AleXXX7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια...Τωρα τελευταια εχω αρχισει να ασχολουμε με την γυμναστικη.. Και εχω καποιο ερωτημα .. Να ασχοληθω με ογκο η με γραμμωση..? Γυμναστηριο δν προλαβαινω να παω αφου εχω 10 ωρες την εβδομαδα φροντηστηρια καταλαβαινεται.. και δν κανω καποια δραστηριοτητα... Στο σπιτι εχω 2 πεντοκιλα βαρακια... και ενα ''μηχανιμα'' κοιλιακων... επισης μονοζυγο και εναν σακο του μποξ... ασχολουμε με ολα αλλα δεν ξερω με τι να πρωτοασχοληθω.. Ειμαι 13-14 ετων 1.67 και 55 κιλα... ειναι καλα..? Και αν μπορειτε ας μου προτεινεται καποιο προγραμμα.. Ευχαριστω .. για καποια λαθη που τυχων κανω στο αρτθρο συγγνωμη ..ειμαι καινουργιος.. Ευχαριστω εκ των προτερων..
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι όγκο ρε παλικάρι και γράμμωση , 13 χρονών? Παίξε κανένα μπάσκετ , κάνε μονόζυγο , Pushups κοιλιακούς και τέλος. Κάνε 3 σετάκια από κάθε άσκηση που ανέφερα μέρα παρά μέρα και τέλος. Και φάε να βάλεις κανένα κιλό, γιατί ύψος έχεις ακόμα να πάρεις. Αυτό που σου λέω θα σου πουν και οπουδήποτε αλλού
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 φίλε μου νομίζω πως δεν είσαι στο κατάλληλο forum για να ρωτήσεις για αυτά. Καλύτερα να ψάξεις στο google για κάποιο πιο κοντά στο αντικείμενο για να πάρεις και καμια σωστή απάντηση καλή συνέχεια η απλά γυμνάζεσαι και την έχεις αληθινή και όχι σε φωτογραφία :mrgreen: έλα , αστειέυομαι
linuslost Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια...Τωρα τελευταια εχω αρχισει να ασχολουμε με την γυμναστικη.. Και εχω καποιο ερωτημα .. Να ασχοληθω με ογκο η με γραμμωση..? Γυμναστηριο δν προλαβαινω να παω αφου εχω 10 ωρες την εβδομαδα φροντηστηρια καταλαβαινεται.. και δν κανω καποια δραστηριοτητα... Στο σπιτι εχω 2 πεντοκιλα βαρακια... και ενα ''μηχανιμα'' κοιλιακων... επισης μονοζυγο και εναν σακο του μποξ... ασχολουμε με ολα αλλα δεν ξερω με τι να πρωτοασχοληθω.. Ειμαι 13-14 ετων 1.67 και 55 κιλα... ειναι καλα..? Και αν μπορειτε ας μου προτεινεται καποιο προγραμμα.. Ευχαριστω .. για καποια λαθη που τυχων κανω στο αρτθρο συγγνωμη ..ειμαι καινουργιος.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Πλακα μας κανεις??? με 10 ωρες την βδομαδα ΜΟΝΟ δεν προλαβαινεις να γραφτεις σε ενα συλλογο ή να πας μονο σου να κανεις λιγο τρεξιμο??? Ασε που εισαι μονο 13..
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 η απλά γυμνάζεσαι και την έχεις αληθινή και όχι σε φωτογραφία :mrgreen: έλα , αστειέυομαι αει ρε αν και εσκασε μια τετοια χθες και παραλιγο να μου φυγει το περιοδικο για τις offshore που διαβαζα...
RottenLungs Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 αει ρε αν και εσκασε μια τετοια χθες και παραλιγο να μου φυγει το περιοδικο για τις offshore που διαβαζα... Τι σχολή;;; Το 10% ισχύει ακόμα;;;; Αν όχι δίνω πανελλήνιες...Μ@λάκα ψάχνω το σαγόνι μου. Γεια σας παιδια...Τωρα τελευταια εχω αρχισει να ασχολουμε με την γυμναστικη.. Και εχω καποιο ερωτημα .. Να ασχοληθω με ογκο η με γραμμωση..? Γυμναστηριο δν προλαβαινω να παω αφου εχω 10 ωρες την εβδομαδα φροντηστηρια καταλαβαινεται.. και δν κανω καποια δραστηριοτητα... Στο σπιτι εχω 2 πεντοκιλα βαρακια... και ενα ''μηχανιμα'' κοιλιακων... επισης μονοζυγο και εναν σακο του μποξ... ασχολουμε με ολα αλλα δεν ξερω με τι να πρωτοασχοληθω.. Ειμαι 13-14 ετων 1.67 και 55 κιλα... ειναι καλα..? Και αν μπορειτε ας μου προτεινεται καποιο προγραμμα.. Ευχαριστω .. για καποια λαθη που τυχων κανω στο αρτθρο συγγνωμη ..ειμαι καινουργιος.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Τα κιλά σου είναι μια χαρά για το ύψος σου, οπότε καλό είναι να πάς για όγκο. Αλλα αυτά ειδικά στην αρχή καλό είναι να έχεις έναν ειδικό να σε καθοδηγεί. 13 χρονών τι σκατα φροντιστήρια έχεις;;; Κόψε το φροντιστήριο (εκτός αν είναι ξένες γλώσσες) και ξεκίνα γυμναστήριο ή στίβο;
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι σχολή;;; Το 10% ισχύει ακόμα;;;; Αν όχι δίνω πανελλήνιες...Μ@λάκα ψάχνω το σαγόνι μου. στο γυμναστηριο ρει και μετα οδηγαγα και σκεφτομουνα "αυτη πρεπει να ειναι η yoga intructor"... "γιαυτο ο καραφλομαλλιας (ιδιοκτητης) ειπε οτι δεν αγχωνεται για την κριση" χμμμ
SlackulatoR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι σχολή;;; Το 10% ισχύει ακόμα;;;; Αν όχι δίνω πανελλήνιες...Μ@λάκα ψάχνω το σαγόνι μου. Λες να είναι η Andriana Lima;
RottenLungs Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λες να είναι η Andriana Lima; Μόνο πορνοστάρ ξέρω και αναγνωρίζω φυσιογνωμίες.Η τύπισσα τι είναι;;;
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μόνο πορνοστάρ ξέρω και αναγνωρίζω φυσιογνωμίες.Η τύπισσα τι είναι;;; supermodel?
FedonasP Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Επειδή ακριβώς δεν ξέρεις τι κανεις τα βαράκια (έστω 5 κιλών) και τα μηχανήματα είναι επικίνδυνα για εσένα.. (άσε που μπορεί να μην ψιλώσεις) παράτα τα αυτά προς το παρόν μην βιάζεσαι, πολύ σύντομα θα μεγαλώσεις και ούτε χαμπάρι δεν θα πάρεις και θα λες τι ωραία ήταν όταν ήμουν ανέμελος 13χρόνος... λοιπόν τώρα απλά για να μην παχαίνεις και να έχεις καλή σωματική κατάσταση κανε το εξής.. παίζε πολλά αθλήματα (γράψου και σε καμια ομάδα αν θες για να σε προπονούνε κιόλας) γράψου σε ένα κολυμβητήριο.. θα με θυμηθείς! Να τως καλά.. όχι μονο μπριζόλες και λιπαρά(αυτά βασικά να τα αποφεύγεις) να τρως ένα γεμάτο πρωινό να προτιμάς ελαιόλαδο και φυσικά υλικά, αλάτι να μην βάζεις παντού και όχι μπόλικο.. Να πίνεις αρκετό νερό ένα πάκο γάλα την ημερα (3%) δεν χρειάζεται να το πίνεις μονορούφι αν δεν μπορεις... λίγο το πρωί λίγο το απόγευμα κτλ.. αρκεί στο τέλος της ημέρας να το έχεις καθαρίσει. τέλος τρώγε πολλά και διαφορα φρούτα... να προτιμάς το ποδήλατο από το λεωφορείο και θα είσαι jet.. θα έχεις ωραίο σώμα μην ανησυχείς.
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Υπερβολικο μου φαινεται. Εγω πινω απλα μονορουφι μισο λιτρο το απογευμα μετα τη γυμναστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα