Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστεύετε ότι έχει μέλλον ο κλάδος της επιστήμης του Διαδικτύου ; Σκέφτομαι σοβαρά για Μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό αλλά περιμένω απόψεις ..

Για όποιον ενδιαφέρεται η σελίδα της σχολής είναι η http://www.webscience.auth.gr/?q=el/content/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BC%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1

Δημοσ.

Φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και φυσικα εχει μελλον, αλίμονο αν δεν είχε ο συγκεκριμένος κλάδος μέλλον. Διατηρώ καποιες επιφυλάξεις για το πρόγραμμα βέβαια και κυρίως το τμημα.

Δημοσ.

Φίλε μου, επειδή το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό το είχα κοιτάξει όταν έψαχνα για το δικό μου, εάν θυμάμαι καλά (γιατί πάνε και 3 χρόνια από όταν έψαχνα) είναι φουλ μαθηματικά. Αν θυμάμαι καλά ξαναλέω, διδάσκει το πώς εφαρμόζονται τα μαθηματικά στην επιστήμη του διαδικτύου. Δηλαδή, για να γίνω πιο σαφής, ο τίτλος του μεταπτυχιακού είναι πολύ πιασάρικος, αλλά καμία σχέση με αυτό που πιθανόν έχεις στο μυαλό σου. Παρατήρησε, άλλωστε, ότι είναι του μαθηματικού τμήματος. Και κάτι ακόμα. Όταν έψαχνα εγώ, το συγκεκριμένο χρηματοδοτούνταν από το δήμο Βέροιας. Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι λόγω ΔΝΤ, περικοπών κλπ κλπ, ο δήμος σταμάτησε να το χρηματοδοτεί, με αποτέλεσμα να σταματήσει. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτό που λέω, πάρε καλύτερα τηλέφωνο και ρώτα.

Δημοσ.

πιστεύετε ότι έχει μέλλον ο κλάδος της επιστήμης του Διαδικτύου ; Σκέφτομαι σοβαρά για Μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό αλλά περιμένω απόψεις ..

Για όποιον ενδιαφέρεται η σελίδα της σχολής είναι η http://www.webscience.auth.gr/?q=el/content/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BC%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1

τι θα πει "επιστήμη του διαδικτύου"?

Μαθε php, html, javascript και είσαι ο καλύτερος επιστήμονας και χωρίς μεταπτυχιακό..

Δημοσ.

Μαθε php, html, javascript και είσαι ο καλύτερος επιστήμονας και χωρίς μεταπτυχιακό..

Πως αυτό; php html και javascript γνωρίζουν λίγο πολύ, όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με πληροφορική!

Το αντικείμενο φάινεται ενδιαφέρον αν και βλέπω οτι υπάρχουν πολλά μαθηματικά μέσα (δεν ξέρω αν σου αρέσει αυτό). Η χρηματοδότηση του τμήματος είναι ενα πρόβλημα δυστυχώς, θα στόχευα σε κάτι πιο σίγουρο στη θέση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...