Προς το περιεχόμενο

Διαδικτυακό debate μικρών κομμάτων στο Pathfinder.gr


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

To Pathfinder.gr, στο πλαίσιο του εκλογικού του αφιερώματος Pathfinder Elections [http://news.pathfinder.gr/elections], προβάλει ένα ξεχωριστό debate: ένα twit-bate μεταξύ μικρών κομμάτων.

 

Κόμματα όπως η Δράση, η Ανταρσύα, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημιουργία Ξανά, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

 

Το debate, που θα μεταδοθεί ζωντανά στο Pathfinder Elections, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30/04 και ώρα 21:00 στο χώρο του Free Thinking Zone (Σκουφά 64). Θα συντονίζει η δημοσιογράφος Βάλια Καιμάκη με την συνδρομή των curators: Ανδρέα Παναγόπουλο (@AnemosNaftilos), Αστέρη Μασούρα (@asteris), Νίκο Μουμούρη (@moumouris), Βασίλη Σωτηρόπουλο (@Sotiropoulos), Ματθαίο Τσιμιτάκη (@tsimitakis) & Γιάννη Κουτσομύτη(@YanniKouts).

 

Το Pathfinder.gr, σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, δίνει το Βήμα τόσο στους υποψήφιους βουλευτές όσο και στους πολίτες.

 

Έτσι, εκτός του twitbate της Δευτέρας, ο επισκέπτης του Pathfinder Elections έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις απόψεις νέων υποψηφίων αλλά και ήδη ενεργών βουλευτών, στο Βήμα των Υποψηφίων, καθώς και να συμμετέχει ως πολίτης, θέτοντας ερωτήματά σε υποψήφιους βουλευτές προκειμένου να απαντηθούν σε συνέντευξή τους στο Pathfinder, να μεταφέρει το κλίμα των εκλογών στέλνοντας τις δικές του ειδήσεις, να λάβει μέρος σε ψηφοφορίες κτλ

 

Επίσης, την ημέρα των εκλογών και μετά το άνοιγμα της κάλπης, το Pathfinder Elections θα μεταδίδει τα αποτελέσματα των εκλογών, ζωντάνα μέσω ειδικής εφαρμογής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...