε.προβολεας ειναι(για την πατρα παντα:Ρ)

κλαίω

Δημοσ.

όχι δεν ήταν αυτός. τον εχω δεί αυτονε πως είναι. φτάνει απένταντι σε μας και απλά φωτίζει τα συννεφα. εγω είδα μια λαμπα φαντασου.

κλαίω

μη το γελας καθολου. ισχυει αυτο που λεει. :mellow:

Δημοσ.

Ειδες λαμπα?τι λες ρε παιδι μου,σοβαρα?σε ποια περιοχη μενεις εσυ?μπας και ειχες πιει και εβλεπες το λαμπατερ σου?

Δημοσ.

το βουητο ειναι καλυτερο απο τα ufo.

ειναι σαν να τρυπαγαν το βουνο ή υπεδαφος μεταμεσονυκια:P

καθεστε και κοιτατε τον ουρανο μια φωτο κατι δεν παιζει?εστω με τα κινητα των 700ευρω που εχουν οι περισσοτεροι:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...